Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda123

Tradzik

Polecane posty

Gość Matylda123

Witam. Otoz od jakis 3 lat zaczeły mi wychodzic na twarzy wypryski. Na poczatku bylo ich kilka ale od jakis 2 miesiecy nagromadziło sie ich strasznie duzo. Dziwie sie temu poniewaz uzywalam mydla siarkowego, płynu szałwiowego, sudocremu, pasty cynkowej i innych srodkow. Wiec czekam na pierwszy wolny dzien i wybralam sie do dermatologa ktory powiedział ze nigdy nie widzial tam strasznego przypadku. Przepisał mi mydlo Protex oraz jakies tabletki za 110 zl. Powiedzial mi ze zwalczanie zapalenia potrwa z pol roku. Co mam robic? Dlaczego mam tyle wypryskow jesli dbam o higiene twarzy ? Tak mysle o tej masci Izotek ktora ms swietne recezje w internecie a kosztuje tyle a nawet taniej niz te tabletki co mam tobic ? Nie stac mnie na wyrzucanie tyle kasy

Gość Matylda123
Prosze o pomoc

Gość banbaruła9
A wygląda to faktycznie tak, źle. Ja miałam bardzo mocny trądzik, dużo pryszczy i praktycznie na całym czole i polikach, zwalczyłam trądzik używając Epiduo ale nie miałam stanu zapalnego. Jeśli to coś tak poważnego to może faktycznie przepisał ci coś nie na trądzik ale przeciwzapalnego.

Gość gość
Wyleczyłam kiedyś swój trądzik używają epiduo.

Gość gość
Epiduo to bardzo skuteczny i bezpieczny lek a to rzadko idzie w parze. Polecam.

Gość gość
Też tak myślę, skończyłam niedawno leczenie i jestem bardzo zadowolona. Polecam niedowiarkom.

Gość gość
Epiduo to najlepszy lek na trądzik jaki znam, polecam bardzo wszystkim tym którzy nie mogą się pozbyć tej paskudnej choroby.

Gość koppka1
zgadzam się z przedmówcą, właśnie kończę leczenie i elegancko się to prezentuje:D bardzo ładna buźka , jeśli ktoś szuka czegoś szybkiego i skutecznego na pryszcze to to jest to!

Gość mizzu289
Też wyleczyłam się włąsnie dzięki Epiduo! Bardzo gorąco polecam!

Gość mikulinka84
Ja też bardzo polecam bo Epiduo to prawdziwa rewelacja jezeli chodzi o leczenie trądziku, polecam!

Gość gość
Izotek polecam ale to dermatolog musi i badania ci robić i tabletki a nie maść to antybiotyk drogi ale w moim przypadku i innych ludzi których znam boski środek kuracja około pół roku

Gość docesell
Epiduo to świetny lek na trądzik bardzo skuteczny i w miarę tani.

Gość Zembola02
Na serio takie to dobre? Bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcia przed i po: Może to mnie przekona.

Gość gość
Również używałem epiduo i mogę z czystym sumieniem polecić.

Gość gość
Dokładnie! Skonsultuj się z lekarzem i stosuj tak jak Ci przepisze. Ja tak zrobiłam i jestem z epiduo zadowolona.

Gość gość
Lekarz, pytanie o epiduo, spacer do apteki, zakup, stosowanie wg zaleceń. ;) Tak na serio, polecam zapytać o ten lek swojego lekarza. Pozdrawiam

Gość gość
Dokładnie tak jak mowią poprzednicy. Osobiście po epiduo nie miałam, żadnych nieporządanych efektów ubocznych.

Gość gość
Epiduo był ostatnim lekiem, który stosowałam. Serdecznie polecam.

Gość gość
Też używałam tego leku. Epiduo to najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać!

Gość gość
Również jak inni polecam na trądzik kuracje z epiduo. Dzięki niemu szybko zapomniałam o moim problemie z trądzikiem jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość
Epiduo? Tak to prawda jest wspaniała na takie problemy jak trądziki. Bardzo mi pomogła dzięki niej odzyskałam pewność siebie. POLECAM

Gość gość
Stosowałam epiduo i złego słowa nie mogę na ten lek powiedzieć. Bardzo mi pomógł oraz spełnił moje oczekiwania w 100 procentach.

Gość gość
Używałam różnych kremów, maśc****ilingów oraz płynów nic mi nie pomagało. Wybrałam się do lekarza i wtedy przepisano mi epiduo. Dziękuję mojej dermatolog za przepisanie mi tego leku. Polecam z całego serca każdemu z problemem trądziku

Gość gość
Jak lek na trądzik to tylko epiduo! Stosowałam go jakiś rok czasu temu i do tej pory nie ma żadnego nawrotu a efekty jak były tak dalej są zdumiewające.

Gość gość
Z trądzikiem miałam problem 3 lata. Wizyt u dermatologa setki lecz wkońcu się udało trafiłam na lekarza który polecił mi kuracje z epiduo w dość szybkim czasie na mojej buzi nie było śladu po czerwonych wypryskach! Polecam wszystkim

Gość gość
won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!! won ze spamem epigóooowna!!!

Gość gość
Epiduo stosowałam kilka miesięcy temu i udało mi się przegonić w niepamięć trądzik. Nawrotów do tej pory nie ma także polecam niezdecydowanym!

Gość gość
Chodzą różne opinie na temat epiduo trochę dobrych trochę złych, ale postanowiłam wypróbować i muszę przyznać, że efekty są ogromne oczywiście na plus :) A liczę na jeszcze lepsze. Pozdrawiam :)