Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini909

LUDZIE UCIEKAJĄ GDY JESTEM ZA KIEROWNICĄ

Polecane posty

Gość minimini909

Nie wiem dlaczego tak jest i tak mam za każdym razem kiedy jadę samochodem! wkurza mnie to już, np dzisiaj parkowałam samochodem przed sklepem na parkingu i zupełnie z daleka idący facet szybko się oddalił jakby chciał uciec z obawy że go rozjadę chociaż wcale nie jechałam prosto na niego ani szybko, on był kilka metrów dalej z boku sobie szedł i jeszcze machnął mi ręką jakby w podziękowaniu chyba że go nie rozjechałam :D Inny przykład: chcę skręcić na skrzyżowaniu w prawo i jedzie jakiś facet rowerem na przeciwko i go wyprzedziłam po prostu a ten się uśmiechnął i machnął mi ręką w podziękowaniu że go nie rozjechałam, albo na pasach jacyś faceci chcieli przejść a ja ich chciałam przepuścić to się tylko uśmiechnęli i chcieli żebym to ja pierwsza przejechała bo może ich jeszcze rozjadę :O. Takich sytuacji mam mnóstwo, ludzie albo się mnie boją albo wręcz uciekają przede mną tak jak dzisiaj kiedy prowadzę auto, nie wiem może dlatego że mam włosy blond i tak się utarło że jak blondynka jedzie to trzeba uciekać dla bezpieczeństwa czy jak?

kobiety też tak macie że ludzie uciekają wam z drogi jak jesteście za kółkiem? jeśli tak to piszcie chętnie poczytam, bo na prawdę nie wiem z czego to się bierze, a jeżdżę przepisowo jak każdy normalny kierowca...

Gość gość
masz BMW? , albo Golfa Passata? Audi? Calibra?

Gość gość
Mam zwykłą hondę, nic nadzwyczajnego, i dlatego się dziwię dlaczego ludzie tak reagują na mój widok zakierownicą

Gość gość
dlaczego nikt niepisze...?

Gość gość
Moze jestes blondas:-) sam fakt ze paczysz po ludziach zamiast tam gdzie jedziesz juz jest niebespieczny:-)

Gość gość
ale ja nie patrzę na ludzi tylko tam gdzie jadę, jak np. mam parkować to patrzę jak i gdzie mam parkować żeby było dobrze a ludziska nadal uciekają jakbym ich miała zaraz rozjechać

czy w was siedzi taki durny stereotyp że jak blondynka jest za kierownicą to trzeba uciekać bo jest głupia i może rozjechać kogoś? wytłumaczcie mi to bo nie rozumiem...?

Gość gość
Moze jak prowadzisz to robisz tak brzydka mine jak facet przy wytrysku i ludze sie boją:-) zabardzo cie koncentrojesz:-)

Gość gość
Kotku niemow mi o bladasach za kulkiem bo jak bym przes ich szybe nizagladal na twarz i niewyczol na skrzyzowaiu niejeden raz co ona ma zamiar zrobic to juz bym niezyl albo inwalida . Wiem ze kobiety ostroznie jezdza. Ale te bladasy se jaja robia albo gupieja za kulkiem.