Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiolllo29

Jestem 29 letnim prawiczkiem i chciałbym 10 lat młodszą dziewczyne

Polecane posty

Gość Prawiolllo29

Mam 29 lat i nigdy nawet się nie całowałem.Jak myślicie czy mam szanse na dziewczynę 10 lat młodszą?

Gość gość
szanse rowne 0. dziewczyny leca na starszych ze wzgledu na ich doswiadczenie, takze w sferze seksu. starszy prawik/introwertyk postrzegany jest jako dziwak. ps. jesli uda ci sie znalezc jakakolwiek dziewczyne, to bedzie cud :)

Gość Prawiolllo29
:(

Gość majkaaaabnvbnvb
Nie masz szans

Gość gość
kobiety pragną roochaczy. prędzej kobieta wybaczy zdradę, chodzenie na d***** czy uderzenie jej niż bycie prawiczkiem.

Gość kasienka12121212133333
Dokładnie prawiczek 25+ to Dno !!!

Gość gość
dno ale tylko w ocenie kobiet. dla kobiet roochacz bad boy to nr 1 a prawiczek to 0

Gość gość
A ja myślę że kobiety to d***** :)które pragną ruhaczy :) Oczywiście one się do tego nie przyznają ale to prawda ! d***** :)

Gość gość
Masz prawo mieć takie marzenie, stary. Jak będzie z realizacją jego to nie wiem ale nie krępuj się z afiszowaniem się z nim.

Gość Prawiolllo29
Czyli co ? nie mam szans na dziewczynę 10 lat młodszą ?

Gość gość
Spoko masz szansę w końcu one lecą na starszych tylko nie mów jej że jesteś prawiczkiem ;)

Gość gość
ona i tak się zorientuje, że autor jest prawikiem i zwieje jak pzed ogniem :P

Gość gość
Zdąży się zakochać przed tym jak się dowie. A zresztą ona też będzie dziewicą najpewniej.

Gość gość
o tak, na pewno bedzie dziewica :D 🖐️

Gość gość
a kobiety nie zakoc***a sie w niezaradnych mezczyznach. a takim niewatpliwie jest 30 letni (!) prawiczek :D

Gość gość
A czemu ma niby nie być dziewicą, czemu ci sie to takie absurdalne wydaje? Za dużo chyba sie tymi głupcami z kafe posilkujesz. I co ma prawiczek do bycia nie zaradnym, co wiesz o jego stanie posiadania i pracy?

Gość gość
stan posiadania i praca to jedno, ale bedac w wieku 30 lat prawikiem, "mezczyzna" musi miec solidnie ograniczenia, blokady, kompleksy, problemy hormonalne itp. kobiety to wyczuwaja i instynktownie stronia od takich panow. sama w wieku 19 lat interesowalam sie starszymi (bylam z mezczyzna 34 letnim ponad 2 lata), ale cenilam w nich wlasnie doswiadczenie zyciowe, oglade, takze w kontaktach z kobietami, umiejetnosci lozkowe. prawiczek nie posiada ni jednej z tych cech, dlatego szanse, ze zainteresuje sie nim mlodsza dziewczyna, sa bliskie zeru. i nie sciemniajcie mu, ze jest inaczej. narobicie chlopu nadziei i bedzie wygladal tej 19-latki jak wyzel :D

Gość Prawiolllo29
Czyli co to koniec.Juz nigdy nie zaznam młodej dziewczyny,nigdy nie przeżyje pierwszego zauroczenia,pierwszego pocałunku ? Wszytko zostało za mną .

Gość gość
nie koniec, ale szukaj raczej kobiet w swoim wieku i takich, ktore lubia mlodszych, nidoswiadczonych. mlodsza i niedoswiadczona lubi starszych i doswiadczonych, tak juz jest skonstruowany swiat ;)

Gość gość
gość a kobiety nie zakoc***a sie w niezaradnych mezczyznach. a takim niewatpliwie jest 30 letni (!) prawiczek smiech.gif x Co ma bycie prawiczkiem do bycia niezaradnym? Niedługo będziecie pisać, że jak facet jest jeszcze prawiczkiem to ma dwie głowy!

Gość gość
A ja będąc prawikiem po 20-scte grubo nigdy sobie nie zaprzątałem głowy takimi myślami czy podołam w łóżku. Jakie też można mieć niby blokady, skoro one są zdejmowane automatycznie w toku znajomości. Nie lubię takich żywcem wyjętych tekstów z kolorowych czasopism bo to się w ogóle nie pokrywa z prawdą.

Gość Prawiolllo29
Ja nie jestem nie zaradny,mam bardzo pasjonująca prace w której jestem dobry i mieszkam sam. Ale mnie podobają sie młode dziewczyny mają w sobie urok.

Gość gość
ale ty nie podobasz sie im :D do tanga trzeba dwojga haha

Gość marcinek28
kolego ja mam 28 lat i miałem sex tylko z jedną kobietą ostatnio 5 lat temu i ci mówie, że jest przereklamowany.

Gość Prawiolllo29
:(

Gość gość
znowu wypowiadają się fanki roochaczy z prawiczkofobią

Gość gość
nie *****czy, a facetow, ktorzy w wieku lat 30 potrafia sie calowac i mieli przynajmniej jedna dlugotrwala partnerke :O

Gość gość
A to jakiś wymóg jest tego, bo co, do czego to jest niezbędne? Bardzo płytkimi przesłankami się kierujesz.

Gość gość
Ja jestem dokladnie 10 lat mlodsza i bym sie skusila moze, oczywiscie musialby przypominac czlowieka :D

Gość marcinek28
ja to bym chciał stworzyć z kimś taki fajny prawdziwy związek, żebyśmy sie wspierali w pewnych sprawach, robili różne ciekawe rzeczy, umieli rozmawiać na każdy temat, abyśmy nie mieli nic do ukrycia między sobą, ale o taki szczery związek oparty na miłości jest bardzo ciężko i ja wiem, że nie znajde nikogo takiego.