Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często zapominacie powiedzieć dzień dobry

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam ostatnio wiele na głowie skutkuje to między innymi tym, że nie zawsze zauważam znajomych na ulicy. Pewna starsza kobieta jest faktem, że nie powiem jej "dzień dobry" bardzo obrażona. Skarży na mnie mojemu ojcu i się mści na mnie przy każdej okazji. Co myślicie o takich ludziach? i czy naprawę jest to ogromna zbrodnia, że nie mówię jej czasem "dzień dobry"?

Gość gość
p*****lnięta baba mnie kiedyś też znajoma obgadywała a najśmieszniejsze że była głucha jak pień i mówiłam jej dzień dobry tylko ona nie słyszała.... nie będę przecież 3 razy wrzeszczeć żeby do niej dotarło w końcu się tylko do niej uśmiechałam jak ją spotykałam a ta i tak mi doooopę obrobiła niektóre stare baby są sfiksowane i przewrażliwione na swoim tle, wszędzie szukają powodu do zaczepki

Gość gość
jestem krótkowidzem i czasami zdarza mi się kogoś nei poznać na ulicy albo mam zaćmienie umysłowe i kojarzę twarz ale np. zanim skojarzę kto to to już mnie minie....wtedy zdarza mi się nie powiedzieć dzień dobry

Gość gość
jak zampomnialam powiedziec sasiadce dzien dobry bo sie zamyslilam to raz sie poskarzyla rodzicom i mama zbila mnie wieszakiem na ubrania:(

Gość gość
nie zapominam,a jeśli nie jestem pewna czy faktycznie to ktoś znajomy to na wszelki wypadek też się ukłonię