Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walentynki z okresem pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam dziewczyny Pech chciał dostałam przed chwilą okres.. znacie jakieś sposoby na współżycie podczas okresu żeby nie być ubrudzonym i jakiś sposób na zmniejszenie obfitości krwawienia?

Gość gość
a ty nie możesz poczekac aż miesiączka sie skonczy? czy tylko w walentynki seks uprawiasz?

Gość gość
-a ty nie wiesz ,że trzeba w ten dzień dać coś wyjątkowego.

Gość gość
buhahaha, coś wyjątkowego, dobre

Gość gość
no jezeli dla ciebie czyms wyjatkowym jest danie facetowi du......y, to super.A innych pomyslow nie masz?

Gość gość
Śmiejesz się bo ty tego dać nie możesz,ha,ha.

Gość gość
A ja lubię seks podczas okresu. Zawsze jest mi tak jakoś przyjemniej niż bez okresu. Tak sobie radzimy z krwią, że na łóżko kładziemy koc i wtedy się kochamy, a po seksie koc jest wrzucany do pralki. Koców mamy w domu 10, więc problemu nie ma, nawet jak się od razu nie wypierze.

Gość gość
Nie chodzi o to nie mam faceta w domu na co dzień widzimy się kilka razy w miesiącu słyszałam też o jakiś tamponach w których można uprawiać seks Stosowaliście je może?

Gość gość
I tak trzymać!

Gość gość
ale podczas gry wstępnej używacie tamponów?

Gość gość
A dlaczego się martwisz ubrudzeniem? To świeża krew i długo po wypłynięciu nie ma nieprzyjemnego zapac*****ak penis jest w pochwie podczas miesiączki to takie uczucie jakbyś była mocno mokra, albo czymś posmarowana. Penis się inaczej ślizga niż przy zwykłym seksie. Ja to lubię, że jest takie inne wrażenie mokrości w pochwie. Na czas minety można wsadzić tampon, ale zależy od faceta. Mój mówi, że krew ma fajny, rdzawy posmak i lubi sobie nią ubrudzić buźkę. Mnie się to podoba, bo wygląda jakby kogoś ugryzł, albo jak wampir, który pił krew. :)

Gość gość
Lubię wampiry. Może nie te Zmierzchowe, ale ogólnie lubię .

Gość gość
Ja myślę, że jakby w Zmierzchu były sceny bardziej erotyczne, a nie takie promowanie czystości to Edward uwielbiałby robić Belli minetę w trakcie okresu.

Gość gość
ja też mam dziś termin okresu, narazie go nie widać i mam nadzieje że tak zostanie. Może akurat dam mojemu mężowi wyjątkowy test z 2 kreseczkami :)

Gość gość
współżycie w czasie okresu jest niebezpieczne bo wszystkie naczynia się poszerzone i pootwierane narażacie się na wirusy i zarazki mój facet jakby zobaczył krew to by padł i obrzydzisz go tak że nawet cię nie tknie. Po zatym nie bedziesz czuła przyjemności bo szyjka jest poszerzona więc bez sensu

Gość gość
ok, kilka razy w miesiącu się widujecie, więc chyba jeszcze będzie okazja? czy masz takiego faceta, który jest z tobą tylko dla tych kilku numerków w miesiącu, to faktycznie lipa. no bo co tu można wymyślić? albo powstrzymanie się i być może obraza majestatu faceta albo obrzydliwy seks w śmierdzącej krwi miesiączkowej. nie wiem, co gorsze. na szczęście nie mam takich "problemów"

Gość gość
ile z nim jesteś? ja tam nigdy nie mam problemow mowie tylko swojemu facetowi ze nie mozemy dzisiaj bo mam okres lub dostalam okres. On zawsze zrozumie przytuli da calusa :) i ta sytuacja się powtarza co miesiac. A co to Walentynki. Ważne żeby spedzic ten dzien razem :) moze akurat bez seksu bedzie bardziej wyjatkowy :P

Gość gość
Wiele kobiet w czasie okresu ma ogromną chcicę. Ja tak mam zawsze w drugi i trzeci dzień okresu. Nie martwię się zarażeniem, bo mój mąż był prawiczkiem.

Gość gość
Seks w czasie okresu jest super. My czasem odgrywamy role i się bawimy, że on mnie niby rozdziewicza, a błona gruba i stąd tyle krwi.

Gość gość
głupie pytanie wszystko zależy od tego na ile swobodnie czujesz się z parterem przecież wystarczy zapytać czy go to nie obrzydza i czy nie przeszkadza.... jak można uprawiać seks z facetem, z którym nie potrafisz nawet szczerze porozmawiać na intymne tematy ? dla mnie oczywista oczywistość: albo seks pod prysznicem albo czerwony ręcznik na łóżku i zapas nawilżanych chusteczek w pobliżu

Gość gość
obrzydliwe