Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarzysta

Wlasnie sie dowiedzialem.

Polecane posty

Gość gitarzysta

czesc,... dowiedzialem sie ze moja eks flirtowala z kims w pracy przez dluzszy czas i najprawdopodobniej zdradzala (jak sobie zaczna przypominac pewnw schemty sytuacyjne). Potem mnie cos meczylo i zaczlsem szukac prawdy. potem zerwalismy, nigdy jednak mi eni pwoiedziala ze poznala kogos trzymajac mnie jako kolo zapasowa do wyciagania kasy poprzez manipulacje. Zaczynam powatpiewac czy miala takie ciezkie zycie o jakim mowila, zaczynam powiatpiewac czy warto komu kolwiek jeszcze ufac. bylismy razme 5 lat. Wydawloby sie idealny zwiazke bez klotni. Brakowalo jejj tylko gwiazki z nieba do szczescia. A jak sie dowiedzialem, dzisiaj mialm olsnienie i przypomnialo mi sie nazwisko jej koleznaki, zaczsalem szukac na fb i znalazlem zdjecia jakiegos facet z nia razem w objeciach i tak wyszlo na jaw. Daty zdjec itp. nie moge przebolec postepowania kobiet, nie moge przebolec ze zaczela zdradzac i miala plan zbey wydoic mnie z kasy pod roznymi pretekstami bedac nadal ze mna po to zbey potem zwinac manele i uciec. teraz mysle nad planem zemsty i bedzie on bardzo drastyczny.:)

Gość gość
taka karma :)

Gość gość
sami wybieracie takie kobiety :D a potem się dziwicie... za urodę się płaci, chciałeś miss, chciałes ją za darmo?

Gość gitarzysta
co masz na mysli ?

Gość gitarzysta
to byla wielka milaos jak mowie mieszalismy razem 5 lat, zylismy jak malzenstwo planowalismy slub. Fakt byla bardzo piekna, ale nie byla latwa, jak mi sie wydawalo.:/

Gość gość
Daj sobie spokuj z zemstą .Powiem Ci z obserwacji ze takie cuda zostają same .Taka karma . Znajdziesz jeszcze fajna dziewczynę tylko chlopaku miej oczy dobrze otwarte . Ja wiem ze miłośc to klapki na oczach ale naprawdę podchodż teraz do zwiazku z dystansem i z rozwagą a o byłej zapomnij .

Gość gość
Ja tez bym sobie dala spokoj z zemsta, jeszcze sie odwroci przeciwko tobie, czesto tak bywa, ze to co czynimy innym lub zyczymy wraca do nas. Jak ktos wyzej napisal - KARMA. A jej zycie samo odplaci.

Gość gitarzysta
Ja jestem bardzo nieufny i rozwazny. Mam nosa, i w sumie mialem racje ze cos jest nie tak ale nie mialem jak jej sprawdzic. czulem instyktownie ze cos jest nie tak. NIe moge jej tego podarowac, pogadam z jej nowym wyjasnie jaka jest dodatkowo chce moja kase, i tyle. dodam ze rozstalismy sie kilka miesicy temu a ona caly czas mi plakala do sluchawki z enie ma cos jesc itp. To jest taki ananas ze nawet mnie zrobila w konia z***biscie. Normalnie nikomu nie wierze.

Gość gitarzysta
Ja jestem za dobry.ekhmm bylem za dobry. POmoglem jej wyprostowac jej zycie, kosztem swojego, a ona tak mi odplacila. teraz zaminiam sie w egoiste. :/

Gość gitarzysta
ja wierze w karme dlatego jej pomagalem. takie sumy ode mnie dostala ze jak sobie sprawdzielm konto w banku ost to zbladlem. A ze jestem bardzo zajetym czlowiekiem czesc rzeczy robilem podswiadomie dla swietego spokoju. Nie wiem, jakis kur... zamroczony bylem czy jaki grom..

Gość gość
Tu nie chodzi o miłość tylko o popęd, gdyby ona nie była piękna to on by nie zgłupiał na jej punkcie, zawsze tak jest, a mnie to cieszy, sama jestem brzydka, ale cieszę się jak widzę moje śliczne koleżanki bawiące się przeciętnymi facetami, a oni głupi wierzą,że los się do nich uśmiechnął, zamiast brać podobne sobie, na podobnym poziomie atrkacyjności startują do lepszych, najlepszą nauczkę jedna dała takiemu brzydalowi, on olał dla niej swoją dziewczynę,z którą był 3 lata, a ta się zabawiła, on jej zasponsorował wyjazd do PAryża, tablet, ona z dnia na dzień go zostawiła, załamał się i chciał szukać pocieszenia u ex, która... zwiazala sie juz z jego kumplem ;D więc chłopak stracił kumpla, dziewczyne, kase i szacunek do samego siebie :) ja byłam koleżanką tej brzydkiej i to wszystko widziałam :)

Gość gość
Teraz nie wierzysz ale znajdzie sie taka ktorej uwierzysz .Nie wszystkie kobiety to naciagaczki ,Ty miałes ogromnego pecha i wcale nie dziwie sie ze tak boli .Kazdego by bolało :-(

Gość gitarzysta
skad wiesz kim jestem ? jak wygladam ? Na powodzenie nie narzekam, dodam po raz kolejny to byl zwiazka 5 letni i zaczelo to sie rozpadac pod sam koniec jego trwania. Bylo pelne zaufanie do tej pory. jestemy doroslymi juz ludzmi mamy po 32 lata, to nie jest sprawa 17 latkow. Nie mialem do tej pory taki sytuacji w zyciu prywatnym.

Gość gitarzysta
wiesz co ja po rozstaniu spotykalem sie z roznymi kobietami, ale dla mnie kazda jest kretaczka. Kilka dni temu dowiedzialem sie jak znajoma zrobila podobny manwer, randkujac z innym badac w zwiazku bo akurat chlopak musial wyjechac na tydzien do rodziny do innego miasta. :/ Co to kur.. ma byc ? gdzie tu zasaday? w czym sa lepsze takie kobiety od galerianek ?? tam uklad jest znjaomy od poczatku.

Gość gość
Próbowałeś analizowac sytuację .Może gdziś popelnileś błąd ,kurde po 5 latach kobieta zmienia sie w oszustkę ?Chociaż wszystko mozliwe w dzisiejszym swiecie ....

Gość gitarzysta
wszytko jest mozliwe, alebo caly zwiazek byl jednym wielkim kretactwem w jakims celu. Jka mowie pomagalem jej finansowo na pczoatku a potem mniej teraz pod konice znow mnie naciagnela ... Wyslalem jej i jej rodzenstwu maial i do jje faceta nowego, zobaczymy jakie bedzie odzew, jelsi chdozi o kase to stac mnie na prawnika, wiec bedzie miala przerabane. watpie zbey jakis normlany swiadomy gosc chcial sie wziac z kims takim. czuje sie oszukanym i nie przez to ze zdradzial a przez to ze po rozstaniu wyciagala kase trzymajac mnie w napieciu ze nie ma cos jesc, udawala bardzo dobrze.

Gość gość
Ten świat zmierza ku upadłości .Seks bez zobowiazań ,seks kolezenski .Przecież to nienormalne .Sama jestem kobietą ale na prawdę szczerze powiem ,nie wiem co sie dzieje z kobietami .Wyzwolone egoistki .Szok .

Gość gitarzysta
wiesz jak to jest, o takich sytuacjach czyta sie u innych ludzi a nie u siebie. A ja na prawde jestem facetem ktory ma leb na karku, jestem bez nalogow a o kobiete dbam jak malo ktory. Ciesze sie ze sie z nia nie ozenilem bo mialbym pozamiatane z domem :/ i innymi rzeczami.

Gość gitarzysta
@Ten świat zmierza ku upadłości .Seks bez zobowiazań ,seks kolezenski .Przecież to nienormalne .Sama jestem kobietą ale na prawdę szczerze powiem ,nie wiem co sie dzieje z kobietami .Wyzwolone egoistki .Szok . - masz ochote porozmawiac na priv? timekeeper@interia.pl

Gość gość
Pleticus to Ty ? :classic_cool: maczugo moja?

Gość gość
eh wpolczuje :(

Gość gitarzysta
dzieki. zastanawiam sie tylko, czy w dzisiejszych czasach to jeszcze mozliwe, zeby spotkac kobiete ktora jest z kims dla niego samego , czy potrafi bezinteresownie kochac i chce stworzyc zwiazek. Jak widze zwiazki w ktorych jest bezrobotny lewniwy spasiony frajer po zawodowce, z jakas piekna zaradna zadbana kobieta ktora lata kolo niego jak p*****lnieta to noz mi sie w kieszeni otwira, dlaczego ja nie moge trafic na taka kobiete, w czym tkwi problem ??

Gość gość
Takich kobiet jest wiele. Ale moze przestaniesz aż tak zwracać uwagę na wygląd? Brw. Ile jest pożyczles? Jak udowodnisz, ze dałeś jej te pieniądze? Miała ci je oddać?

Gość gitarzysta
Jak udowodnie? mam smsy. dalem jej na pln 60 tys zlotych.:/

Gość gość
60 tys na jedzenie???? A była to legalna pożyczka? Do ręki jej dałeś? Przelew?

Gość gitarzysta
.

Gość gitarzysta
Ja czesc jej dalem jako prezent, bo mi jejj bylo szkoda. Ale czesc wiem ze wyludzila celowo poslugujac sie manipulacja i szantaze emocjonlanym.

Gość gitarzysta
mniejsza o to, stac mnie bylo, i za bardzo ja kocham, i jakos tak wyszlo. Teraz sam nie moge w to uwierzyc. Generalenie, znow wracaja do mnei slowa pewnej piosenki. "Nigdy nie ufaj kobiecie" - to jest najprawdziwsza prawda jaka znam. Ja sie odkuje, mnie to nie zrujnuje finansowo. Najbardziej boli, ze osoba dla ktorej czlowiek oddal wszytko, potrafi w taki chytry sposob wykorzystac sytuacje. Ludzie to s*******ny.

Gość gość
takie są kobiety

Gość gość
Chciałeś mieć panią to tyrałeś na nią.Głupich nie sieją, sami się rodzą! Takich k***w jak Twoja jest od groma.Trzeba uważać na takie rury i dać się otumanić.