Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrakkk

Syn uzależniony od narkotyków i kłopoty

Polecane posty

Gość aleksandrakkk

Czy mzoecie cos doradzić, bo rozmawiam z pedagogiem , z psychologiem i juz nie wiem c o robic syn chodzil do technikum , wagarowal i przeniosl sie do zawodowki, chodzil na praktyki ale zauwazylam ze cos nie graze szkola, poszlam dos zkoly nei chodzil od miesiąca Podpisaliśmy kontrakt z pedagogiem i nastepnego dnia policja preszukala mieszkanie byl zatryzmany nei znaleziono narkotykow ale ma sprawe, nie wiem co robic on to bagatelizuje i dzisiaj znowu an praktyki nie poszedl.

Gość gość
narkusów powinno sie utylizować, przerabiać na kompost albo przekazywać ośrodkom badawczo-naukowym jako szczury laboratoryjne🖐️

Gość aleksandrakkk
no ale to moj syn, on twierdzi ze to marihuana. Najgoesze ze sie z jakims towarzystwem zadaje, jestesmy normalna rodzina, tyle ze maz pracuje za granica,mielismy wyjechac i teraz juz nie wiem co bedzie bo ma zakaz opuszczania kraju dla mnie to tez niepojęte bo ja jestem twarda ale to jakis koszmar , co robic bo wszyscy tylko dobrze radza, a na jakies terapie trzeba czekac bo nie ma miejsc

Gość gość
syn nie syn , w Arabii Saudyjskiej czy Singapurze już b y wisiał 🖐️

Gość aleksandrakkk
no tak ale co robic

Gość karolina435
Myślę, że pomoże ośrodek leczenia uzależnień. Takie ośrodki dobrze wpływają na młodych. Zostawiam namiary na jeden z nich http://www.darzycia.eu/