Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_marika85

Muzyka z tabletu i telefonu na wieży ??

Polecane posty

Gość aga_marika85

Czy ktoś wie jak puścić muzykę którą mam na telefonie albo tablecie na wieży ?? Dodam że wieża jest zwykła (nie bardzo się znam), marki JVC, typu wszystko w jednym z tyłu na dwa wejścia chyba na tzw czincze.. Mam kabel z dżekiem do którego podłączam telefon ale denerwuje mnie takie rozwiązanie bo nie sięga ładowarka, a o kabel się potykam.. Dodam że wieża nie ma żadnego wifi blututha ani nic z tych rzeczy - to dość stare, bo około 10 letnie urządzenie. Da radę jakoś bezprzewodowo puszczać na tym muzykę?

Gość gość
tak owszem

Gość gość
tak można podłączyć, ja używam logitech wireless adaptera kupiony bodajże za 120 zł i jestem zadowolony generalnie - praktycznie moja wierza dostala nowe życie podlacza się to normalnie kablem jack/jack albo chinh/jack, a to urzadzenie i wierza jest widoczna w telefonie jako glosnik zewnetrzny na blue

Gość aga_marika85
Rozmawialam ze znajomym i ten adapter faktycznie wyczerpuje temat. Bardzo dziekuje za odpowiedz .

Gość biniasxx
najprościej byłoby to załatwić poprzez transmisję dzwięku via bluetooth. Takie funkcje streamingu mają np. kina domowe LG. Działa to dość ciekawie. I pewnie takiej wieży musisz szukać.