Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie popchnał

Polecane posty

Gość gość

Robiłam mu obiad,bo mieszkamy razem. On nic nie robi, ja sprzątam,gotuje itd. Wstawilam pierogi i na chwile odeszlam do komputera,bo czekam za wynikami egzaminu. W tym czasie woda zaczela wrzec,a on wydarl sie na mnie czasnal mi klapką od lapka i powiedzial,ze mam tam isc... Po czym podeszlam,a on,że mam wypierda**,bo nie umiem pierogow robic,popchnal mnie i nawet do teraz nie przeprosil ;/ :(

Gość madzia0113
zostaw go jak najpredzej brak szacunku do ciebie niech sam sobie gotuje sprzata itp nie jestes jego sluzaca

Gość gość
zostaw go z miejsca sk***yc***a! natychmiast! sprzataczke i sluzaca se znalazl?!?!?

Gość gość
znoooowu zły facet i JEDNOSTRONNA relacja. może ją utrzymuje, kupuje jedzenie, zarabia na dom. jeśli tego nie robi to olej typa. a jak o tym nie wspomniałaś to piełdol się doszukująca się tu litości idiotko.

Gość gość
dobrze ci głupia su|ko zrobił

Gość gość
zaden facet nie ma prawa tak sie zachowywac, nawet jak kogos utrzymuje. taki koles to p***a a nie facet i nie zasluguje na kobiete, wiec nie roz/pi//er/dalaj syfu

Gość gość
powinien cię w morde walnąc ! Komputer jest dla facetów tylko

Gość gość
jak nie zasługuje to po ch*j się go trzyma? po co się żali? nie ma swojej głowy że na waszą liczy? durne ciele. pewnie jest od niego zależna. strzelam że ją lekko odsunął od tego gara a ta doszukuje się u was "wsparcia" i nie pokazuje jaka to ona nie jest pkrzywdzona. znam was, każda ściemnia i robi z siebie ofiarę.******* atenionwhore..

Gość gość
Nie utrzymuje mnie !!! Studiujemy w tym sam miescie i mieszkamy razem. On ma pieniadze od rodzicow, a ja od swoich. Nawet jak nie mieszkalismy razem,to generalnie zawsze za siebie placilam wszedzie, chyba,ze byla rocznica zwiazku,to wtedy nie... a tak to zawsze na pol...

Gość gość
Głupia su|ko masz usługiwac facetowi taka twoja rola szmato jedna.

Gość gość
Głupia su|ko masz usługiwac facetowi taka twoja rola szmato jedna.

Gość Martik180502
Ten kto napisał, że liczysz na rozum innych miał rację. Nie wiesz sama co masz zrobić? Skoro zachował się tak strasznie i tak dalej to chyba nie powinnaś mieć wątpliwości

Gość gość
jAK STUDIUJĄCA ĆWIERĆINTELIGENCJA MOŻE PISAĆ: czekam za wynikami egzaminu i czasnal mi klapka od lapka?! Jaki to język?

Gość gość
dziewczyno wy....jeb go na zbity pysk :-O bydlaka masz a nie partnera. Raz popchnal to i drugi raz popchnie. juz bym k***a pokazala schody. Bym mu tak wp**********ila, ze by zdychal 3 dni

to po co się go trzymasz tak kurczowo? skoro widzisz jaki to palant to go rzuć. sytuacja mojego przyjaciela. ma żonę, a ta ma za długie łapy. zwyczajnie podczas awantury potrafiła kilka razy uderzyć go otwartą dłonią. on to tolerował..któregoś razu nie wytrzymał i oddał. jak twierdzi nawet nie mocno, po prostu pękło coś w nim. reakcja żony? rozgadała przyjaciółką, rodzicom swoim i męża że mieszka z damskim bokserem. morał? przeinaczacie pod siebie...a mi ciebie zupełnie nie szkoda.

Gość czasami smutna
Mam to samo z tym, że już nie raz uderzył nawet. W domu nic nie tknie, nawet skarpety rzuca pod siebie i muszę zbierać, ale pracuje i zarabia więc staram się zrozumieć.

Gość gość
w leb mu patelnią przypierdziel to sie szybko posklad

Gość gość
On jest typem choleryka... i charakter po tatusiu, przeraza mnie to co sie nie raz u nich dzieje,ale on mowi,ze nie bedzie taki jak ojciec ;/ Jak u niego w domu obiadu nie ma to ojciec od razu wkurzony na jego mame;/ a ona -na antydepreseyjnych... ;/

Gość gość
Powinas dostac w morde za to

Gość gość
Dałaś się za psa, to szczekaj. A tak na poważnie, to porozmawiaj z nim, cos takiego nie powinno mieć miejsca

tym bardziej ma już wyrobione wzorce z domu rodzinnego. myślisz że będzie inny:)? zaczekaj aż mu spowszedniejesz jak matka ojcu. kobiety bez wyobraźni 🖐️