Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłyStalker

Czy wypada przepraszać?

Polecane posty

Gość ByłyStalker

Hej, była kiedyś w moim życiu kobieta wobec której byłem w moim mniemaniu zbyt natrętny, może nie był to jeszcze stalking ale na pewno była tym skrępowana bo pisałem do niej non stop i zapraszałem na spotkania na które nia miała ochoty. Minął rok, czuje sie bardzo bardzo głupio z powodu mojego zachowania. Nie chce jej już podrywać ale cały czas bije sie z myślą, czy nie napisać jej jakiś przeprosin za moje zachowanie na zasadzie lepiej poxno niz wcale, zeby nie miała mnie zapamiętanego w swoich wspomnieniach jako natrętnego dupka. Chciałbym tylko napisać te przeprosiny i wiecej sie do niej nie odzywać, żeby przypadkiem nie pomyślała, że znowu chce ją męczyć. Co sądzicie o tym? Warto coś takiego napisać, żeby nadać temu jakiś honorowy epilog czy może lepiej nie przypominać jej nawet o moim istnieniu?

Gość gość
jak szczere to jak najbardzie, tylko przemyśl i przeczytaj kilka razy to co napisałeś, zanim wyślesz ;)

Gość gość
masz facet nasrane pod deklem

Gość Zuzanna Amelia ææ
NIE i jeszcze raz NIE. Jesli nagabywales te dziewczyne czestym pisaniem to ona bedzie szczesliwa jak przestaniesz pisac. Jesli napiszesz znowu to i tak bedzie to nagabywanie. To ze zmieni sie jego forma niczego nie zmieni. Nie liczy sie forma /wczesniej namawianie na randki a teraz przepraszanie/. Liczy sie tresc /przestac do niej pisac/

Gość ByłyStalker
Nie pisałem do niej od roku...i mówie wam, że to nie było jakieś kosmiczne nękanie ale chyba z 8 razy jej proponowałem jakies spotkania zanim przestałem i myśle, że o te 6 za duzo i było to malo kulturalne i chciałem za to po prostu przeprosić. Ale jeśli piszecie, że lepiej jej nie zaczepiać i zostawić to tak jak jest to ok, moze macie w sumie racje.

Gość zawsze sexy
Nie wydaje mi się żeby przeprosiny za takie zachowanie były złe - facet nie bądź prostakiem wieśniakiem. Zdeklaruj się że tego nie będziesz robić i nie nagabuj jej więcej.

Gość dgbfdsva
zostawcie barana niech sam sie domysli

Gość gość
a co ona wtedy odpisywała?

Gość ByłyStalker
Rany nie wiem skąd taki negatwny odbiór z waszej strony (pisząc "że o te 6 za duzo i było to malo kulturalne" miałem na myśli sam fakt tylu propozycji a nie to, że pisałem do niej po chamsku - to jakby ktoś mało kumaty był), dobrze, popełniłem błąd i chciałem go kulturalnie i w cywilizowany sposób naprawić ale teraz to już sam nie wiem, jeśli ona na to patrzy tak jak wy to moze faktycznie to bez sensu, ale skończyliśmy jedne studia i chcicałbym zebyśmy kiedys za te 10 lat na zjeździe mogli pogadać po ludzku a nie żeby była niezręczna sytuacja. Ona odmawiała za każdym razem i tyle, za ostatnim razem nie napisała nic i wiecej nie pisałem.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja rozumiem ze Ty bardzo chcesz znowu do niej napisac. Ale jesli szukasz uzasadnienia dla kolejnej fali nagabywania jej to raczej wymysl cos innego niz przeprosiny.

Gość gość
POD WŁOS przeproś ją

Gość gość
To byłoby wręcz wskazane. Napisać przeprosiny i napisać - nie musisz odpisywać, ja już więcej pisał nie będę, chcę tylko powiedzieć przepraszam, bo mnie to męczy, że tak się zachowywałem. Obiecuję, że to mój ostatni sms.

Gość Zuzanna Amelia ææ
A potem jesli nie odpisze to mozesz napisac jeszcze jedna wiadomosc z pytaniem czy dostala te poprzednia ... tez oczywiscie przepraszajaco niezobowiazujaca.