Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DODA POBIŁA AGNIESZKĘ SZULIM

Polecane posty

Gość gość

właśnie słuchałam sobie radia, a tam informacja, że ta prostaczka znowu kogos uderzyła !!! To już kolejna osoba, na któą Dorota bezkarnie podnosi ręke...

Gość gość
ta poka film z tej walki

Gość gość
Akurat Szulim ma niewyparzony język i często prowokuje do takich zachowań. Trafiła kosa na kamień jak to się mówi :)

Gość gość
powinni transa w koncu posadzic. Co to ma k***a być?! Ona mysli, że może każdego n*******lać. To juz nie jej pierwszy raz! Widocznie w Polsce transy moga wiecej..I nie to że bronie szulim ale Kiedys komus naprawde cos zrobi to wtedy może sąd zareaguje. Szulim ma niewyparzony jęzor ale doda nie lepsza. Miała sprawe sadowa za obrażanie uczuc religijnych:-) Sama zaczyna ludzi a potem z łapami skacze... Upadajaca gwiazda robi wszystko żeby cokolwiek o niej pisano.

Gość gość
obydwie są siebie warte

Gość wq1po
nie przepadam za Szulim ale rabczewska to totalne dno!!! Przeciez pobiła już jakąś aktoreczkę, swoją menedzerkę Sablewską i swojego menedzera..... ona jest niezrównoważona. Porażka, mam nadzieję, że Szulimowa złoży doniesienie na policję

Gość gość
no własnie o to mi chodziło:-) Ile ona jeszcze osób bezkarnie pobije?! Jest osoba(niestety) znaną wiec od poczatku było wiadomo ze nie kazdy ja polubi(w tym wypadku prawie wszyscy:-)). Zachowuje sie jak 15 latka z poprawczaka

Gość gość
potwierdziło się

Gość gość
akurat dla szulim to i ja bym dowalila...nie cierpie tej cwaniary!

Gość gość
doda to zero i wyglada jak stara baba

Gość heniutaa od bolaa
i bardzo dobrze, nie cierpie tej szerokogebnej szulim. Jest prostaczka. Brawo Doda, byle mocno, przynajmniej laska nie da sobie w kasze dmuchac.

Gość Stabilizacja
Wreszcie natrafiła na swoją! Bez powodu Doda jej nie sypnęła.Pewnie miała rację!

Gość gość
Doda ją pobiła za to, że Szulim wyśmiewała się z niej, gdy ona była po wypadku. Brawo Doda, k***y trzeba lać.

Gość gość
Tym razem może się nie wywinąć (i dobrze) - na YT już jest nagranie wideo tego, że zaczepki szukała jeszcze na scenie (natarła na Szulim w podskokach), ewidentny dowód na przemoc fizyczną.

Gość gość
youtube.com/watch?v=6ClbMx5xmko

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
krolowa jest tylko jedna

Gość gość
doda to prosta baba, czego innego możnaby się spodziewać po niej...zero klasy, jaki wygląd takie zachowanie

Gość gość
nie wiem dlaczego ale mam slabosc do dody, jakas taka fajna mi sie wydaje, taka inna niz wszystkie,

Gość gość
Oto ktora ma wiesze cycki czy ojekiu:-)

Gość gość
doda to patologia

Gość gość
nie wiem, wybór czy jestem za szulim czy za dodą ma się w moim wypadku jak wybór między pis a po, czyli między młotem i kowadłem. ale gdzieś tam na serca dnie... minimalnie za dodą jestem bo szulim skoro taka mądra mogła to przewidzieć ;)

Gość gość
Kasa się kończy to i nerwy Smrodzie puszczają. :D Hrrr tfuu w ten kwadratowy ryj! :D

Gość gość
Szulim niech sie wezmie za uczciwa robote a nie d**e zwracac sadom, jakby sady nie mialy nic lepszego do roboty, tylko zajmowac sie awanturami tych idiotek!

Gość Doda24
Według najnowszych doniesień, Media Expert zerwało kontrakt z Dorotą. Skąd teraz Doda będzie brała pieniądze? xD

Gość gość
z wypłaty na kasie w Biedronce?:P

Gość gość
wyzłośliwiacie się na tej Dodzie jakby was też uraziła... hmm... w sumie z tą Biblią to mogło dotknąć chociaż co drugiego... no ale w tym kraju wszyscy się tylko obrażają, jeden drugiego i jeden na drugiego. ale racja z tym, że sądy by się zajęły prawdziwą robotą a nie popisówą dwóch pań, w końcu co się stało? ta się wyśmiewała i dostała szturchańca i popchnięcie... przerażające wręcz... zwłaszcza jak się popatrzy na to co się dzieje na Ukrainie... żałosny śmiech mnie ogarnia kiedy słucham żali Szulim

Gość gość
jak się lodzie skończy kasa to będzie musiała się kąpać w wodzie po bracie :d !!!!!!!!!