Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek a samotne walentynki

Polecane posty

Gość gość
no to już teraz wiesz dlaczego jest po rozwodzie ;)

Gość gość
no ale jak sie przejawia to szczescie? czujesz sie kochana? doceniania? ze jestes dla niego najpiekniejsza? czy po prostu cieszysz sie ze jest kolo Ciebie? :(

Gość zawiedziana autorka
nie jest mu wstyd przyjął i tyle

Gość zawiedziana autorka
przyznaję ostatnio z tym gorzej ale bywają i takie dni że jest wspaniale. On uważa że jakbym nie marudziła miałby więcej chęci ale moje marudzenie nie jest z powietrza przecież

Gość gość
skad sie takie jełopy biora, masakra :O

Gość gość
On uważa że jakbym nie marudziła miałby więcej chęci ale moje marudzenie nie jest z powietrza przecież - gowno prawda, ze mialby wiecej checi, jełop to jełop, tego nie zmienisz :O i odpowiedzialnoscia za swoja beznadziejnosc obarcza Ciebie :O a sam w swoim mniemaniu jest na pewno idealny i cudowny... :O

Gość zawiedziana autorka
też myślę że niewiele by to zmieniło tym bardziej że próbowałam. Porównuje się z tymi co piją zdradzają i biją swoje kobiety z bezczelnym uśmiechem że ja mam dobrze bo on taki nie jest i nie wie czemu ja tak narzekam

Gość gość
faktycznie jełop, skoro uważa , ze powodem do narzekań może być tylko to, ze ktoś zdradza, pije czy bije to co on wymienia to sa powody, żeby kopnąc faceta w duuupe , a nie narzekac taki przypadek i nic z tym nie zrobisz, uważa, ze jak go masz , nie pije, nie zdradza i cie nie leje to już powinnas zapalić gromnice przy ołtarzu w podziękowaniu, ze cie Bóg obdarzył takim szczęściem

Gość zawiedziana autorka
on nie widzi nie wie na co ja mogę narzekać. Uważa że on zawsze o mnie myśli i jestem najważniejsza a to tylko głupie święta i nic więcej

Gość gość
jesteś dziewczyna bardzo wrazliwa i uczuciowa, a trafiłaś na faceta niewrażliwego i wybacz .... prostego w swoim mysleniu i pojmowaniu związku albo się z tym jego podejściem pogodzisz, albo szukaj innego faceta, bo z nim będziesz miała zawsze takie odczucia jak dziś

Gość gość
Autorko - rozwodnik powinien znaleźć rozwodke, bo sa siebie warci ;-) a ty daj sobie z nim spokoj :-)

Gość zawiedziana autorka
a nie może raz zrobić czegoś dla mnie? Skoro twierdzi że mu zależy?

Gość gość
gość boze wiec trafil Ci sie jełop jakich wiekszosc niestety x nie trafił kretynko tylko ta szmata sama go wybrała a teraz marudzi, że jej źle i zamiast winić siebie czepia się i na innych zgania winę

Gość gość
gosciu z 13-tej czy ty jesteś normalny? :-D

Gość zawiedziona autorka
nie jestem szmatą proszę mnie nie obrażać. Zawsze wiedziałam że nie lubi żadnych świąt ale tu chodzi o dostrzeżenie drugiej osoby. Jakby przełożył jakieś wyjście na inny dzień to ok ale nie będzie nic bo nie ma chęci a ja marudzę

Gość gość
szukaj singla, bo ten jest jakiś nie do zycia . . .

Gość zawiedziona autorka
to singiel z odzysku:) Tylko że to nie jest aż taki ogromny problem chyba żeby uciekać

Gość gość
tzn. takiego, który nie jest po rozwodzie :-)

Gość zawiedziona autorka
dużo w ten związek włożyłam za dużo żeby poddać się za głupotę ale coś muszę zrobić z tym żeby taka sytuacja się nie powtórzyła

Gość gość
Ja bym nie chciała singla z odzysku, bo sama widzisz, ze ma gdzies twoje potrzeby i woli samochod, widocznie z zona tez nie było dobrze, ze sa po rozwodzie. On mi wyglada na mega EGOISTE !

Gość zawiedziona autorka
jest nie nauczony pewnych rzeczy to się zgodzę. Żona go zdradziła... uważam że zdrada jest ogromnym świństwem ale zaczynam ją niestety rozumieć

Gość gość
Widac ze Ty się angazujesz mocno w ten związek, a on niekoniecznie . . . Długo jesteście razem?

Gość zawiedziona autorka
prawie 4 lata. Były takie momenty że mógł zostawić, przestać się odzywać. Nie zrobił tego. Sam zaprosił do wspólnego zamieszkania

Gość syla21
autorko ja mam bardzo podobną sytuacje, to chyba my za bardzo sie angażujemy i liczymy na coś co może sie nie wydarzyć

Gość gość
Moja droga ! Moja kolezanka ma meza rozwodnika. tez mowil ze była żona go zdradziła, ze zostawiala dzieci na noc i szukala kochankow, a on w tym czasie pracował.. Jednak po ślubie zaczęły wychodzić jego wady, on traktuje ja jak służącą, wydzwania żeby kupowala mu papierosy, colę, nawet robaki dla ryb, bo jest wędkarzem.. brak slow... i jego dzieci... sa zawsze na I-wszym miejscu, daje im lewa kase, nie maja wspólnego konta, bo jej nie upoważnił... zaczynam wątpi w ta zdrade, bo ma ciezki charakter...

Gość zawiedziona autorka
w tych " ważnych, poważnych" sprawach zawsze się sprawdza. Moje poronienie, problemy w rodzinie, mój pobyt w szpitalu wtedy było wspaniale. A w zrobieniu przyjemności takiej małej. Już nie

Gość gość
Cztery lata do długo , szczególnie dla kobiety... nie wiem ile masz lat, ale jeśli jesteś po 30-tce, to szanse na znalezienie kogos normalnego maleja z każdym m-cem i on o tym wie i to wykorzystuje.... czy nie masz zadnych wątpliwości co do waszego związku? Z boku wygląda to nieciekawie..

Gość zawiedziona autorka
on mnie nie traktuje jak służącą. Sam częściej gotuje czy posprząta. Co do finansów to on więcej łoży bo po prostu więcej zarabia. Dzieci nie ma z tamtego związku na szczęście

Gość zawiedziona autorka
mam prawie 24 lata

Gość zawiedziona autorka
czasem się pojawiają wątpliwości ale każdy je ma w gorsze dni