Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kostka toaletowa spadła do WC i nie chce wyjść

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. W trakcie sprzątania muszli spadła mi w trakcie spłukiwania już szczotki i już nie miałam szans na jej wyciągnięcie. Nie widać gdzie to siedzi. Co mam robic? Rozkręcać ubikacji nawet nie umiem, nie wiem czym mam to wygrzebac żeby mi się nie zatkało, niby rury są szerokie ale boję się masakry z kupą w tle

Gość gość
musisz tą kostkę wyciągnąć bo ci sie kibel zapcha

Gość gość
chyba wsadzę tam druciany wieszak bo nic innego takiego nie mam. dzwonilam do kumpla i mowil mi ze mam sie nie przejmowac bo skoro rury są szerokie i spad od razu w w podłogę to nic nie może się u mnie niby zatkać ale też głupio robić awarię w bloku. szkoda że kret tego nie rozpusci

Gość gość
przecież sama kostka to nie problem bo się rozpuści,ale gorzej jak to był taki koszyczek plastikowy,on się zaczepi w kolanku muszli

Gość gość
4 lata temu jak wyjezdzalismy na urlop, patrze a tu nie ma koszyczka kostka :D pytam mojej 3 latki a ona no że wpadł ten koszyczek do srodka raczej sie spuscił, zadnych atrakcji nie było w starych blokach sa grube rury

Gość gość
właśnie ona wpadła razem z tym koszykiem, nie przejmowałabym się gdyby była to ta sama chemiczna kostka :P jeju co robic

Gość gość
gowniany temat

Gość gość
mnie nie raz wpadła z koszyczkiem i popłynęła niczym tumany nad riekoj, bez problemu było

Gość gość
kiedys mi wpadla , nie bylo widac, nie bylo szans na wyciagniecvie bez specjalnego sprzetu zatyka ci sie toaleta przy spuszczaniu? ja dopchnalem to dalej i przelecialo, wc nie zatykalo sie, poszlo rurami ale moze jak czujesz to tam gdzies to moze uda ci sie zachaczyc jakims drutem i wyjac