Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie BEZ SŁOWA tuż przed walentynkami :(

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, skąd się tacy faceci biorą? :( Prawie dwuletni związek i od kilku dni jak kamień w wodę przepadł! Bez słowa wyjaśnienia, nie odpisuje, zero telefonów, zero kontaktu. Wcześniej kontakt byłcodziennie. Nie mam jak do niego pojechac, bo mieszka obecnie daleko ode mnie. Dzisiaj walentynki i oczywiscie dalej cisza z jego strony :( Nie wiem juznic, podejrzewam, ze może ma inną. Co mam zrobić? Nie moge jeść, spać, myśleć, nie chce mi się nawet z łóżka wychodzić 😭

Gość gość
faceci to h***ee

Gość gość
a nie pomyślałas ze moze cos mu sie stało?? Tylko od razu oczerniasz ze ma inna

Gość gość
Może Trynkiewicz go dopadł?

Gość gość
ja pierwsze o czym bym pomyślała to ze coś mu sie stało a nie od razu że rzucił. pojechałabym do niego

Gość gość
Małe prawdopodobieństwo, że coś mu się stało. Taaaa na pewno leży ciężko poturbowany w szpitalu, cały połamany albo w ogóle nie zyje albo ukradli mu dwa telefony, laptopa i w ogole same tragedie u niego :O Nie, dziewczyny, nie wierzę w coś takiego, czuję, że on z premedytacja sie nie odzywa. Najgorsze, ze dzień przed zerwaniem kontaktu mówił jeszcze jak bardzo mnie kocha, jak mu zależy, mówił o planach na przyszłosc, a następnego dnia juz cisza:( Może jakaś stara wiebicielka się do niego odezwała i teraz ma mnie gdzieś.

Gość gość
ale baby mają płytkie myślenie . Nie zostawił Cie, powiedził Ci ze odchodzi ?? Nie. Wiec o co chodzi? a Ty już użalasz sie ze Cie zostawił wstretny ch*j :/:/ a może zachorował? a może trafił do szpitala? miał wypadek? moze telefon zgubil?

Gość gość
ile masz lat? 13?

Gość gość
tak, tak - jedz do niego i przepraszaj za to, że żyjesz. Baby to jednak naiwne stworzenia.

Gość gość
ale Ty jesteś j******a. ja p******ę.

Gość gość
Jedź do niego i zobacz co sie dzieje. Co to za zwiazek jak Twoją pierwszą myslą jest to że ma inna.

Gość gość
Mój były zostawił mnie w podobny sposób na dwa tygodnie przed ślubem mojej siostry...ryczałam przez tydzień... Na weselu sama, medal za chamstwo

Gość gość
mój były też mnie tak zostawił. po dwóch tygodniach dowiedziałam się, że nie żyje:O to sobie znalazł usprawiedliwienie.

Gość gość
Baby to jednak tylko użalać sie nad sobą potrafią. Chłopak nie zostawił autorki, bynajmniej nic o tym nie wiadomo, ona sama sobie to tak wytłumaczyła. Lepiej powiedziec ch*j mnie zostawił i płakac w poduszke niż zainteresować sie co sie stało.

Gość gość
czego wy chcecie ode mnie?:O przecież zostawił i to przed WALENTYKAMI. dziewczyny też piszą, że je zostawił, więc mnie też:(

Gość gość
tak tak sobie wmawiaj ze zostawił. i dobrze kto by chciał taką dziewczyne co nic od siebie nie daje. Zero zainteresowania.

Gość gość
a walentynki to normlany dzien, tylko 12 sie nim jarają i przeżywają :D Daj se na luz dziewczyno ile masz lat

Gość gość
Przestańcie mnie dobijać i obrazac, bo i tak jestem załamana :O Mam 21 lat, a on 23. Wiem, ze kocha kobiety niestety i to typ flirciarza, nigdy nie zdradził, ale moze teraz... znika bez słowa,aczytałam, ze faceci tak robią włąśnie, keidy pojawia się inna kobieta i nie wiedzą, jak "to" załatwić z tą aktualna aprtnerką :O Bojesię, że tak ejst w naszym przypadku. Wiem, ze przede mna spotykałsię też z wieloma, może teraz któraś dawna miłość siedo neigo odezwała :( Nie mogę do niego jechac, bo on ejst za granicą w pracy!!!!

Gość gość
nie rozumiem dlaczego do niego nie zadzwonisz i się nie zapytasz co się stało :O

Gość gość
A z tymi walentynkami to podszyw, nie znaczą one dla mnei wiele, no ale jednak. Symboliczna data prawda, a tuż przed nimi on zwiał. Dajęz siebei wszystko co mogę, tylko że on sie nie odzywa.

Gość gość
Dziewczyno Wasz zwiazek i tak nie masz bez zaufania i z takim Twoim podejsciem.

Gość gość
Skąd pewność, że on w ogóle żyje? Może już go pochowano?

Gość gość
A co jeśli on zwyczajnie sprawdza, czy się zainteresujesz jego losem? Co wtedy?

Gość gość
żyje, bo jest flirciarzem:O już mnie na takie tłumaczenia, że nie żyje, nie nabierze:O nie jestem idiotką przecież.

Gość gość
no chyba własnie jestes po tym co piszesz

Gość gość
Ogólnie mu ufam, ale jesli chodzi o inne kobiety, to nie do końca niestety. Myślę, ze gdyby mu się coś stało, to któryś z jego kolegów powiadomiłby mnie. Czasami milczenie mówi więcej niż słowa neistety, dlatego napisałam, że mnie zostawił, bo tak to odbieram.

Gość gość
a co ja piszę?:O już widze, jak każda z Was wybaczyłaby nieobecność flirciarzowi. chyba się nie szanujecie:O

Gość gość
to po co z tym flirciarzem jestes/ byłas skoro taki zły?

Gość gość autorkaaaa
Tak, poszywaczu rób sobie jaja, rób :O

Gość gość
to Ty nie szanujesz swojego partnera mówiac o nim takie rzeczy