Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie takie zycie za luksusowe

Polecane posty

Gość gość

Samodzielny wynajem mieszkania bez dzielenia z innymi ludźmi. Opłaty i rachunki Jedzenie (nie najgorsze, choć tez nie kawior oczko.gif Utrzymanie samochodu. Raz w roku wakacje. Raz na jakiś czas wyjście na miasto do kina, restauracji itd. Nowy ciuch, kosmetyk... Gdy zepsuje się jakiś sprzęt to naprawa. Wyjście do fryzjera czy na siłownie, jak ktoś lubi. Odłożenie co miesiąc jakiejś sumy na konto.

Gość gość
Powinna to być norma, dla większości z tego z*****ego forum to luksus ;)

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Dodaj jeszcze nędzny przegrańcu ,że masz pizze z oliwkami co miesiąc 🖐️

Gość gość
Wg mnie tez raczej normalne. Mysle ze mam nawet trochę więcej i nie uważam ze mam luksusowe zycie :p Może trochę powyżej przeciętnej w tym z*****ym kraju, za granicą Ci z najmniejsza krajową prowadza takie

Gość gość
*najniższą

Gość gość
Ha ha ha, wskaz mi ten kraj gdzie za najnizsza wynajmiesz mieszkanie, utrzymasz samochod, normalnie zjesz, wyjdziesz do kina, pojedziesz na wakacje itd.????

Gość gość
dla mnie takie życie to zwykłe/przeciętne.

Gość inny gosccc
dla mnie może nie luksusowe ale na pewno nie przeciętne, wiele ludzi w Polsce nie może sobie pozwolić na takie życie

Gość gość
A ja postawiłabym pytanie inaczej: czy takie zycie jest luksusowe? 1) w sklai świata? 2) w skali europy? 3) w skali europy zachodniej i najbogatszych krajów świata? Bo nie można jednoznacznie okreslić czy coś jest luksusowe czy nie. Zawsze takie okreslenia są na jakimś tle. Wg mnie takie życie jest luksusowe w skali świata, zamożne w Polsce, przeciętne na tle europy zachodniej.