Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przechowac ciasto na kopytka 3 godz?

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam juz ciasto, ale gotować kopytka bede dopiero za ok 3 godz (i następnie podsmażać) Czy nie zczernieje mi to ciasto? Wystarczy ze wloze to ciasto w misce do lodowki ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Może się zrobić rzadkie,tak,że będziesz miała trudność z uformowaniem a jak dodasz mąki to będą za twarde.. a może nie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ahh.. to co moge zrobic zeby przetrwalo? moze pokroic juz w kostkę i zostawić pod folią poza lodówką?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zostaw lepiej w lodówce.Kiedyś jakiś znawca kuchni mówił,że ciasto na kopytka robi się bezpośrednio przed gotowaniem,bo póżniej ciasto się rozłazi.Jak będziesz je przypiekać,to może ugotuj je teraz a za trzy godziny podsmażysz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×