Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowe portale a wierność?

Polecane posty

Gość gość

Witam - mam wielki problem. Kilka miesięcy temu pokłóciliśmy się z mężem i wyprowadził się z domu. teraz mieszkamy osobno ale chcemy wszystko odbudować. powód kłótni to zachowanie męża. Pisał okropne, erotyczne meile z koleżanką z pracy. potem mnie przekonał, że nigdy tego więcej nie zrobi, że to takie głupie pisanie. Ze nie chce rozwodu. A dziś na poczcie - zostawił ja jak był u mnie zauważyłam, ze zapisał sie na 2 lub 3 portale - takie flirty erotyczne. Że chce nawiązać niezobowiązujący romans narazie poprzez meile:( Znów mi się świat zawalił. Mówi, że to przypadek, że jestem tylko ja i nikt więcej. jesteśmy małżeństwem od pięciu lat. Dla każdego z nas to drugie małżeństwo. Jakoś po poprzednim przejściu pomału się otrząsnełam i mu zaufałam ale boje się, że jestem straznie naiwna. Nie wiem co mam robić. Nie chce sie zdradzać, ze wiem że tam sie zapisał a jednocześnie wszystko powróciło - to upokorzenie, to że on chyba ma coś z soba jeśli mnie zapewnia o stałości uczuć a potrzebne mu takie kontakty i doznania. Nie wiem co mam robić! Czytaj więcej na http://facet.interia.pl/forum/przylapalam-meza-na-zdradzie-tematy,dId,2146953,strona,13,ok,1#pst71077738?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Gość gość
Mąż szuka odskoczni. Dlaczego? Przy okazji: forum Interii jest nudne.