Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do koniet rodzących sn czy jak pierdzicie to pierd przechodzi wam przez wargi

Polecane posty

Gość gość

sromowe ? bo ja tak nigdy nie miałam a teraz bardzo często

Gość gość
No pewnie ze ta. A co sie dziwisz. To sa tematy tabu. Nikt ci nie powie przed a potem sie nie przyzna ze tak mu sie zrobilo,bo sie wstydzi. Powiedzialabys swojej kolezance,nie rodz sn bo potem bedziesz pierdziec sobie w p i p e? Jeszcze pomyslisz, rodz sn, czemu masz miec lepiej ode mnie. Ja sie mecze to ty tez mozesz.

Gość gość
@_@ what? przepraszam, wytłumaczcie mi, bo ja jeszcze nie rodziłam. pierdzi sie pozniej do pipki? jak? nie rozumiem

Gość gość
ale że co???

mój pierd przechodzi przez twój pusty łeb

Gość gość
Po prostu klaszczesz wargami sromowymi :)

Gość gość
@_@ łał

Gość gość
to jest nieprawda, nie ma czegoś takiego

Gość gość
o kurde... to bardzo współczuje. ja pierdze 4 literami... i rodziłąm sn... ale nie mam tam wora zamiast pipki

Gość gość
podobno seks po sn jest jak rzucanie hotdohiem po korytarzu

Gość gość
podobno podobno... u mnie bez zmian, miałam nacięcie, tak mnie zszyli że jest jak było przed... kurde baby jakie wy tu macie mity... :/

przecież to marne provo :O

Gość gość
Nie sluchaj tych dziewczyn co zaprzeczaja,one sie wstydza. Szczegolnie te na niebiesko,bo potem cale kafe bedzie sie z nich nabijalo. Z tym hot dogiem to dobre. Tak,mozna to tak okreslic:)

Gość gość
No moze cie tak zszyl,ze masz tak jak wczesniej ale tylko u ujscia. W srodku masz wiadro. Wsadz sobie palucha to zobaczysz. Facet ci nie powie by przykrosci nie zrobic. Ciekawe skad komentarze facetow do mezow tych co mialy cc: o to miales farta,przynajmniej c i p k a twojej zony nie ucierpiala. Miedzy soba potrafia powiedziec prawde, ale kto zonie zrobi taka przykrosc? Nie dosc,ze ja nabolalo to jeszcze maz po fakcie nie ma przyjemnosci.

Gość gość
to jest prawda i zdarza się to u kobiet, które jeszcze nie rodziły ale oczywiście u tych co rodziły często.

Gość gość
tu chodzi pewnie o powietrze które wchodzi do cipki i potem wychodząc jest odgłos jak pierdzenia - tak bywa też np. podczas seksu na pieska jak facet wchodzi i wychodzi - wypuszcza troche powietrze i ono potem wylatuje,,

Gość gość
Te po cc pierdza brzuchem przez blizne bo p***a ani do rodzenia ani do pierdzenia sie nie nadaje

Gość gość
haha :D mojego męża hotdog nie obija się po salonach :D dziwne a rodziłam 2 razy sn ;)

Gość mama domina
Rodzilam sn i moje cialo jest takie jak dawniem moj maz zawsze zadowolony wiec ktoskto wymysla brednie jjest szurniety

Gość gość
bo one myślą,że skoro u nich tak jest to wszystkie kobiety tak mają.

Gość gość
głupie jesteście i tyle. to nie zaden mit, tak jest bo po porodzie inaczej układają się wargi sromowe. jezeli gazy uwalniane są podczas siedzenia to mozliwe jest ze przechodzą przez wargi sromowe, a nie rowek między pośladkami. ja tak mam i nie wstydzę się tego, jest to następstwo porodu.

Gość gość
Dzwięki wydostającego się powietrza dochodzą w poz. na klęczkach od tyłu.Ścianki rozsuwają się pod ciężarem, i wnika powietrze do środka a przy dobrym dopasowaniu gdy niema luzu,penis pracuje jak tłok , spręża powietrze przed sobą a ono nie mając ujścia, rozszerza ścianki i wydostając się na zewnątrz wydaje taki dwuznaczny dżwięk. Dodatkowo przy mocnych pchnięciach takie sprężone powietrze prąc na dno może sprawiać ból partnerce. To zjawisko zachodzi też przy niektórych ćwiczeniach .

Gość gość
Ale tu nie chodzi o wtlaczane powietrze a o pierd ktory idzie w kierunku pipki i przechodzi miedzy wargami:/ wiele.znajomych sie na to skarzy wlasnie po sn. Na szczescie one nie z tych co namietnie twierdza jak to super po sn,ze sa ciasniejsze niz kiedys:/ ale jestescie obludne. Tworzyce mity na kafe,jak to jest super a potem biedne dziewczyny mysla,se tylko one maja pecha,bo im sie zrobila rozklapiocha.

Gość gość
autorko, wiem o co ci chodzi i wbrew temu co inni piszą to nie chodzi o pierdzenie c/ipką bo to zupełnie inna sprawa a o to że powietrze wypuszczane przed o/dbyt przechodzi niejako wzdłuż warg s/romowych; też tak miałam, ale teraz już nie (prawie rok po porodzie sn jestem); jak ktoś nie wie o co chodzi to pewnie tego nigdy nie miał

Gość gość
hehe gdyby,któraś koleżanka w towarzystwie "luźniejszych"by się nie daj boże przyznała,że u niej wszystko ok po porodzie,to byście ją zjadły wzrokiem