Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Justyna kowalczyk nie jest do lubienia jakaś dziwna jest niesympatyczna

Polecane posty

Gość gość

takżepapatkyy

Gość gość
Ja mam takie samo wrażenie, bardzo ją cenię za sukcesy i za hart ducha, ale wydaje mi sie nieżyczliwa.

Gość gość
A ja mam wrazenie, ze jesteście durni:-p Pani Kowalczyk jest sportowcem, a nie celebrytka, która się mizdrzy do kamery. Ona ciężko pracuje na swoje sukcesy i podoba mi się w niej to , ze nie udaje na sile kogos kim nie jest. Na pewno jest swietna dziewczyna, a ci co opierają się na pozorach sa glupi.

Gość gość
za to baba która założyła ten topik zapewne zrobiła to ze swojej ZAYEBISTEJ życzliwości :D

Gość gość
ja piernicze , kolego tłuku , a kto z nas nie pracuje cieżko na życie na swoje zawodowe sukcesy!?!?!?! czy tylko sportowcy? sa od tej ciezkiej pracy? a przede wszystkim od zarabiania , bo to dla nich naj ..

Gość gość
Od razu widać polactwo:-D Zamiast się cieszyc, ze ktoś odnosi sukcesy, to lepiej zdolowac, krytykować, zazdroscic. Dorobicie się zmarszczek przed 30-tka z tej zyczliwosci:-D

Gość gość
2014-02-13 14:30:50 [zgłoś do usunięcia] gość ja piernicze , kolego tłuku , a kto z nas nie pracuje cieżko na życie na swoje zawodowe sukcesy!?!?!?! czy tylko sportowcy? sa od tej ciezkiej pracy? a przede wszystkim od zarabiania , bo to dla nich naj Zal ci doope sciska, ze ktoś odniosl sukces i zarobil kase? Zakladaj narty i do dziela!!!:-D

Gość gość
spadaj, chamie!

Gość cieplek
hej my sie cieszymy z sukeceów polaów i pani kowalczyk ,ale koleżanka wyżej nie umie czytać ze zrozumieniam :D chodzi ogolnie o Justynę prywatnie

Gość polacy nierozumieją czytania
idioci którzy nie rozumieja tematu :) bożż przecież nie o sukcesy mu chodzi ,co za głupi ludzie :))) nie rozumiesz jeden z drugim

Gość gość
a mnie zrobiło się zal jej jak dobiegła do mety kiedy płakała

Gość gość
A znasz ja prywatnie? bylas(es) z nia na piwie???? Na pewno NIE, wiec swoje "jest niesympatyczna" możesz wsadzić gleboko....W ten sposób się nie operuje opiniami, bo to swiadczy tylko i wyłącznie o poziomie wyrazajacym takie opinie..cos jak dulszczyzna i malostkowosc, czyli typowe POLACTWO.

Gość gość
A ja ją lubię. Właśnie za to, że nie widać po niej aktorstwa i fałszu takiego jakie widać u innych ludzi. Jej emocje wydają się prawdziwe, a często też mówi pod wpływem emocji to co myśli.

Gość gość
Mylisz się. Ludzie kochają Justynę i dlatego co roku wygrywa w konkursie na najlepszego sportowca.

Gość gość
Tak znam Justynę :) byłam i rozmawiałam tylk 2 x i nie wydaje sie sympatyczna, dziennikarz zrobił wielkie oczy kiedy odrynarnie sie odezwała w jego stronę , przyznam :) że też to mnie przeraziło.Nie spodziewałabym się z ust takiej kobiety takich słow, stąd temat.

Gość gość
jako sportowiec ok. Współczuje jej kontuzji i stanu zdrowia za lat kilka , zwyrodnienia i wszelkiego rodzaju zniekształcenia wewnątrzkostne ,ale cóz takie ryzyko

Gość gość
Dlaczego ludzie w szpitalach psychiatrycznych maja dostep do internetu? Czy to nie pora obiadowa ? :O

Gość gość
:-D :-D..."znajoma Justyny"...:-D

Gość gość
żadna znajoma, spotkałąm 2 x w życiu tą osobę i takie odczucia i to nie tylko moje

Gość gość
Nie kompromituj się już więcej swoja glupota...

Gość gość
Wszystkie jesteście z***biście życzliwe :D z resztą od kiedy życzliwość jest powodem, żeby kogoś lubić?