Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne jak prawie dwuletnie dziecko

Polecane posty

Gość gość

potrafi np przez 15 min gadać i gadac o czymś "po swojemu" i bardzo gestykulować przy tym, śmiać się, przewracać oczami tak jak by normalnie o czymś opowiadała tak emocjonalnie z tym że w całej paplaninie nie ma ani jednego normalnego wyrazu w tym? zwłaszcza jak rozmawiam z mężem, czy kąpiemy się w wannie razem. czy to mogą być objawy jakiś zaburzeń czy po prostu dziecko cos przeżywa i opowiada jak może?

Gość gość
troche dziwne.a zachowuje jakby z kims rozmawialo czy wyglada to raczej na monolog?

Gość gość
może to uraz psychiczny od oglądania was nago podczas kąpieli w wannie?

Gość gość
norma!Jak dziecko widzi dorosłych jak rozmawiaj przez telefon to raczej nie mysli ze ma popieprzonego rodzica tylko traktuje to jak normę. Dzieci ucza się mówić i w ten sposób przekazywac swoje emocje. nie musisz sie bać. gorzej jak by nic nie mówiło.

Gość gość
co za zwyczaj kąpać sie razem z dzieckiem w wannie ...

Gość gość
zawsze tak robi jak ktoś jej słucha, w tej wannie to w szczególności. do samej siebie nigdy tak nie opowiadała. albo np jak przynoszę obiad i jest coś co jej nie pasje to przewraca oczami i zaczyna swoje sio siao tści ci siam poza tym normalnie jakieś 30 słów wypowiada i naśladuje głosy zwierzątek

Gość gość
moje dziecko też tak robi al nie 15 min krócej :) a co złego jest w kapieli z dzieckiem

Gość callineczzka
No wlasnie a co jest złego w kapaniu sie z dzieckiem?? .Ja nie raz kapie sie z moja 3 letnią córka :)

Gość gość
Moja też potrafiła przybiec i opowiadać coś w swoim języku gestykulując i pokazując rękami :D Wyglądało to bardzo śmiesznie. Teraz mówi normalnie ;)

Gość gość
no bo to takie smieszne jest, widzę że dużo emocji w to wkłada. tylko pierwszy raz się z tym spotkałam, a z tym kąpaniem się razem to fajne jest, kaczuszki, duuużo piany a dziecko jakie radosne. równie dobrze mozna by było napisać co za zwyczaj chodzic na basen gdzie kąpie się pełno ludzi

Gość gość
razem z dzieeckiem do wanny,ta,niech zbiera wasze bakterie:O

Gość Tak to najzupełniej normalne
Moje dziecko tez tak miało, tyle że głównie nawijała 'tututu' ;) A w kapaniu z dzieckiem to jest dziwne, że sama kąpiel jest mało higieniczna, bo siedzi się we własnych i w tym wypadku, rodzinnych brudach. Prównanie z basenem jest nietrafione o tyle, że przed wejściem bierzesz prysznic

Aco jest złego w kąpieli z dzieckiem?brak higieny ,możesz wykąpać dziecko a potem ze względów oszczędnościowych sama w tej wodzie możesz się wykompać nie narażając dziecka na choroby jakie ewentualnie możesz mieć.A może sami się wykompiecie a potem dziecko ,chore praktyki.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
Ja tez często kapie sie z córka bo lubimy . Dla mnie i córki fajna zabawa i nie widzę w tym nic złego. Jak dziecko było mniejsze to kapało się z tata :)

Gość wifigdańsk
normalne.dziecko w tym wieku ma potrzebę akceptacji,zresztą w innym wieku tez.

Zuzanna153 ty zuzanna (sorry nie udało ci się wylogować :P ) ty tu nie pierdziel farmazonów o braku higieny. Więcej brudu jest w wodzie w morzu i z jeziora niż w wannie w kąpieli z rodzicem, a chore praktyki to chyba na tobie stosowali bo nieźle jesteś rąbnięta . Co was wszystkich porąbało na punkcie tej "higieny" najlepiej mordy se wysterylizujcie przed daniem buziaka dziecku, bo tam też są bakterie :O A woda z wanny to co? zabije wam to dziecko? Jak rodzic zdrowy to co ma niby sprzedać dzieciakowi?

i naucz się prostaczko, że nie pisze się "wykompać" tylko WYKĄPAĆ

zuzanna jak nie myjesz się dwa tyg i wejdziesz do jednej wanny z dzieckiem ok średnio higieniczne... że ty się tak żadko myjesz i patrzysz pod swoim kątem twoja sprawa :D ja się tam myję codziennie i czesem poplskam się z dzieckiem w wannie, dziecko żyje i ma sie całkiem dobrze

Gość gość
fuuj buziaki bachorom dawać, brzydzę się takimi małymi i w życiu bym chrześniakowi buzi nie dała w pysk to jest ohydne jak te wasze kąpiele w wannie razem z dzieciorem, porzygałabym się jakbym miała wleźć do jednej wanny razem ze stworem