Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka112

Moj chłopak się masturbuje

Polecane posty

Gość Autorka112

Witam drogie kobietki i szanownych mężczyzn, otóż mam taki problem, od pewnego czasu zauważyłam ze mój chłopak się masturbuje, jesteśmy ze sobą prawie 3 lata ( mamy po 20 lat :) ) mamy bardzo bogate życie seksualne, przynajmniej z mojego punktu widzenia, od pewnego czasu mieszkamy razem, i pomimo ze nie kochamy się już tak często jak na początku to i tak robimy to bardzo często, mój chłopak wie ze jeśli chodzi o seks albo nawet o samego tak zwanego "lodzika" to nie mam z tym żadnego problemu, i jestem gotowa zaspokoić go praktycznie zawsze kiedy tego potrzebuje, jednak od jakiegoś czasu (zwykle kiedy śpię, albo mnie nie ma) zadowala się samodzielnie. Nie mam z tym problemu jednak zastanawia mnie czy może mu się znudziłam? Wie ze gdyby tylko chciał to mógłby mnie obudzić ew. poczekać na mnie aż wrócę i ze moglibyśmy się ze sobą kochać. Nachodzą mnie rożne myśli ze na przykład nie jest mu już ze mną tak dobrze jak kiedyś, ze lepiej mu kiedy robi to sam. Rozmawiałam z nim na ten temat i powiedział ze po prostu czasem chce po prostu na szybko "spuścić ciśnienie" ze lepiej mu ze mną w łóżku ale ze kiedy chce zrobić to szybko to sam najlepiej wie jak sobie zrobić dobrze. Chciałabym mu wierzyć i wyzbyć się wątpliwości jednak nie potrafię, czy ktoś może mi poradzić co myśleć? Może ktoś z was miał podobne przeżycia lub tez jakiś mężczyzna przybliży mi nieco sytuacje. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gosia1989
Moze po prostu cie nie ma, nachodzi ochota i wali.u mnie jest odwrotnie bo ja sie zadowalam. Czasem jak nie ma chlopaka albo dla przyjemności:) czasem wole sama niż seks.

Gość gość
Gdyby wybieral masturbacje zamiast seksu moglabys sie martwic a tak to wszystko ok.

Gość gosia1989
No wlasnie:) ja nie widzę problemu.

Gość gość
Ja tez sie masturbuje Gosia moze zrobimy to razem

Gość gość
Mój też tak robi,ale to dla mnie normalne, bo też czasami wole sama sobie zrobić. Jesteśmy tylko ludźmi

Gość gość
Jestem facetem i tez to robię moze podasz @ zrobimy to razem