Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieAtrakcyjna

Czujecie się atrakcyjnie ze swoją wagą?

Polecane posty

Gość nieAtrakcyjna

Jak to wygląda u Was dziewczyny,macie kompleksy co do swojego ciala,czy raczej akceptujecie siebie takimi jakimi jesteście.Do diety zmusza was presja otoczenia facet rodzina?Po co się odchudzacie? Nie raz widzę super seksowne kobiety w moim otoczeniu,jest pupa sa piersi a te kilka kilo tylko zwiększa ich atrakcyjność.Widzę nawet,ze faceci takie wolą i za takimi się własnie oglądają.A jak schudna to tylko skóra i kości! Uważacie się za seksi?

Gość gość
ja nie do końca, jestem uważana za szczupła...jestem raczej niska i drobna, ale tez umiem się ubrać i zamaskować to, czego nie chciałabym pokazywać. Na wadze chętnie straciłabym jakies 5 kg, niby to nie dużo ale przy moim wzroscie i proporcjach każdy kg widać. chciałabym wyszczuplić nogi i brzuch, to jest moja zmora...

Gość nieAtrakcyjna
Ja tez mam niewiele do zrzucenia ale o atrakcyjnosci nie ma mowy.Zawsze byłam zakompleksiona i tak to się wlecze za mną przez dorosłe zycie!

Gość gość
A ja uwielbiam całą siebie i jestem bardzo zadowolona. wszyscy mi dają zawsze o wiele mniej niż mam na prawdę i lat i wagi.

Gość gość
hej Ja przez ostatnie 2 lata zrzuciłam 8 kg, bez diet, tylko ćwiczenia, Aktulanie ważę 45 kg przy wzroście 163 cm i powiem Ci że w życiu nie czułam się lepiej we własnym ciele, Środowisko wręcz odwortnie każdy chce żebym przytyła z 5 kg bo na twarzy zwłaszcza widać że schudłam ale nie mam zamiaru niczego zmieniać. Wreszcie mam nogi tak chude jak chciałam i wyrzeźbione a tyłek jest mały (zawsze mnie wyśmiewano z powodu dużej pupy). Kompleksów mam nadal całe mnóstwo i tak pewnie zostanie ale wagę mam satysfakcjonującą (nie chciałabym już być chudsza ani wracać do starej wagi). Teraz moim celem jest zadbanie o gładkość skóry bo jest dość sucha.