Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja 27 on 48 wejdzcie prosze co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

oszalalam?on jest bardzo przystojny nie wyglada na swoje lata

Gość gość
odpuść sobie, za duża różnica wieku. Poszukaj kogoś w swoim wieku bo jeśli myślisz o nim w kategorii partnera życiowego to sama wcześnie zostaniesz wdową a dzieci skażesz na starego ojca.A jeśli szukasz kogoś na kochanka to lepszy i sprawniejszy będzie facet ok 30stki

Gość gość
Ja jeszcze rok temu lubilam takich staruchow ;) Ale sprobowalam I szczerze mowiac warto zaspokoic ciekawosc ale zwiazek to udreka.

Gość gość
nie chce miec dzieci,on ma juz dzieci z byłą zona wiec juz na pewno nie chce,naprawde myslicie ze to staruch?on wyglada jakby byl po 30 nie 40,jest niesamowity zakochalam sie bardzo

Gość gość
To Twoje życie, rób co uważasz za słuszne

Gość gość
To nie jest takie proste jak Ci sie wydaje, ale musisz sie sama przekonac na bank bedziesz bardzo cierpiala ale nie sadze zebys nas posluchala.

Gość gość
ale czemu bede na bank cierpiec?????????

Gość gość
Bo zawsze tak jest, zaczyna sie zazdrosc, jak nie bedziecie miec dzieci bedzie jeszcze gorzej bo on bedzie wiedzial ze nic Cie nie trzyma, poza tym faceci po czterdziestce juz sie nie zmieniaja to Ty bedziesz musiala dopasowac sie do niego.

Gość gość
nic na bank to Twoje życie - kochasz chcesz, to to rób i tu nie pytaj

Gość gość
ale to raczej ja moglabym byc zazdrosna on ma wielkie powodzenie naprawde jest bardzo przystojny,a ja nie mialabym nic przeciwko zeby on byl zazdrosny o mnie

Gość gość
Znowu typowa dyskusja na Kafe po co pytasz jak obalasz kazdy argument I tak wiadomo, ze wejdziesz w to jak noz w maslo.Nie zawracaj gitary.

Gość gość
no wiem ze moje zycie tak z glupa tu weszlam,on mi sie podobal od dawna ale dzis rozmawialismy i czuje sie jak nacpana,wydawalo mi sie ze od jakiegos czasu przygladal mi sie ale myslalam ze mi sie wydaje,a po dzisiejszym dniu zwariowalam,nie zasne dzis na pewno

Gość gość
Glupia jestes.Tyle powiem.