Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzie nie lubia kobiet z krotkimi wlosami

Polecane posty

Gość gość

ja mam krótkie wlosy wszyscy mi mowia ze wyglądam brzydko

Gość gość
Ja obcięłam włosy na krótko zaraz po tym jak moje bliżniaczki skończyły 6 miesięcy. Miałam włosy za biust, przeszkadzały mi, dzieci mi za nie ciagnęły. No i nie miałam czasu przy dwójce małych dzieci o nie dbać jak kiedys. Mam teraz krótkie, i dobrze mi z tym. Na jakies spacjalne wyjscia podkrecam grzywke i jest super:) No ale nie każdemu krótkie włosy pasuja...

Gość gość
krótkie włosy w połączeniu z damską twarzą, dają sprzeczny obraz, rzadko kiedy dobrzeto wygląda, niestety bedziesz miala duzo czasu aby odpokutowac ten bląd (kilka miesiecy lub lat)

Gość gość
Ja kiepsko wyglądam w krótkich i sama siebie nie lubię w krótkich:) Ale co kto inny ma na głowie mnie nie interesuje.

Gość gość
Jakie durne stereotypy. Tak, na pewno wszyscy nie lubią. :O A może po prostu nie jesteś ładna albo Ci te włosy nie pasują, tak samo jak niektórym nie pasują długie. Boże, ile masz lat dziecko? :O

Gość gość
9:18 kura domowa i matka polka się z ciebie zrobiła po porodzie? nie umiesz wygospodarować dla siebie ok 1h? mi też każdy mówił że mam małe dziecko więc muszę ściąć paznokcie i włosy bo będą przeszkadzać...no sorry ale nie. Mam się zapuszczac bo mam dziecko? teraz ma już 6 lat i jakoś żyje dalej z pazurami i długimi włosami.

To proste. Kobieta ma wyglądać jak kobieta. Odbieracie sobie atrybuty w postaci włosów czy sukienek. Jak będę chciał poznać kogoś, kto wygląda jak facet, to pójdę do gejowskiego klubu :o

Gość gość
dla mnie to akurat pazury i długie włosy są symbolem zapuszczenia :D :D a z krótkimi to już tak jest, że jednym pasują bardziej, innym mniej.

Gość gość
@Martini84 Jak mnie w*****a takie gadanie "facet ma być taki, kobieta ma być siaka, Polacy mają tacy, pracownicy fizyczni mają być tacy"... nosz k*****. Zajmij się sobą a nie ustawiasz każdego według swojego spaczonego gustu.

Bez przesady... Włosy to atrybut kobiety, ale jeśli ktoś- jak Martini- szuka kogoś patrząc tylko na wygląd to znajdzie sobie pustą lalunię z włosami za tyłek i paznokciami do ziemi;P Każdemu pasuje coś innego. Jeśli ścięcie na krótko nie było dobrą decyzją nie martw się, włosy nie zęby- odrosną:) A w ogóle co sama myślisz o swojej fryzurze? Nie martw się tym, co mówią inni. Jeśli dobrze sie czujesz w krótkiej czuprynie noś krótkie włosy. Era hipisów dawno się skończyła;)

Gość gość
ŻRYJ WŁOSY Z PENISA

Spaczonego? Interesują cie faceci w sukience, z długimi włosami? Zapewne nie. Więc może czas skończyć z nowomodami i przestać płakać z braku atrakcyjności, skoro sobie same ją sobie odbieracie.

Bo do krótkich włosów trzeba mieć chłopięcą, delikatną twarz i najlepiej predysponuje to młodym dziewczynom. Jak ktoś robi sobie krótkie włosy, a ma z****** ryj to niech się nie dziwi.

Gość gość
długie paznokcie i włosy oznaką zapuszczenia? hehe no niezły tekst. ok jestem więc zapuszczona bo mam długie wypilowane i pomalowane paznokcie i długie codziennie umyte i ułożone włosy...trudno

Gość gość
kto mnie interesuje to moja i tylko moja sprawa. na pewno nie będę mówić komuś jak ma wyglądać dlatego że ja uważam że to jest "normalne". nie przeszkadzają mi kobiety w krótkich włosach, nawet ogolone na łyso, tak jak nie przeszkadzają mi faceci co chodzą w szpilkach.

Gość gość
mylisz się, krótkie włosy mogą być u kobiety bardzo atrakcyjne, mówię o naprawdę seksownym obcięciu dopasowanym do urody, a nie ścięciu "od garnka" bo włosy zrobiły się brzydkie po ciąży

Mylę się. Nie opisałem punktu widzenia ogółu, bo go nie znam.Opisałem swój. Ktoś tam napisał, że tą drogą poznaje się tylko pustaki... Jednak kolej rzeczy jest taka, że jednak najpierw zwraca się uwagę na wygląd, później szuka wnętrza. Ciężko kogoś poznać otwierając oczy dopiero po rozmowie.

Gość gość
np. Małgorzata Kozuchowska tysiąc razy lepiej wygląda z krótkimi niż długimi włosami

Gość gość
Martini84 dobrze gada. polać mu!! ;)