Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż alkoholik

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem od października 2013r. Mój moz pije całymi dniami nie chodzi do pracy oczywiście siedzi na l4. Ostatnio złapała go policja jechał samochodem pod wpływem alkoholu . Pójdzie za to siedzieć. Mamy małe dziecko ja nie pracuje i chce wsiąść rozwód. Jaj on pójdzie do więzienia to dostanę alimenty na dziecko?

Gość gość
Będzie ci płacił fundusz, z tym że do pracy i tak musisz iść, bo nie dostaniesz więcej niż 500 zł. Swoją droga - po coś się wiązała z pijakiem? żeby panną z dzieckiem nie zostać?

Gość Mam swoje lata
Skoro wiedziałaś że to alkoholik, dlaczego brałaś ślub z nim?! Wolałabym wychowywać dziecko samotnie, niż mieć na głowie pasożyta.Do więzienia nie pójdzie, chyba nie spowodował wypadku? Jedynie mogą zabrać mu prawo jazdy.O alimenty możesz się starać z funduszu alimentacyjnego gdy nie będziesz otrzymywała kasy od męża.Są to grosze, nie wiadomo na co przeznaczyć? .Musisz podjąć pracę i odejść od pijaka, nie masz innego wyjścia.

Gość gość
Toście się nabyli w stanie małżeńskim i oczywiście on dopiero po ślubie zaczął pić Patole *****i