Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

problemy w malzenstwie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Otoz, jestesmy ponad rok po slubie.. On zawsze mial jakies popedy do pisania z innymi, wiem bo jeszcze przed slubem robilam mu afery gdy natknelam sie na wiadomosci w internecie, jego konta sp莽olecznosciowe itp. Nier przyznawal sie w koncu przeprosil, powiedzial ze czasem potrzebuje jak mu ktos powie cos milego. Pol roku po slubie sytuacja miala miejsce znowu, szczerze mowiac juz nawet nie pamietam o co chodzilo.. przez te nerwy pamiec mi wyparowala. Stracilam zaufanie do meza, inaczej na niego patrze. Moze tez idealna nie jestem, nie jestem typem przytulacza, takim ktory prawi facetom komplementy.. No i teraz znowu to samo.. kilka kont, badoo, fejs, jauma - na kazde konto weszlam bez problemu, poogladalam to i tamto, pozrzucalam obrazy wyswietlane na kompa, zrobilam afere.. on robil mnie za idiotke, znowu... "to nie ja, to nie ja, ktos inny zalozyl mi konto" tak, jasne, ktos inny.. tymbradziej ze weszlam na nie przez jego wlasna poczte mailowa.. tam tez bylo napisana kiedy zalozyl konto. Poszlam do pracy, po powrocie chcialam z nim jeszcze porozmawiac, a tu hasla do kont pozmieniane, poczta mailowa zmieniona.. W koncu przyznal sie, powiedzial rob co chcesz, wina nie jest tylko moja, ale Twoja rowniez bo jestes oschla i zimna jak lod.. moze i jestem, nie czulam sie przy nim bezpieczna, cala ta sytuacja mnie zmienila, nic na to nie poradze. Uwazam ze jezeli ktos kocha, bo on mowi ze mnie kocha, nawet nie mysli o tym by wchodzic czy zakladac takie konta, ukrywac to przede mna, pisac z komorki ktora w ogole trzyma przy sobie tak ze hoho.. Co ja mam zrobic? mieszkam na obczyznie, nie mam nikogo, prace mam ale nie wiem czy dam rade wiazac koniec z koncem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dodam ze nie mamy dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
on potrafi byc bardzo mily, czuly, wszystko by dla mnie zrobil, ja mu mowie ze czuje sie oklamana, bo jak mozna calowac wlasna kobiete wiedzac ze doprawia sie jej rogi, mowi ze nic zlego nie zrobil, ze szukal znajomosci... znajomosci? internetowej? no prosze Was.. niech mi ktos pomoze! ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂y ga艂y co bra艂y. Teraz to ju偶 nic Ci nie pomo偶e. Trzeba by艂o my艣le膰 zanim postawi艂a艣 wszystko na jedn膮 kart臋 byle tylko przej艣膰 si臋 w bia艂ej sukience.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 By艂o mi艂o
Czy Tw贸j m膮偶 nie ma innego zaj臋cia? Skoro siedzi w necie, pewnie ma mn贸stwo czasu na korespondencje z kobietami?Wida膰 偶e facet jest niedowarto艣ciowany st膮d takie zachowanie .Na razie to nic groznego, b臋dzie gorzej gdy zacznie umawia膰 si臋 z babami! Radze porozmawia膰 powa偶nie i przypilnuj 偶eby wszystkie swoje konta usun膮艂,po prostu przerwij t膮 zabaw臋! Tw贸j ma艂偶onek zachowuje si臋 jak dzieciak:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 lubie czasem poflirtowa膰 z innymi facetami kt贸rych nie znam a jestem w zwi膮zku to nic z艂ego cz艂owiek si臋 odstersuje, przecie偶 nie spotyka si臋 z nimi. A jak chcesz to zmieni膰 to zacznij dba膰 o siebie wychod藕cie gdzie艣 razem na spacer na piwo wsz臋dzie gdzie si臋 da b膮d藕 bardziej czu艂a i szalona :D disco pola zarzu膰 czasem jak wpadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mielismy cywilny, nie koscielny.. ale nie w tym rzecz Juz pol rokju temu kazalam mu wykasowac konta, sama skasowalam wlasnego fejsa i nigdy wiecej na niego nie weszlam.. taka byla umowa On sobie widocznie nie wziol tego do serca i myslal ze jestem glupia i nic nie znajde.. no to sie pomylil. Dalej twierdzi ze fejsa to on nie ma, bo wchodzi na chwile i pozniej konto kasuje... i tak jest praktycznie codziennie, wchodzi, loguje sie, oglada, kasuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
on ma kompleksy przeze mnie, lubie sie dobrze ubrac, ladna jestem, faceci sie za mna ogladaja, on tez potrafi dobrze wygladac, tyle ze ja tego az tak nie komentuje, nie mowie mu ze jest przystojny, a on potrzebuje czulych slowek :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj co napisa艂a艣 jeszcze raz i puknij si臋 w 艂eb za to ze jeszcze z nim jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzika poziomkaaaaa23
a ile masz lat i ile lat ma tw贸j m膮偶? przed slubem dlugo byliscie par膮? s艂uchaj moze po prostu ten czlowiek to pomy艂ka w twoim zyciu. najpierw zaczyna tak, a potem moze cie zdradzac? czasem lepiej cos definitywnie zakonczyc zaczac nowe zycie. Do nowego zycia powoli sie przyzwyczaisz i zobaczysz ze bedzie ci lepiej. A jak bedziesz ciagnac nieudane malzenstwo to bedziesz latami nieszczesliwa. Bedziesz miala 偶al, rozgoryczenie do niego, niechec do zblizen. To was rozdzieli. P贸ki nie macie dzieci jeszcze moze kazde isc w swoja strone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa, to twoja wina ze on cie zdradza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"mielismy cywilny, nie koscielny.. ale nie w tym rzecz" racja, nie w tym rzecz, bo ja te偶 nie mam ko艣cielnego ale to nie wykluczy艂o u mnie sukni 艣lubnej. Dlatego napisa艂am "przej艣膰 si臋 w bia艂ej sukience" a nie "p贸j艣膰 do o艂tarza"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze i to nic groznego.. ale to sie ciagnie od poczatku, fakt ze z przerwami ale jednak. To co ja mam myslec? za kazdym razem jak bedzie sie dzialo miedzy nami zle, on sobie bedzie szukal kogos na necie? przeciez nie o to chodzi w malzenstwie! Mowilam mu raz, mowilam drugi, dawalam 3cia szanse i powiedzialam ze jezeli cos znajde znowu koniec z nami. On wczoraj nerwowy, dzisiaj plakal jak male dziecko, juz sama nie wiem czy to gra psychologiczna z jego strony czy co..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sukni slubnej rowniez nie mialam. Ja 25 on 29

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzwonilam do rodzicow, wygadalam sie, bo nie mam tutaj z kim o tym porozmawiac, oczywiscie nikty mi nie zarzuca decyzji.. sama mam ja podjac, moj M wczoraj po klotni powiedzial ze on juz wie ze ja decyzje podjelam, ze juz od dawna tego chcialam to bede miec. Ale tu nie o to chodzi.. nie wyszlam za maz po to zeby sie rozwodzic, boje sie tego co mnie czeka. Z drugiej strony moze to i lepiej.. on sobie znajdzie taka ktora mu bedzie prawic komplementy i nosic go na rekach a ja sobie znajde takiego ktory stapa twardo po ziemi.. o ile w ogole dam rade zwiazac sie z kims..

Udost臋pnij ten post

kobietko kochana masz 25 lat, jestes m艂oda. Nie pod艂amuj sie, bo nie warto. Je艣li on nie zaprzestanie swojego zachowania to odejd藕 od niego. Nie macie dzieci, slub macie tylko cywilny- kazde w swoja strone pojdzie. Jestes mlodziutka i nna pewno poznasz osobe, kt贸ra bedzie ciebie warta. Nie skazuj si臋 na ma艂偶e艅stwo z czlowiekiem , kt贸ry tak postepuje. Pisanie z innymi babami to po prostu brak szacunku dla twojej osoby. Gdyby mocno cie kochal, to nie interesowalyby go inne kobiety. normalna rzecza jest obejrzec sie za fajna kobietka na ulicy lub w internecie jakas aktorke itp, ale pisanie z obcymi babami na portalach spolecznosciowych majac zone to 艣wi艅stwo. Czy on nie widzi,偶e robi ci przykrosc? a jak jakas baba z nim zacznie wieksza gadke i sie spotkaja? Moze to zwyk艂y babiarz jest, kt贸ry swoja niska samoocene musi budowac w ten sposob.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem czy juz mnie nie zdroadzil.. pol roku temu kiedy oddawalismy samochod do naprawy i wyciagalam wszystkie papierki z samochodu, znalazlam paczke prezerwatyw, otwarta, byly w niej 2 gumki.. to chyba od tego sie afera wtedy zaczela bo my nie uzywamy gumek, wiec po co mu one? mialam juz sie wyprowadzac, tymbardziej ze robilismy wczesniej badania, on posiew ja rowniez, u mnie czysciutko a u niego choroba weneryczna.. no ale szluchajcie. On pojechal to mamy sam, wyplakac sie ze chce go zostawic a przeciez on mnie tak kocha, jego mama przyjechala do mnie, zapytac o co chodzi, czemu tak krzywdze jej syna.. powiedziala ze prezerwatywy byly jej, bo w zeszlym roku ktos na plazy rozdawal, ze jedna otwarla i nadmuchala dla zabawy ( babka przed 60tka ) wlozyla pudelko z gumkami do samochodu i zapomiala wyciagnac - i to mialo miejsce rok temu Ja mialam uwiezyc w te brednie, uwiezylibyscie? ona seksu nie uprawia, wiedziala ze staramy sie o dziecko wiec gadka ze pewnie by sie nam przydaly odpada.. to byla najwieksza afera zer wszystkich jakie mielismy. Do swietego spokoju powiedzialam ze uwierzylam

Udost臋pnij ten post

z tego wynika,偶e twoj ma偶 jest niedojrza艂ym cz艂owiekiem. 29letni facet wyp艂akuj膮cy si臋 mamusi? i ona ma go t艂umaczyc? to 偶enuj膮ce, tak si臋 nie zachowuje prawdziwy m臋偶czyzna. Sam narobi艂 g艂upot, pisal do innych, a teraz ucieka do mamusi sie wyzalic? ty nie jestes zabawk膮, kt贸ra ma byc na jego zawo艂anie. Jestes czlowiekiem, masz prawo do tego,偶eby on traktowa艂 cie uczciwie i z szacunkiem. Jestes m艂oda i mozesz zmienic swoje zycie, a nie tkwic w tym, w klamstwach itp. Po prostu macie rozne potrzeby, rozne charaktery, a on zachowuje sie jak niedojrzaly nastolatek. Gdyby by艂 prawdziwym facetem to chociaz szczerze by porozmiawial przyznal sie i szcerze zalowal a b艂臋du by wiecej nie popelnil bo nie chcialby cie stracic. A on co? W kolko robi jedno i to samo, nie poczuwa sie do winy. Jak groch o sciane. On sie nie chce zmienic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie mieszkacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laska daj spok贸j, m艂oda jeste艣, masz prace i wsparcie w rodzinie, na co co palant kt贸ry ju偶 teraz rok po 艣lubie zachowuje sie jak debil Dzieci nie macie to tym bardziej nie ma powodu by facet robi艂 z ciebie g艂upia My艣lisz ze b臋dzie lepiej ?

Udost臋pnij ten post

zakoncz ten zwiazek, to on zawali艂, jakas k艂贸tnia czy cos sprzeczka to nie powod zeby z zony idiotke robic****isac do obcych bab. Daj sobie z nim spokoj, im szybciej od niego odejdziesz tym lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wczoraj dowoeidzialam sie jeszcze ze jego rodzice w ogole we mnie nie wierza, mowili ze go nie kocham, ze jak bedziemy miec dzieci to i tak go zostawie i on zostanie bez dziecka - takiego czegos to bym sie po nich nie spodziewala On z kolei mysli ze jak mi wszystko kupi, to bedzie miedzy nami dobrze, mimo ze ja sie o nic nie prosze, bo wiele mi do szczescia nie potrzeba. Szlak mnie trafil jak sie dowiedzialam ze nie splaca dlugu ktorego narobil przed malzenstwem w polsce i teraz ma jakies 15 tysiecy do zaplaty.. najlepsze jest to ze niedawno chcial kupic samochod, bo jego coprawda sie sypie. To mnie wkurzylo chyba jeszcze bardziej niz te babki z internetu. moj tata dostaje co jakis czas wezwania do zaplaty na imie od mojego M, prosilismy go tyle czasu ( 4 lata ) by sie tym zajol i nic.. Wczoraj mi powiedzial ze mam sie nie martwic ze to zaplaci.. wczoraj? mial na to 6 lat... , nie no ja juz nie mam sil. Przepraszam ze Wam gdacze, ale musze sie wygadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsparcie w rodzinie mam, tyle ze rodzina jest po drugiej stronie europy. Nie mam tutaj nikogo, nie wliczajac kilku znajomych, nie wiem czy dam rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak czytam Twoj膮 wypowied藕 autorko i powiem szcze偶e,偶e ja mia艂am tak膮 sam膮 sytuacje jak ty. W komputerze znalaz艂am du偶o zdj臋膰 jaki艣 lasek z internetu, w telefonie jakie艣 sms-y od jaki艣 panienek,gg na kt贸rym pisa艂,偶e nie ma nikogo a by艂 po 艣lubie i wog贸le szkoda gada膰. Wzie艂am si臋 za to i kaza艂am mu wybiera膰 albo JA albo te panienki z internetu. Ju偶 pakowa艂am swoje rzeczy do samochodu a on pada艂 na kolana i przeprasza艂 i obieca艂,偶e ju偶 nigdy tak wi臋cej nie zrobi bo nie chce mnie straci膰. Ale te偶 si臋 nas艂ucha艂am,偶e to moja wina,偶e ja go nie doceniam a te panienki potrafi艂y mu pisa膰 mi艂e s艂贸wka. Ju偶 3 lata mam z tym spok贸j chocia偶 i tak mu dalej nie ufam i kontroluje mu telefon i czasami komputer jak wiem,偶e przy nim siedzia艂. Wi臋c ka偶 mu wybiera膰 i mo偶e te偶 spr贸buj mu cz臋艣ciej m贸wi膰 czu艂e s艂贸wka.

Udost臋pnij ten post

to twoj pierwszy facet pewnie i dlugo z nim jestes dlatego wiesz co cie z nim wi膮偶e? PRZYZWYCZAJENIE. Po prostu przyzwyczailas sie do niego i boisz sie zmian. Pomysl sobie,偶e lepiej ze to teraz wszystko wyszlo niz np po ilus tam latach malzenstwa kiedy bylyby dzieci. Pomysl o sobie. Zastan贸w sie czy warto zyc w takich nerwach niepewnosci klamstwach? Jestes mloda dziewczyno! Rozstaniesz sie, przyzwyczaisz sie do nowego zycia. Z czasem naprawde od偶yjesz bedziesz sie cieszyla ze go zostawilas! M贸wie ci. Poznasz normalnego faceta i bedzie super. A z tym co bedziesz miala? D艂ugi? Niepwnosc klamstwa?Zdrady? To czlowiek niedojrzaly a taki nie nadaje sie na meza a tymbardziej na ojca. Sp贸jrz na niego ch艂odnym okiem. Nie marnuj sobie zycia, bo za np 15 lat mozesz zalowac ze nic z tym nie zrobilas tylko bylas bierna i nieszczesliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 s艂ysza艂am od te艣ciowej,偶e m贸j m膮偶 ze mn膮 zginie,偶e ja lec臋 na jego maj膮tek(30ar贸w ziemi bo nic wi臋cej nie maj膮) i 偶e go wci膮gne w lata bo jeszcze dzieci nie mamy i go zostawie samego na staro艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tyle ze mi w twarz nikt tego nie powiedzial.. za plecami mnie obgadywali, a w realu mili ludzie.. moi rodzice nigdy mi nie powiedzieli ze mam sie pakowac, wyjechac ze nie uloze sobie z nim zycia, caly czas mi powtarzaja ze fakt mam problemy ale mamy porozmawiac, mam go nastraszyc troche i sama podjac decyzje Mimo tych wszystkich bzdur co narobil dalej sa dla niego mili, nie mowia zle o nim, nie wytykaja mu bledow bezposrednio, jak moj M chce z nimi porozmawiac to z nim rozmawiaja.. on sam kilka razy pod moja nieobecnosc dzwonil do mojego taty pytac o rady, ja nie odwazylabym sie zapytac jego rodzicow, bo wiem ze beda calym sercem go bronili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za wczesnie i za szybko podjelas decyzje o malzenstwie. Po pierwsze to jak juz wczesniej widzialas ze ona tak sie zachowuje to trzeba bylo zerwac z nim. A teraz mimo ze po slubie to powtarza swoje zachowania. Odejdz od niego jak ktos tu mowil jestes mloda i ulozysz sobie zycie. Co to da ze go postraszysz rozstaniem? ze spakujesz manatki? pare miesiecy bedzie dobrze a potem on znowu zacznie robic swoje, a ty zawsze bedziesz miala zal do niego. i stracisz do niego zaufanie a to wlasnie zaufanie jest najwazniejsze. To ze blaga na kolanach to g***o, mowie ci bedzie pare miesiecy spokoju lub bedzie sie lepiej pilnowal zebys czegos nie odkryla ale ON BEDZIE TO ROBIL . Tacy ludzie sie nie zmieniaja.

Udost臋pnij ten post