Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

durny odruch i psychika niszczą mi życie seksualne

Polecane posty

Gość gość

wiecznie ten sam problem - odruch ucieczkowy kiedy dochodzi do seksu jakby mi ktoś miał krzywdę zrobić :o o spontanicznym seksie nie ma mowy, bo przed tym mój facet musi ze mną walczyć przez pół godziny, a ja nad tym nie panuję. chcę się z nim normalnie kochać, ale jak przyjdzie co do czego to moje ciało wymyka mi się spod kontroli. ja na górze = automatycznie się podnoszę jak mój facet chce we mnie wejść, ja na dole to się spinam, on z tyłu to ja to uciekam do przodu i tak przez cały czas. mój facet już powoli nie ma siły, bo parę miesięcy już się ze mną użera, a ja nie potrafię siebie zrozumieć, mam wrażenie, że nie mam kontroli nad własnym ciałem w tym momencie, jak już jakimś cudem mojemu facetowi uda się we mnie wejść to jest wszystko okej :o czy ktoś mi powie co ja mam z głową i jak sobie z tym poradzić? bo ja już nie mam sił

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
wiek?

Gość gość
25, to mój drugi partner seksualny, z pierwszym było to samo. nie wiem o co chodzi, krzywdy mi nikt nie zrobił, pierwszy raz miałam zarąbiście bolesny i może to mi się rzuciło na łeb. ja pierdzielę :(

Gość gość
nie poradze ci bo jestem prawikiem