Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yarmagul

Czy to mozliwe ze ON od 8 lat ze mna gra ?

Polecane posty

Gość Yarmagul

Witam. Mieszkam od dluzszego czasu za granica. Mam 29 lat i faceta ktory nie jest Polakiem za to jest Turkiem. Wiem, wiem ale On mnie nie przykuwa do kaloryfera ani nie kazuje chustki na glowe zakladac ect.. Poznalismy sie kiedy zaczelam u niego czy jego ojca pracowac i jakis czas bylo ok nawet mimo tego ze ojciec wiedzial o nas. Wielokrotnie przylapalam go na zdradzie czy proby zdrady i zawsze w zywe oczy klamal, zawsze na kazdy temat. do dzis nie wiem co to za obraczka w aucie byla;-( Na dzien dzisiejszy On od 5 lat obiecuje mi ze sie chajtniemy, zaczniemy leczyc ( mam pcos) i w koncu zajdziemy w ciaze ttp, itd. Dwa dni przed swietami mial wypadek i w szpitalu jego rodzinka mnie zwyzywala od ostatnich qurew, oskarzyli mnie o zlodziejstwo i kazali spier..., ogolnie masakra. Trzeslam sie dwa dni. Dzwonil czy odbieral jak ja dzwonilam poki byl w szpitalu a potem mimo ze kazal sobie kupic rozne rzeczy i obiecywal ze ze szpitala wyjdzie do nas do domu to po kryjomu pojechal do mamusi i od tego czasu milion razy mnie poklamal na rozne tematy. Jak zwykle raz mi mowi ze mnie kocha i ze wszystko sie ulozy a za chwile ze jestem stara brzydka glupia i on mi nigdy nie zaufa i moge sobie isc i znalezc kogos ze na co jeszcze czekam.Od czasu wypadku byl tu raz i obiecywal ze zostanie gdzies z tydzien po czym po seksie powiedzial ze musi popoludniu jechac i bylo czarno na bialym widac ze po kryjomu przed rodzina do mnie przyjechal mimo ze caly czas niby gada ze oni wiedza. Nawet mi ostatnio powiedzial ze jak mu nie wierze to mnie przy nich wyru..a. Ogolnie rzecz biorac to wiem bardzo dobrze o tym ze oni mnie chamy lubieli tylko poki u mnich pracowalam i dawalam sie wykorzystywac w imie milosci(ha ha). Od 4 lat tam nie pracuje, rodzinka mnie nienawidzi, on spotyka sie ze mna po kryjomu, klamstwo to jego drugie imie, nie szanuje mnie, znajdowal czas( nawet na glupiego smsa) tylko kiedy czegos potrzebowal np seksu lub pomocy z papierami ewentualnie kiedy poklocil sie z rodzinka. Probowalam z nim rozmawiac stawialam sprawe na ostrzu noza, blagalam zeby albo mnmie zostawil w spokoju albo zaczal zachowywac sie jak czlowiek i nic. Wiem ze juz dawno powinnam uciekac gdzie pieprz rosnie ale to jest wlasnie toksyczny zwiazek, chora milosc, niszczace uzaleznienie nie potrafie odejsc. Wiem ze nie na tym polega milosc i zachowuje sie jak zakochana gowniara ale to rozum wie a serce mowi calkiem co innego i nijak nie potrafie go uciszyc:-(

Gość Yarmagul
Nikt nic nie napisze ? ;-(

Gość gość
Trzeba mieć nieźle z głową by się w ogóle zadać z takim elementem.

Z turkiem? No to nie dziw się że nikt nie ma nic do powodzenia :) jeszcze troszkę pożyjesz to zobaczysz jacy oni są.

Gość gość
Zachgowujesz się jak głupia zdzira. Naprawdę masz narąbane w głowie żeby po tylu wydarzeniach nie widzieć co się dzieje. On wykorzystuje cię tylko do r/u/c/h/a/n/i/a, a ty naiwna myślisz że to coś poważnego. Słyszałem że baby są puste i głupie ale teraz wiem na twoim przykładzie że naprawdę takie jesteście. Potrzeba wam najwyraźniej takiego który będzie was upadlać i za takim będziecie szczać po nogach. A taki który was będzie szanował i kochał to najlepiej zdradzić i olać. Takie kretynki właśnie jesteście. Nie żal mi cię bo ty tego właśnie chcesz, takiego życia.

Gość gość
jezu sama sie dajesz traktować jak szmata to czego od niego oczekujesz:/ pewnie ma na boku jeszcze kilka takich zakochanych idiotek i dlatego nie ma czasu:/

Gość Yarmagul
Eh. Fajnie sie mowi gorzej sie zebrac w sobie i odejsc;-(

Gość gość
Laska ogarnij się,zmarnował co 8 lat!! Przy twojej chorobie to cała wieczność możesz nigdy nie mieć dzieci jak dalej bedziesz siedziała z tym tępym turasem

Gość TO NIE JEST MIŁOŚĆ z jego stro
jestem kobieta , popieram przedmówcę''On wykorzystuje cię tylko do r/u/c/h/a/n/i/a, a ty naiwna myślisz że to coś poważnego. Słyszałem że baby są puste i głupie ale teraz wiem na twoim przykładzie że naprawdę takie jesteście. Potrzeba wam najwyraźniej takiego który będzie was upadlać i za takim będziecie szczać po nogach. A taki który was będzie szanował i kochał to najlepiej zdradzić i olać. Takie kretynki właśnie jesteście. Nie żal mi cię bo ty tego właśnie chcesz, takiego życia.''

Gość TO NIE JEST MIŁOŚĆ z jego stro
Przy twojej chorobiemożesz nigdy nie mieć dzieci jak dalej bedziesz siedziała z nim

Gość MaRysiAa666
Może lepiej niech ona nie przekazuje tych qure wskich genów dalej

Gość Yarmagul
Marysia qurewskie geny to wychodzi na to ze ty masz bo jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia w kulturalny sposob to zamilcz z laski swojej. I zycze ci zeby cie kiedys spotkala podobna sytuacja to pogadamy. a teraz prosze idz sobie z mojego watku. dziekuje.

Gość MaRysiAa666
Mnie to nie spotka bo nie jestem taka płytka żeby nie umieć znaleźć normalnego faceta,tylko dawać d**y turasowi i być szmatą tyle lat co tyi tu się zgadzamy opuszczę lepiej ten wątek bo nie zwykłam pisać i udzielać porad q***om

Gość Yarmagul
Zegnam wiec bo nie lubie i nie toleruje wrecz brzydze sie rasistami.

Gość Yarmagul
I mimo wszystko zycze ci jednak z calego serca zeby nigdy cie nie spotkalo cos takiego bo to jest gorsze niz choroba psychiczna. Pozdrawiam.

Gość MaRysiAa666
Widać po wypowiedziach ,żę bierzesz wszystko worku na spermę ,idź robić swoje czyli dalej rozszerzać nogi .

Gość gość
Wypowiedzi autorki coraz bardziej barwne,Marysia666 napisała ostro ale dosadnie,MY jesteśmy RASISTAMI!!

Gość jessicaeverme
To ja już wolę być rasistką niż szmacistkiem

Gość BERNARDO975
Autorko a gdzie dajesz,bo ja bym se też skorzystał:)

Gość Yarmagul
No wychodzi niestety ze jestescie bo gdybym nie napisala skad ten czlowiek jest to nie byloby tego typu tekstow. Wychodzi tez na to ze kazda kobieta ktora zostala omotana oszukana i zraniona przez faceta jest workiem na sperme. Gratuluje podejscia.

Gość jessicaeverme
Nie każda tylko taka bezmózga jak ty,która daje czarnym

Gość MaRysiAa666
Dajcie spokój ,co będziecie z taką łajzą pisać,niech ten temat umrze śmiercią naturalną

Gość gość
Zdurniałaś dziewczyno oni są nauczenia n 5-8 żon weź się ocknij bo żal czytać to co ty wypisujesz pustak!

Gość Yarmagul
Nie daje czarnym i nigdy w zyciu go nie dradzilam. Ciezko gadac z kims kto ma bardzo ograniczone poczucie jakiejkolwiek empatii i problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość MaRysiAa666
I tak tej dupodajce nie przetłumaczycie ,dla niej turek nie jest ciemnoskóry:)pewnie blady jak opłatek :)

Gość gość
totalny pustak z ciebie i koniec kropka jak mogłaś się w takie g***o wpakować!

Gość MaRysiAa666
Piszesz o poradę ale zarzucasz wszystkim ograniczenie i rasizm,dobrze że ty jesteś taka" otwarta"

Gość MaRysiAa666
Szkoda tylko,że jedyne drzwi jakie otwierasz masz między nogami

Gość Yarmagul
Buahahahaha bialy jest hahahaha bielszy niz ja. Boze dlatego nienawidze polaczkow i widac mialam czuja jak ta lala. Najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy prawdziwego turka w zyciu na oczy nie widzieli. Hahahah. Postanowilam odpowiadac tylko na posty ktore maja jakikolwiek sens nawet jezeli sa krytyczne bo innych sie nie spodziewam ale musza hyc kulturalne.

Gość gość
oni mają w d***e takie jak ty on są wychowani do 5-8 żon weź się zmywaj bo cię będzie lał ile wlezie