Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo sucha skóra na twarzy po ciąży jaki krem polecacie

Polecane posty

Gość gość

po ciazy mam bardzo brzydką cere . twarz jest sucha macie jakies sprawdzone kremy dziekuje za odpowiedzi

heh... ja miałam strasznie suchą skórę na twarzy i żaden krem- tłusty, półtłusty itp nie dał rady... ale za to dał radę balsam lipikar z la roche-posay, którym smaruję córkę po kąpieli :) z resztą jej też pomógł na suche policzki :D

Gość gość
Najczęściej używam nivea soft, ale jak mam przesuszona to pomaga mi alantandermoline z wit e.

Gość gość
cetaphil restoraderm i/albo sylveco brzozowy (zwykły, nie lekki) :)

Gość gość
Krem oilatum. Smaruję małego i siebie, moim zdaniem jest super, świetnie się wchłania i ładnie nawilża.

Gość gość
Kup sobie olejek arganowy do twarzy w aptece.

Gość misqusa11
Dobry jest ta emulsja => cetaphil.pl

Gość gość
Olejek araganowy Paece, kosztuje ok 23 zł.

Gość opatkaLL
Sucha skóra trochę cetaphilu i po problemie, jestem wielką fanką cetaphilu i nikt mi nie powie że ta emulsja nie działa skutecznie!:D

Oeparol Essence - rewelacyjna linia kosmetyków do suchej skóry. Są kremy pod oczy, kremy odżywcze, masło do ciała ujędrniające etc.

Gość gość
Badalas po ciazy tsh czyli tarczyce?

Gość gość
bio-oil

Gość gość
spróbuj kremu atoperal jest do bardzo suchej nawet atopowej skóry, powinien pomóc.

Gość oedemsa
Witam, Dermokosmetyki Demsa oparte są na naturalnych składnikach o działaniu łagodzącym swędzenie (selernica), antybakteryjnym (orzechowiec myjący, lukrecja) i nawilżającym. Kosmetyki te są przebadane klinicznie i w pełni bezpieczne do stosowania już od 6 miesiąca życia. Poza tym nie zawierają sztucznych barwników, parabenów i są hipoalergiczne. Pierwsze efekty odczuwalne są już po pierwszej aplikacji. W razie dalszych pytań jestem do dyspozycji, Online Ekspert marki Demsa.

Gość agatapyskata
Ja po ciąży u dziecka stosowałam atoperal, więc wypróbowałam go też na swojej skórze. Mogę potwierdzić, że działa. Bardzo fajne kosmetyki, a do tego niedrogie.

Gość gość
Tołpa regenerujący, tłusty w tubce jak krem do rąk.

Gość gość
co to za zlot reklamowych PIIIIZD??? :o :o :o

Gość Migea
Kup w aptece krem do twarzy Latopic. Przeznaczony dla alergików i azs'owców, do bardzo suchej i wrażliwej skóry. Kremik nie tylko nawilża i delikatnie natłuszcza ale tez regeneruje naskórek i pozostawia na skórze filtr chroniący przed działaniem czynników zewnętrznych.

Gość gość
krem kremem, ale można też spróbować innych sposobów, jak na przykład kąpieli solankowych. Sól z dodatkiem sandałowca bardzo dobrze działa na skórę.

Gość gość_Ala
mnie wiele rzeczy uczulało i długo nic nie pomagało. Potem dostałam w prezencie od kuzynki serum do twarzy Alpine Silk z płatkami złota, lawendą, ekstraktem z lukrecji no i moim faworytem ostatnimi czasy - miodem manuka! Świetnie działa na moją cerę. stosowałam po ciąży i nadal po niego sięgam. O taki https://www.kosmetykinz.pl/index.php/kosmetyki/program-pielegnacyjny/przeciw-starzeniu-z-miodem-manuka/serum-na-noc-przeciwko-starzeniu-sie-z-miodem-manuka-detail :)

Gość Laaura
Watro też pamiętać żeby odpowiednio nawilżać skórę od środka pijąc odpowiednią ilość wody. Najważniejsze i tak są kosmetyki jakich się używa. Na tej stronie ostatnio przeczytałam dużo ważnych rzeczy o których nie wiedziałam http://www.udziewczyn.pl/Artykul/18802. Teraz na jesień kupiłam właśnie krem z tego artykułu bo wiatr jeszcze bardziej może wysuszyć skórę.