Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat mieszkam z rodzicami nie mam faceta pracy i choruje dosc ciezko

Polecane posty

Gość gość

ma ktos gorzej? na dodatek jestem gruba bo jedzenie to moja jedyna przyjemnosc

Gość gość
Dzieki tobie dowartosciowalam sie. Dzieki. :D

Gość gość
prosze:( ale poradzcie mi co robic

Gość gość
nie ma dla ciebie ratunku

Gość gość
:(

CZy choroba jest powodem tego, że nie pracujesz? Jeśli tak masz czas na hobby. Radziłabym Ci znaleźć pasję, której będziesz mogła się poświęcać. Może zamiast tylko jeść zacznij gotować i eksperymentować w kuchni. sylwetka nie przeszkadza w znalezieniu przyjaciół czy ukochanego. Wiem, że myślisz, że nikt Cię nie zechce i jeśli będziesz żyła z takim przeświadczeniem to niestety może być prawda. Na początku trzeba pokochac siebie. POszukaj nowych znajomosc*****elęgnuj stare. Fora nie są dobrym miejscem na szukanie pocieszenia. Zwróc się do żywych ludzi:) Dlaczego szukasz osób, które mają gorzej? Czy to Ci sprawi przyjemnosc, jeśli dowiesz się, że ktoś np. umiera na raka?O.o

Gość gość
chce zeby ktos mi uswiadomil ze nie przegralam do konca swojego zycia

Gość gość
trzeba sie wziasc w garsx autorko. Po pierwsze nie obżerać sie slodyczami itp. skoro siedzisz w domu zacznij cwiczyc, lekka gimnastyka na poczatek-zdrowy styl zycia. Duzo spacerow, moze masz psa? moglabys codziennie spacerowac nie dosc ze zdrowe to moze wyszlabys do ludzi. Tak jak ktos wyzej napisal , moze masz jakies pasje a jak nie to zacznij sie czyms interesowac, fotografia, mozna zalozyc jakiegos ciekawego bloga itp na pewno cos cie interesuje...

Gość gość
tylko ze ja chodze o kuli to apropo tego chorowania

Gość gość
;(

Gość znak niedozwolony
NIE PRZEGRAŁAŚ życia - że tak ci krzyknę :) Najwyżej jakiś tam mało znaczący pojedynek na życiowej drodze. A wojna trwa i Ty ją wygrasz, zapomnij w tej chwili o facecie , może masz orzeczenie o niepełnosprawności? z grupą łatwiej znalezc prace ,tam znajomych ,a dalej to uśmiech i ani się obejrzysz przypelęta się jakiś romeo. Kule PRAWDZIWEMU facetowi nie przeszkodza

Gość znak niedozwolony
co do psa - oj to jest lek na całe zło , polecam gorąco ,nawet jeśli nie jesteś teraz przekonana ,to jak już go będziesz miała ,zakładając że masz dobre serce -to zyskasz mnóstwo miłości i radości. Antidotum na depreche:)

Gość gość
kule przeszkadzaja kazdemu facetowi

Gość gość
mam orzeczenie ale z orzeczeniem szukaja ochroniarza lub sprzedawcy lub sprzataczki-jak tak pracowac poruszajac sie o kulach?:/

Gość gość
a nie masz szans na jakas operacje/rehabilitacje? cokolwiek innego dlaczego warto by zyc?

Gość gość
up

Gość gość
,

Gość gość
m

Gość gość
z orzeczeniem szukają w biurach różnych również

Gość 30cha
Witam Ciebie. Mam podobna sytuację. Mieszkam z mamą, bo nie mam pracy i tym samym szans na usamodzielnienie się. Mam nadzieję, że po stazu na który teraz idę uda mi sie zostac w firmie. Staż mam tylko dlatego bo mam orzeczenie o niepełnośprawności (lekki). Staram sie o umiarkowany, dzięki czemu pracodawcy chętniej przyjmują. Radziłabym Ci też uzyskać taki dokument. Co do życia uczuciowego - od 1,5 roku jestem z 3 lata młodszym chłopakiem któremu narazie nie w głowie zakładanie rodziny. Na poczatku znajomości mówił nawet o dziecku jak będe miała pracę, ale widać rozmyslił się. Ostatnio gdy rozmawialismy o tym (bo poruszyłam ten temat) powiedział że może poczuje ochotę za rok , dwa lub pięć... . Może nigdy... Także nie bycie z nikim jak i bycie z kimś w zawieszeniu to chyba to samo... Mam nadzieję, że choć troche Cie pocieszyłam :)

Gość znak niedozwolony
13.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość kule przeszkadzaja kazdemu facetowi x x oczywiscie , szczególnie te między nogami , przeszkadzaja myśleć :(

Gość gość
ktorych biurach? przegladam oglszenia i z orzeczeniem to jedynie na sprzataczke i do sklepu

Gość znak niedozwolony
są czasem oferty do biur , wpisz sobie "zakład pracy chronionej w ...." w miejscu kropek twoja miejscowosć tudzież najbliższe miasto/a I tam aplikuj do znudzenia :)

Gość 30cha
Nie tylko na sprzątaczki biora z orzeczeniem. Często także jako rejestratorki w przychodniach czy gabinetach. Nie posiłkuję sie tylko orzeczeniem, mam skończone studia. Wiem, że dyplomem z turystyki mogę sobie w dzisiejszych czasach podetrzeć :P ale zawsze to jaiś mgr..

Gość gość
no do biura jasne, raz widziałam takie ogloszenie i oprócz niepełnosprawnosci chcieli studia i język angielski może jako telemarketerka, albo na jakieś infolinii? Tam nieistotne czy jesteś o kulach czy gruba

Gość gość
A ja polecam Ci jeszcze Modlitwę i zaufanie Bogu.

Gość gość
jestem niewierzaca

Gość gość
współczuję ci, życia nie przegrałaś , ale taki ci widzisz los, znam zdrowych, mieszkających bez mamusi i tatusia i bez partnera, takich co to nie wiedzieć czemu są sami- taki klimat - sorry :D,-że sobie pozwolę. Co do pracy, to jest problem bo jej brak a ty jeszcze te kule. Nie poddawaj się, nie jesteś odosobniona.