Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 zdanie do faceta, jakie ?

Polecane posty

Gość gość

klocimy sie, nie widzimy, on w trasie, wyslal mi wczoraj esa od rzeczy, nie wiem do czego go przykleic, chce zakonczyc to przepychanie sie, ale facet narobil bigosu wiec nie chce rzucac mu sie w ramiona, niech przemysli CO NAPISAC ? zwykle nie mam problemu z formulowanie mysli ale jesli chodzi o niego to jet zupelnie inaczej. bo go kocham i mam do niego slabosc ;/ poradzcie. dwa zdania. jedno. faceci nie lubia duzo gderania.

Gość gość
- Przemyśl sprawę czy oby na pewno tak myślisz.

Gość gość
help

Gość gość
mysle ze nie chce sie klocic tylko zakonczyc klotnie z klasa jednym esem dac do zrozumienia ze nie chce sie klocic, a to co bedzie to bedzie. chce zeby sam wyszedl z inicjatywa. trudno mi byc obiektywna i cokolwiek napisac - uczucia. wiec prosze o pomoc.

Gość koleżanka 7
jak mamy ci pomoc jak tak naprawdę nie wiemy o co chodzi

Gość gość
to nie jest wazne no ale dobrze, facet sie uniosl gniewem nerwem i mi pojechal paroma okresleniami, ja mu w odewecie pojechalam ale dochodze do wniosku ze to glupie nie chce zebysmy juz sie meczyli esami chce cos napisac zeby zakonczyc ta farse ale jednoczenie w taki sposob zeby wiedzial ze pasuje, i nie bede sie starala wiecej o zgode miedzy nami - zazwyczaj ja to robilam przez 3 lata chce go zmotywowac. i zakonczyc dziecinade.

Gość gość
prosze o pomoc nie chce pisac "odpuscmy sobie dalsze rozmowpwy na ten temat " cos madrzejszego i bardziej wchodzacego w piety ale elokwentnego