Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci koło 30. gustują w sporo młodszych dziewczynach, a nie w rówieśniczkach? Co taka szczeniara ma do zaoferowania dorosłemu facetowi?

Gość gość
rozumiem ze sama masz 30? faktycznie cos w tym jest, mlode fajne dupcie, sami nie uwazamy sie za starych, ale szczerze przyznam, iz nie pogardzilbym 30stkami, w zadnym wypadku. moze dlatego tak jest ze im mlodsze tym bardziej naiwne i glupie = latwiej wykorzystac? nie wiem, zgaduje

Gość gość
rozumiem, ale te sporo młodsze są jeszcze często przecież takie dziecinne w zachowaniu.

Gość gość
mysle ze wlasnie przez to szybciej taka wyrwac? bo te kolo 30stki chcialyby juz sie pobierac i zakladac rodziny, a masa facetow w tym wieku wciaz jeszcze chce zaliczac. nie wiem, znow zgaduje

Gość gość
u mnie w pracy jest dwóch facetów koło 30. Oni mówią, że interesują ich tylko młodsze, na rówieśniczki nie zwracają uwagi, coś jakby poza ich zasięgiem, zainteresowaniem. Dziwne to jakieś.

Gość gość
Bo te szczeniary są spontaniczne, mają młode ciała, nie maja parcia na rodzinę, dzieci...nie zrzędzą nie marudzą. Od każdej reguły są wyjątki ale...

Gość gość
lata lecą a gust się nie zmienia

Gość gość
Aha jeszcze łatwiej im zaimponować, nie zrzędzą i nie marudzą pobierzmy się, znajdź lepsza pracę te młode nie mają jeszcze tego feministycznego podejścia do życia które przychodzi z wiekiem i po innych doświadczeniach.

Gość gość
przejmujecie sie bezmozgowymi facetami, wartosciowi faceci mysla inaczej

Gość 171992
młode laski myślą jak sie zabawić,wyrywać fajnych gości, a te dojrzałe chcą harmoni w życiu, myślą orodzinie a nie o głupotach,chociaż zdażaja sie dojrzałe wiekiem lecz nie rozumem

Gość gość
przepraszam ale jeżeli 30letni facet nie myśli o rodzinie, to kiedy będzie myślał? Jak mu przestanie stawać?

Gość 171992
właściwie faceci często myślą rozporkiem zamiast używać mózgu,nikogo niechcę obrażać ale taka JEST PRAWDA NIESTETY

Gość 171992
Bez przesady,faceci mogą DŁUGO..., może nie tak jak 20latek,ale mogą

Gość gość
młode, głupie łatwiej im zaimponować głupie więc i niewymagające, nie oczekują nic oprócz zabawy i sponsorowania starsze mają wymagani i się cenią

Gość gość
Bez przesady już z tą naiwnością. Chyba, że mowa o nastolatce. Większość par i małżeństw jakie znam, to te w których różnica wieku to ok 5-10 lat. A trudno jest mówić, że kobieta 25 lat jest szczeniakiem. Sama mam 32. Wydaje mi się, że facetów pociąga młodość, świeżość, są bardziej beztroskie, zadbane i uśmiechnięte, spontaniczne. Widzę po moich koleżankach 30 latkach, styrane życiem, uśmiech od święta, część z nich to już "poważne" mężatki, którym "nie wypada" wiele rzeczy, nie wygłupiają się z mężami, tylko kłócą i gderają. Ot szara rzeczywistość.