Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdzięczna za

Dziś jestem wdzięczna za

Polecane posty

Gość wdzięczna za

Dziękuję za to że.. tylko dla Pań za co kochane jesteście dziś wdzięczne? Za co dziękujecie? Wyuszczamy w eter :)

Gość wdzięczna za
Za bułeczkę rozklapichę zamiast dzyndzla :)

Gość Tamara 36
g***o na klacie, postawione przez mojego męża

Gość wdzięczna za
Za pyszne nasionka z wyrzutni mojego ukochanego

Gość gość
motylek a nie bula hahahah k***a krecha jak u plastikowej barbi za 2 zl z tesco na widok ktorej staje pedofilom

Gość gość
za to ze malo zjadlam a puszczalam takie piedy ze ****** spod koldry i moglam sobie wachac

Gość jihzunignuizghuh
gość motylek a nie bula hahahah k***a krecha jak u plastikowej barbi za 2 zl z tesco na widok ktorej staje pedofilom x Napisala zakompleksiona frustratka,ktora ma dyndajacy flak miedzy nogami :D

Gość Tamara 36
ja mam pochwę jak lej po bąbie, po trzech porodach :(

Gość gość
lubie gazy i popierduły i wypychanie pierdow z calej sily jak czuje ze sie zblizaja, dzieki ze nigdy nie wyszla sraka razem z pierdem i love you

Gość gość
Napisala zakompleksiona frustratka,ktora ma dyndajacy flak miedzy nogami x chcialabys niedorozwinieta i uposledzona kwoko, wspolczujemy ci, ze od urodzin twoja c**a sie nie zmienila a twoj facet to uktyty pedofil albo musi wyobrazac sobie inna. Sama masz kompleksy ze swoim kawalkiem skory wygladajacym jak typowa dupa niemowlaka i projektujesz to na innych. Ja mam pipke idealna i nie mam zadnych kompleksow, czego nie mozna powiedziec o tobie, co zostalo uzasadnione w 2 zdaniu

Gość jihzunignuizghuh
Lepsze to niz dyndajacy flak do kolan...koszmar kazdego mezczyzny :D Love you too

Gość gość
gosc 3:12 czyli rozumiem, ze dziekujesz za d**e miedzy nogami?!

Gość gość
zaden mezczyzna nie moze miec koszmaru z powodu motylka, bo to jest wlasnie tak jak pipka zdrowa wyglada, kobieta tez nie moze miec koszmaru z k*****m. Koszmar to niewyksztalcona c**a, to tak jakby kobiecie cycki nigdy nie urosly, dlatego od dawien dawna powszechnie wiadomo, ze uposledzone "buly" slyszac motylek wyobrazaja sobie flaki do kolan, bo poprostu chcialyby zeby tak bylo, zeby ich chore posladki udajace cipke wyszly na tym tle lepiej, ale niestety dla was tak nie jest, motyl to nie skora wiszaca do kolan, poprostu zdrowo rozwinieta plciowo kobieta posiadajaca tak jak to ksiazki od biologi opisuja- wargi sromowe mniejsze, czego wy mutanty nie macie hahahaha

Gość Tamara 36
moja kolezanka rodzila naturalnie i motyl zacosnal sie na szyi dziecka to nie zart

Gość gość
tak, wąż boa, siedzial w c***e i wyszedl zeby dziecko udusic...p*****le, czgo to ludzie nie wymysla...

Gość gość
wargi sromowe zacisnely sie na szyi hahahaha moze jej c**a zyla swoim zyciem, gadala, spiewala. Skoro łeb dzieciaka wylazl i rozepchal wszystko to lacznie z warami, nie ma opcji ze wary sie zacisnely, z reszta wary to nie miesnie, ktore sztywnieja, jej nawet jakby mialy i 20 cm to i tak nierealne by zacisnac i za krotkie zeby dosiegly szyi, chyba ze dzieciakmial glowe wielkosci glowki od szpilki i szyje szesza niz srednica glowy

Gość gość
nie wąż boa a zwykle prawo natury ze zwyklej pochwy dziecko wychodzi latwiej niz z motyla

Gość gość
tamara nie mow nikomu ale tobie tez c**a kiedys zacisnela sie na glowie i przez to mozg pozostal takich malych rozmiarow, to nie zart

Gość gość
"ze zwyklej pochwy"? to JEST zwykla pochwa:D:D:D niezwykla pochwa to brak warg s mniejszych co wyglada jak dupa miedzy nogami, oraz taka ktorej wary s mniej. rozrosly sie do zmutowaych rozmiarow, a z tego co widze to rozmowa byla o normalnych motylkach a nie przerosnietych sromach

Gość jihzunignuizghuh
gość Napisala zakompleksiona frustratka,ktora ma dyndajacy flak miedzy nogami x chcialabys niedorozwinieta i uposledzona kwoko, wspolczujemy ci, ze od urodzin twoja c**a sie nie zmienila a twoj facet to uktyty pedofil albo musi wyobrazac sobie inna. Sama masz kompleksy ze swoim kawalkiem skory wygladajacym jak typowa d**a niemowlaka i projektujesz to na innych. Ja mam pipke idealna i nie mam zadnych kompleksow, czego nie mozna powiedziec o tobie, co zostalo uzasadnione w 2 zdaniu x A kto pierwszy napisal:"motylek a nie bula hahahah k*to **a krecha jak u plastikowej barbi za 2 zl z tesco na widok ktorej staje pedofilom"? Krasnoludki,Duch Swiety czy podszyw? Wspaniale to swiadczy o twoim braku kompleksow,ty idealna,tolerancyjna,swiecaca dobrym przykladem istoto :D

Gość gość
hahaha srako nietrafione! Sprawdz wpis na samej gorze 3:12 hahah i kto tu ma kompleksy i do kogo podskakiwal hahahha ty dupo miedzy nogami

Gość Tamara 36
glupie buly byly zawsze zazdrosne ze nie sa w pelni kobietami a jak im sie cos powie to zaraz sraja sie, a same zawsze zaczynaja wywloki

11.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zablokujcie w końcu IP f.kafe​teria.pl/profil.php?autor=110636483 a jeśli to nie pomoże to zwróćcie się z prośbą do jej oper​atora, aby zablokował jej u siebie na serw​erze Waszą stronę! bo bano​wanie nic​ków nie pomaga, co raz zakłada nowe i niestety bezczelnie żebrze o pieniądze, a nachalne żebractwo w Polsce wykroczeniem i podlega pod paragraf, tym bardziej oszukańcze żebractwo. A uż​ytkowniczka ta właśnie takich czynów się dopuszcza, gdyż ostentacyjnie chwali się ile zarabia jej chłopak (a zarabia dużo ponad przeciętną średniej krajowej), poza tym ona pogardliwie wypowiada się o pracy oraz wyśmiewa z ludzi uczciwie pracujących. Pomijam już jej dawne ekscesy gdy wyzywała niewinne osoby, życząc im raka oraz śmierci oraz ciężarnym kobietom poronienia. Proszę o interwencje w sprawie wyżej wymienionego użytk​ownika. z góry dziękuje

Gość jihzunignuizghuh
Oho,juz sie zeszly dwa sfrustrowane dzyndzle :D Wpis 3:12 wcale nie byl moj,czytaj ze zrozumieniem.Dlaczego twierdzisz,ze je stem zazdrosna?Nie ma nic,czego bym wam mogla zazdroscic,ogarnijcie sie :O Tak trudno to przyjac do wiadomosci ? :O

Gość gość
dzyndzle to ci wisza 2 na klacie, skoro nie ty pisalas to sie nie wp*****laj w czyjas rozmowe wywloko, a skoro i tak sie wj****as to tylko dlatego, ze masz komoleks niedorozwoju c**y i bronisz tych dup miedzy krzywymi girami hahahhaha

Gość facetttttttttttt
Dyndającym warom sromowym mówimy zdecydowane NIE! :D:D:D

Gość facetttttttttttt
motyle i indory to genitalia prostytutek.