Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski Jakub

BDSM za czy przeciw ?

Polecane posty

występuję, bo to pomyłka biologiczna. u zwierząt. człowiek jest wolny, może wszystko interpretować jak chce.

rudy kolor włosów to też wpadka genetyczna, a nikt tego tak nie nazywa ;) Nie, ludzie nie mogą wybrać orientacji, dlatego osoby bardzo wierzące często mają problem z zaakceptowaniem pociągu do tej samej płci. Bo chcieliby się zmienić, a się nie da.

kaczka nie wpadłaby też na to, żeby np. zg*****ć i zabić dziecko. Akurat dzielenie się swoimi odchodami to zaburzenie związane z chęcią dominacji i często związane z poważnym sadyzmem. ;)

taaa....na pewno. Dziwne, że nikt ich wyników nie opublikował, byłyby przełomowe ;) a przy okazji - psy czasami gwałcą inne psy jako oznaka dominacji, a hipopotamy mało, że gwałcą to odgryzają ogonki bijąc się o terytorium...hmm...tylko ludzie są tacy popieprzeni?

nie :) poczytaj o tym. Tak przy okazji - jeżeli następuje jakaś zmiana po g****ie, to ofiary z zasady unikają seksu, a nie 100% heteroseksualna kobieta zmienia się w lesbijkę. Więc nie wymyślaj ;)

nie wymyśliłam tego. nie byłabym w stanie czegoś takiego wymyślić ja tylko mówię, że seksualność jest kwestią kultury, nie natury.

a ja myślę, że wymyśliłaś :) sorry, po prostu ktoś kto jest w 100% heteroseksualny nie zostanie gejem/lesbijką po g****ie.

Gość gość
jestem za , bo również to lubię :)

Gość ciekawski Jakub
ooo ale sadze że te wszystkie osoby homo nie wiadomo to po prostu chorzy ludzie którzy mają coś z głową bo , jeżeli przykładowo 2 pedałów bierze ślub i np.mogą adoptować dziecko , to te dziecko tak naprawdę kiedy dorośnie to w 99 % będzie miało problemy ze swoją sexsualnoscią i jeżeli zostało tak wychowane też będzie pedałem.Czy facet który czuje się kobietą i robi sobie cycki to jest normalny ? po prostu to są zaburzenia w głowię na ogół Ci faceci mieli problem z kolegami koleżankami ..tak samo jak z BDSM dla czego tak naprawdę to kogoś podnieca ból wyzywanie sadyzm , skąd pozniej tyle g***tów tej chorej psychiki w ludziach jak leczyć takie zboczenia czy tacy ludzie mają prawo być w normalnym społeczeństwie , czy jak chcę troszkę upiększyć swój sexsik z kobietą to muszę ją bić wyzywać srac i upokarzać czy czując wyzszość na kobietą to coś mi to pomoże , czy może lepiej być uległym pantoflarzem przy kobiecie która mnie dominuję tylko wtedy bym sobie zadał pytanie czy jestem prawdziwym facetem , czy takie zabawy w realnym świecie nie zmieniają naszej psychiki ????? troszkę namieszałem ale to tylko moje osobiste zdanie pozdrowionka dla wszystkich :)

ja chciałam tylko napisać, że seksualność jest sprawą natury, nie kultury. tyle a orientacja czyli ukierunkowanie popędu to raczej sprawa podswiadomości.

Gość ciekawski Jakub
Noooo ale jeżeli ktoś lubi i uprawia takie klimaty to pod psychiką wcale nie ma równo .....

Gość gość
Uwielbiam dominować. Władza nad mężczyzną to jest to.

Gość gość
a swinia lubi taplac ie w błocie

Gość gość
orientacja seksualna jest wrodzona, nie nabyta, tyle na ten temat

Gość wwrrr
Ciekawski Jakub pisze glupoty i nie moze zrozumiec, ze kazdy jest inny i nie ma co oceniac kazdego swoja miara. Ciekawe, jak Jakub rozumie fakt, ze dzieci heteroseksualnych rodzicow koncza jako homoseksualisci albo psychole.

Gość ciekawski Jakub
do wrrr tak właśnie mówię o tym że po prostu w normalnych też zdarzają się psychole ale głównie tylko oczywiście to jest moje zdanie że ogromny wpływ na psychikę takiego przykładowo chłopaka odgrywa internet , media , fora na których piszą że może wybrać swoją płeć , p****le jak siedzi 24 na dobę przy komputerze oglądając zboczone filmy w wieku przykładowo 18 lat nie ma dziewczyny kolegów , faszeruje się erotyką a pózniej jest taki efekt że idzie ulicą , pitol mu stanie jak zobaczy w kozaczkach i w miniówce kobietę i dochodzi do g***tów i innych zboczeniach , bo stwierdzi że każda kobieta to d***** i marzy tylko o jednym . Internet , media i te słowo ''tolerancja'' , jak mam być tolerancyjny jak widzę co się wyprawia na tym świecie jak w parku całują się geje jak faceci masturbują się na kamerkach jak dziewczyny być dorobić dają d**y .....Czy uważacie że naprawdę widząc to wszystko mam być tolerancyjny ??? czy Ci inni nie zagrażają normalnemu społeczeństwu ??

Gość ciekawski Jakub
''Uwielbiam dominować. Władza nad mężczyzną to jest to.'' władza w jakim sensie ? możesz mi to przybliżyć masz miałaś takiego faceta ? jak wyglądał taki związek ?

Gość Mionka
Ja bawię się w BDSM. Mam zestaw do krępowania ze sklepu Dyskrecja. Baaardzo dobrze się sprawdza do podgrzania sytuacji w sypialni :D

Gość gość
ciekawski Jakub ale ty jesteś durny, brak słów. musisz mieć poważną traumę seksualną.

Gość gość
I jeszcze chcesz bawić się pindolem czytając o femdom :D jestem uległa, ale takich jak ty kopałabym po jajach :D pomyśl o tym, pobaw się flaczkiem.

Gość gość
Jak najbardziej za, można się rozerwać, nie wieje nudą, przy okazji jest gorąco i ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć o partnerze. Ja stosuję, jestem dominująca, mam kilka zestawów bielizny lateksowej, pejczy, kajdanek, knebli i są super! Kupiłam na dyskrecja pl jakby ktoś szukał, zdecydujcie się na bdsm bo jest super.