Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostytucja w londynie

Polecane posty

Gość gość

kochani, czytam to forum od dawna i bardzo je lubie. duzo topikow o londynie i braku pracy. smieje sie troche z tego. jestem self employed od kilku lat, zarabiam chodzac z facetami do lozka uprawiajac seks z nimi i sypiajac. studiuje na university of st mary, w tym roku robie ostatni rok BA a potem bede dalej. chcialam wam powiedziec, ze naprawde czytajac o tym, ze ktos zarabia minimalna krajowa w londynie jest mi po prostu przykro. w pazdzierniku robilam tax return i moj roczny dochod to ponad 61.000. place od tego bardzo duzy podatek ale ja sie w ogole nie napracuje. prawde mowiac jedna czwarta moich zarobkow idzie na kosmetyki, ubrania, zabiegi pielegnacyjne. kolejna jedna czwarta na mieszkanie, potem rachunki i rozrywki. dosc duzo oszczedzam. a teraz mozecie po mnie pojechac. :)

Gość gość
A ile zarabiasz tak przeciętnie na miesiąc? Twoje życie, Twoja sprawa, nie mnie Ciebie oceniać... Tylko czy potem będziesz potrafiła chodzić do normalnej pracy, za nie oszukujmy się, o wiele mniejsze pieniądze. A co do samej minimalnej w Londynie, to jest mało śmieszny żart...

Gość normalny inaczej
61 tysiecy jako protytutka?? to albo masz slabe branie albo tanio bierzesz. Bo ja znam taka ktora bierze 300 za godzine, jest niesmowicie pikena i inteligetna ale ona wyciaga z 200 tys recznie gotowka, wiec nie wiem od czego ty placisz ten podatek :d p.s moim zdniame prowokacja.

Gość gość
A jaka nazwe nosi twoja "firma"? - "Tanie I szybkie uslugi seksualne"? ;) No I uwazaj na HIV i chlamydie. Fuj... :o

Gość gość
mam pytanie a czy poznajesz klientów równie w casynie

Gość gość
Dajcie spokój kolejne prowo sfrustrowanej dziewicy a wy się spuszczacie :D