Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez po calym dniu macie na majtkach sluz

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam się zastanawiac czy to normalne, czasami jest go więcej czasami minimalne ilości...

Gość gość
Up

Gość gość
Wydziela się przy podnieceniach.

Gość gość
masz grzybice

Gość gość
Wydzielina z pochwy to normalne zjawisko. Więcej wydzieliny można obserwować podczas owulacji, w trakcie podniecenia a także w ciąży. Jeśli wydaje ci się, że u ciebie tej wydzieliny jest jednak zbyt dużo możesz profilaktycznie zastosować jakiś dobry probiotyk. U mnie w takich sytuacjach i kłopotach intymnych od lat sprawdza się Lactovaginal, mój topowy produkt na dolegliwości intymne. Tutaj masz opisane jak powinna wyglądać prawidłowa wydzielina pochwowa http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/infekcje-intymne/problem-uplawy-co-oznaczaja-i-kiedy-udac-sie-do-lekarza/

Gość Basia2626
To zależy od dnia cyklu, kiedy mam dni płodne śluzu jest więcej, bliżej okresu prawie wcale. Jeśli Ci to przeszkadza załóż wkładkę ale musisz pamiętać aby ją wymieniać. Jeśli śluz zacznie intensywniej pachnieć lub zmieni kolor to wtedy od razu najlepiej zrobić sobie 7-dniową kurację probiotykiem dopochwowym invag, uzupełnisz mikroflorę i zapobiegniesz rozwojowi infekcji. Zawsze warto jest mieć go w domu na wszelki wypadek.