Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiaczka po oddawaniu krwi

Polecane posty

Gość gość

witam. mam pytanie czy jezeli w tym miesiacu oddawalam krew to mozliwe ze od tego moja miesiaczka jest bardzo malo obfita ?

Gość gość
To nie powinno mieć wpływu szczerze mówiąc, a zwykle mialas obfitsze miesiaczki? Bo ja mam roznie, raz tak raz tak i chyba nie jest to nic zlego :0

Gość Plecotus auritus
O k***a :D:D:D aż miło pomyśleć ,że takie debilki jak ty żyją i funkcjonują . Pomyśl ,że twoja krew menstruacyjna jest teraz podawana dożylnie jakieś ofierze wypadku :classic_cool:

Gość gość
Czlowieku nie wyzywaj to po pierwsze, jej nie chodzilo o to ze oddala krew miesiaczkowa tylko o to czy przez to ze ma jej mniej w organizmie moze miec wplyw na ilosc miesiaczki. Ale to nie ma zadnego wplywu :)

Gość gość
Plecotus auritus ty debilu :O

Gość Plecotus auritus
Dlatego mówię ,że jest idiotką . Takie pytanie mogłaby napisać dziewczynka w 4 klasie podstawówki . No ale teraz gimbaza ma dośc mętne pojęcie na temat fizjologii człowieka.

Gość gość
To wcale nie znaczy ze jest "idiotka", latwo przychodzi wyzywanie ludzi w internecie prawda? :) dostala slabszej miesiaczki i zastanawiala sie dlaczego tak moze byc, zle skojarzyla fakty i tyle, z reszta nie pytala sie o to czy jest idiotka czy nie ze tak mysli, chciala tylko wiedziec czy to moze miec jakis zwiazek :)

Gość Plecotus auritus
Jeżeli oddaje krew to jest na tyle duża , żeby kojarzyć fakty.