Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pulsowanie w brzuchu

Polecane posty

Gość gość

Pewnie niektorzy sie beda śmiac ale co jakis czas a od kilku dni juz w ogole czesto. Czuje w brzuchu takie pulsowanie, jezdzenie , albo uczucie takie jak kopie dzidzia.. Zaznaczam, ze jestem wlasnie w trakcie okresu a w ciazy tez nie jestem bo bylam nie dawno u ginekologa.. Co to moze byc jakies wrzody ? Mial ktos podobnie?/ to juz nie robi sie smieszne bo sobie zaczynam wkrecac ciaze, choc wiem ze to nie mozliwe.

Gość gość
Nie pisze tego dla smiechu ale moze.. Moze masz tasiemca? Z tego co czytalam przy takich wiekszych glistach mozna miec takie odczucia :) Zbadaj kal i zobaczymy ^^

Nie życzę Ci tasiemca, ale rzeczywiście lepiej się przebadać pod tym kontem. Mojej siostrze nie pulsowało, ale cały czas burczało w brzuc*****akby wciąż była glodna i okazało się, że ma lamblie.

Gość gość
u mnie tez sie tak lamblie objawialy .. ale mialam tez inne objawy

Gość Danios
możecie opisać swoje objawy występujące przy lambli? tydz. temu u dziecka wykryto gliste od tej pory zdobywam wiedze odnośnie pasożytów i wiem że ja tez coś mam-to tłumaczy moje zachowanie :) oraz pewne objawy . chwilowo nie mogę wykonać badań gdyż odrobaczamy się całą rodziną a to chwilke potrwa. pozostaje szukanie objawów :)

Znane mi objawy lambli to: - burczenie w brzuchu (specyficzne, głośne, nawet gdy nie jest się głodnym), - wypadanie włosów (bo zabierają składniki odżywcze)