Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa nr 1

3 mile z Leslie Sansone

Polecane posty

Gość gościówa nr 1

Ktoś ćwiczy to lub ćwiczył? Są jakieś efekty w schudnięciu? Ja dziś dopiero drugi dzień ćwiczę (wczoraj 2 razy, dziś już raz) i jestem przy tym cała zgrzana i spocona. Myślicie, że mogę to ćwiczyć 2 razy dziennie codziennie czy lepiej jeden raz?

Gość gościówa nr 1
Nadal nikt nie ćwiczy tego? :) Ja już 4 dzień ćwiczę. Po ćwiczeniach biorę chłodny prysznic i wmasowuję w brzuch krem ujędrniający i widzę, że ujędrniła mi się skóra nie tylko na brzuchu ale też na nogach. Dodatkowo wygładziła się wewnętrzna strona ud. Polecam!

Gość gość
właśnie zobaczyłam co to w ogóle jest i chyba zaczne to robić, ale na pewno nie codziennie i tylko raz dziennie, ze dwa razy w tygodniu.

Gość gościówa nr 1
Myślałam, że będę robić taki marsz 2 razy dziennie, ale ostatecznie doszłam do wniosku że raz wystarczy a oprócz tego co drugi dzień robię inne ćwiczenia (ale już krótkie czasowo). Wczoraj dodałam brazylijskie pośladki Chodakowskiej. Jeśli chodzi o sam marsz, to przy pierwszej mili wydawało mi się, że to takie luźne będzie :D Potem okazało się, że druga mila jest najgorsza i nawet myślałam żeby przerwać, ale jakoś dotrwałam. A trzecia jest troszkę lżejsza, ale to głownie dlatego że na razie ćwiczę bez obciążenia żadnego. Teraz po 4 dniach idzie mi coraz lepiej, choć zawsze mam pot na czole i jestem cała zgrzana :)

Gość gościówa nr 1
nikt nie pisze, ale co mi tam i tak będę informować o postępach, może komuś się przyda kiedyś ;) u mnie dziś 6 dzień ćwiczeń i mam wrażenie że wysmuklały mi troszkę łydki :) waga bez zmian, czyli nadal -600g aha i dziś po raz pierwszy jak skończył się marsz, to byłam zaskoczona że "już koniec", myślałam że jeszcze pewnie przynajmniej 5 min przede mną.

Gość katinak
Hej..ja tez chodze z Laslie!!

Gość AMRiS
Ja z Leslie "znam sie" juz od bardzo dawna. Filmow ma sporo, do wyboru do koloru (2, 3, 4 i 5 mil). W jednym z nich Leslie twierdzi, ze wystarczy cwiczyc 30min - 4 lub 5 razy na tydzien - by zgubic kilogramy. Tego sie trzymam. Walking i rozsadne jedzenie = sukces. Wierz mi, schudłam.

Gość Yashminium
Drugie ćwiczenia za mną (3m). Piszcie o swoich wynikach na pewno to zmotywuje :)

Gość Maryshana
Hej ja ćwiczę z Leslie codziennie 3 Miles Walk i 3 Fast Miles efekty są zeszczuplałam i w ciągu miesiąca w połączeniu z dietą 1400 kcal schudłam 10 kg.Wszystkim polecam ćwiczenia te są bardzo dobre dla osób z bardzo dużą nadwagą i dla osób z podwyższonym ciśnieniem ! go go go!

Gość pepeszka
Witam, chodzę z Lesley od 7 miesięcy plus racjonalne zdrowe żywienie - 44 kg. Ćwiczę z you tube, czy ktoś wie gdzie można kupić oryginalne płyty(najlepiej z polskimi napisami ale w cuda nie wierzę:(

Gość gościówa nr 1
Hej, postanowiłam dać znać o swoich efektach :) Minęło już ponad pół roku a ja nadal "chodzę" z Leslie Sansone i jeszcze mi się nie znudziła ;) A teraz do rzeczy... najpierw chodziłam codziennie (3 mile) przez ok. 2-3 tygodnie, potem tylko co kilka dni - schudłam ok. 3-4kg. Następnie zrobiłam sobie przerwę wielkanocno-majówkową hehe i znów zaczęłam ćwiczyć - do połowy czerwca schudłam kolejne 1-2kg. Potem była przerwa wakacyjna i mniej więcej z początkiem lipca znowu zaczęłam ćwiczenia i do dnia dzisiejszego zeszło mi kolejne 3kg. Podsumowując - w ciągu 6,5 miesiąca schudłam ok. 8kg. Jadłam na zasadzie mniej żreć i odstawiłam niezdrowe jedzenie (czasem coś tam zjadłam bądź wypiłam, ale nie za często) oraz zrezygnowałam ze słodzenia herbaty. Ćwiczyłam głównie 3 mile z Leslie Sansone, czasami włączając coś innego, ale to takie krótkie 10-15min. ćwiczonka. Od lipca włączyłam drugi rodzaj ćwiczeń a mianowicie rozgrzewkę z Trenerką Info (filmik z youtube) i wykonywałam ją też praktycznie codziennie rano - tzn. rano Trenerka Info a popołudniu Leslie Sansone. Oczywiście nie zawsze mi się chciało i miałam czas na oba jednocześnie albo w ogóle na cokolwiek, ale większość dni była "ćwicząca". Jeśli chodzi o wymiary to miałam ogromny problem z mierzeniem się, bo za każdym razem inny wymiar mi wychodził (zarówno w górę jak i w dół), więc nie mam pewności co do ich poprawności... natomiast w lutym miałam biustonosz "80", w czerwcu "75", ale był ciasnawy a teraz w sierpniu mam "75", które zapinam na najciaśniejszą haftkę i jest ok :) Ubrania miałam 42/44 a teraz 40-42. Poprawiła mi się baaardzo wydolność organizmu, bo w lutym ledwo wchodziłam na 2 piętro w bloku (po 1 piętrze czułam już ból w udach) a dziś wchodzę na 4 piętro za jednym zamachem :) Polecam Leslie Sansone! :)

Gość plimka_bum
Hej Witajcie, Ja chodzę z Leslie od 2 tygodni, na początku były to 3 mile co drugi dzień. Od tygodnia 5 mil codziennie.Faktycznie mam wrażenie że zeszczuplały mi łydki i uda. Mam dużą nadwagę ale od początku lipca schudłam 9kg więc nie jest źle. Mam nadzieję że Leslie i racjonalne odżywianie mi pomoże :). Milo jest porozmawiać z kims kto też "chodzi". 2 razy w tygodniu jeżdżę też godzinę na rolkach i co najmniej 2 razy w tygodniu staram się ćwiczyć z Jillian Michales 30day shared level 1, ale te ćwiczenia mnie zabijają. Nie mam formy żeby je robić, pomijam fakt że nie potrafię robić pompek nawet damskich :/.

Gość gość Pati
Hej laski :) ja w zeszlym roku ćw. rowny miesiac z Leslie, raz to 1 mila, innym razem 2 i chyba z 3 razy 3 mila :) ale efekt byl ... uda -2 cm mniej, do tego czasem sakakanka.. niestety lenistwo wzielo gora, ale od dzis powrocilam do niej. tym bardziej zmotywowalas mnie efektem!:) W ogole bardzo malo inf. w necie jest o Leslie i jej efektach :)

Gość gość Pati
Dziewczyny a moze jakas grupa na fb przydałaby sie o Leslie? moze bedzie nas wiecej, bedziemy sie wspierac? co Wy na to? Odezwijcie sie co o ty mysliscie.. :)

Gość plimka_bum
Ja już dzisiaj przeszłam swoje ;). Niestety tylko 3 mile bo mąż mi przerwał ale zawsze to coś . Jutro kolejne chodzenie :)

Gość gościówa nr 1
Ja akurat na fb się nie piszę :P Dziś swoich 3 mil nie zrobiłam, ale co się w domu nasprzątałam to moje...w sobotę organizujemy przyjęcie i mają być goście z noclegiem więc pucuję wszystko na błysk hehe

Gość plimka_bum
ja dziewczyny codziennie 4 mile chodzę, jak dotąd trzymam się planu:)

Gość ajci
Witajcie, ja chodziłam swego czasu z Leslie .. korzystałam z filmów na YT,, niestety większość została usunięta .. a chciałam wrócić do spacerowania z nią .. proszę Was o jakieś linki do filmów..

Gość pepeszka
Wiesz co usuwają filmiki ale co chwila wchodzą nowe albo te same tylko od innych osób....szukałam żeby kupić ale w polsce nie ma możliwości.

Gość storatnovi1975udrtv
nikt nie pisze, ale co mi tam i tak będę informować o postępach, może komuś się przyda kiedyś u mnie dziś 6 dzień ćwiczeń i mam wrażenie że wysmuklały mi troszkę łydki waga bez zmian, czyli nadal -600g aha i dziś po raz pierwszy jak skończył się marsz, to byłam zaskoczona że "już koniec", myślałam że jeszcze pewnie przynajmniej 5 min przede mną. Jasne http://ph0.to/25

Gość maipostpoga1986epvhp
właśnie zobaczyłam co to w ogóle jest i chyba zaczne to robić, ale na pewno nie codziennie i tylko raz dziennie, ze dwa razy w tygodniu. Jasne http://www.web-gis.co.uk/phurl/ccBx

Gość quihudsoimen1983tajqi
ja dziewczyny codziennie 4 mile chodzę, jak dotąd trzymam się planu Jasne http://ref.pw/MMZ

Gość fipedischart1984zwnrd
Hej, postanowiłam dać znać o swoich efektach Minęło już ponad pół roku a ja nadal "chodzę" z Leslie Sansone i jeszcze mi się nie znudziła A teraz do rzeczy... najpierw chodziłam codziennie (3 mile) przez ok. 2-3 tygodnie, potem tylko co kilka dni - schudłam ok. 3-4kg. Następnie zrobiłam sobie przerwę wielkanocno-majówkową hehe i znów zaczęłam ćwiczyć - do połowy czerwca schudłam kolejne 1-2kg. Potem była przerwa wakacyjna i mniej więcej z początkiem lipca znowu zaczęłam ćwiczenia i do dnia dzisiejszego zeszło mi kolejne 3kg. Podsumowując - w ciągu 6,5 miesiąca schudłam ok. 8kg. Jadłam na zasadzie mniej żreć i odstawiłam niezdrowe jedzenie (czasem coś tam zjadłam bądź wypiłam, ale nie za często) oraz zrezygnowałam ze słodzenia herbaty. Ćwiczyłam głównie 3 mile z Leslie Sansone, czasami włączając coś innego, ale to takie krótkie 10-15min. ćwiczonka. Od lipca włączyłam drugi rodzaj ćwiczeń a mianowicie rozgrzewkę z Trenerką Info (filmik z youtube) i wykonywałam ją też praktycznie codziennie rano - tzn. rano Trenerka Info a popołudniu Leslie Sansone. Oczywiście nie zawsze mi się chciało i miałam czas na oba jednocześnie albo w ogóle na cokolwiek, ale większość dni była "ćwicząca". Jeśli chodzi o wymiary to miałam ogromny problem z mierzeniem się, bo za każdym razem inny wymiar mi wychodził (zarówno w górę jak i w dół), więc nie mam pewności co do ich poprawności... natomiast w lutym miałam biustonosz "80", w czerwcu "75", ale był ciasnawy a teraz w sierpniu mam "75", które zapinam na najciaśniejszą haftkę i jest ok Ubrania miałam 42/44 a teraz 40-42. Poprawiła mi się baaardzo wydolność organizmu, bo w lutym ledwo wchodziłam na 2 piętro w bloku (po 1 piętrze czułam już ból w udach) a dziś wchodzę na 4 piętro za jednym zamachem Polecam Leslie Sansone! Jasne http://url.5base.com/fuPj

Gość schooldirrora1972csbqp
Ktoś ćwiczy to lub ćwiczył? Są jakieś efekty w schudnięciu? Ja dziś dopiero drugi dzień ćwiczę (wczoraj 2 razy, dziś już raz) i jestem przy tym cała zgrzana i spocona. Myślicie, że mogę to ćwiczyć 2 razy dziennie codziennie czy lepiej jeden raz? Jasne http://www.aqd.nl/e48M

Gość dusttlichovrea1979zcwdr
Hej, postanowiłam dać znać o swoich efektach Minęło już ponad pół roku a ja nadal "chodzę" z Leslie Sansone i jeszcze mi się nie znudziła A teraz do rzeczy... najpierw chodziłam codziennie (3 mile) przez ok. 2-3 tygodnie, potem tylko co kilka dni - schudłam ok. 3-4kg. Następnie zrobiłam sobie przerwę wielkanocno-majówkową hehe i znów zaczęłam ćwiczyć - do połowy czerwca schudłam kolejne 1-2kg. Potem była przerwa wakacyjna i mniej więcej z początkiem lipca znowu zaczęłam ćwiczenia i do dnia dzisiejszego zeszło mi kolejne 3kg. Podsumowując - w ciągu 6,5 miesiąca schudłam ok. 8kg. Jadłam na zasadzie mniej żreć i odstawiłam niezdrowe jedzenie (czasem coś tam zjadłam bądź wypiłam, ale nie za często) oraz zrezygnowałam ze słodzenia herbaty. Ćwiczyłam głównie 3 mile z Leslie Sansone, czasami włączając coś innego, ale to takie krótkie 10-15min. ćwiczonka. Od lipca włączyłam drugi rodzaj ćwiczeń a mianowicie rozgrzewkę z Trenerką Info (filmik z youtube) i wykonywałam ją też praktycznie codziennie rano - tzn. rano Trenerka Info a popołudniu Leslie Sansone. Oczywiście nie zawsze mi się chciało i miałam czas na oba jednocześnie albo w ogóle na cokolwiek, ale większość dni była "ćwicząca". Jeśli chodzi o wymiary to miałam ogromny problem z mierzeniem się, bo za każdym razem inny wymiar mi wychodził (zarówno w górę jak i w dół), więc nie mam pewności co do ich poprawności... natomiast w lutym miałam biustonosz "80", w czerwcu "75", ale był ciasnawy a teraz w sierpniu mam "75", które zapinam na najciaśniejszą haftkę i jest ok Ubrania miałam 42/44 a teraz 40-42. Poprawiła mi się baaardzo wydolność organizmu, bo w lutym ledwo wchodziłam na 2 piętro w bloku (po 1 piętrze czułam już ból w udach) a dziś wchodzę na 4 piętro za jednym zamachem Polecam Leslie Sansone! Jasne http://url.5base.com/fuPj Jasne http://ammi.me/bxsG

Gość tremolrymus1977ixywp
Nadal nikt nie ćwiczy tego? Ja już 4 dzień ćwiczę. Po ćwiczeniach biorę chłodny prysznic i wmasowuję w brzuch krem ujędrniający i widzę, że ujędrniła mi się skóra nie tylko na brzuchu ale też na nogach. Dodatkowo wygładziła się wewnętrzna strona ud. Polecam! Jasne http://jasonchua.me/x

Gość roeroseco1971ylwno
Ja akurat na fb się nie piszę Dziś swoich 3 mil nie zrobiłam, ale co się w domu nasprzątałam to moje...w sobotę organizujemy przyjęcie i mają być goście z noclegiem więc pucuję wszystko na błysk hehe Jasne http://fc.cx/24

Gość gość mimi
Ja chodze!

Gość gość Moniśka
właśnie znalazłam filmiki......przeglądnęłam parę i....jak dla mnie są rewelacyjne!!!!!!!!!! uwielbiam taką formę treningu-na siłowni miałam podobne zajęcia. Od jutra zaczynam chodzić:):)