Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady_margarett paliłaś w ciazy

Polecane posty

hahaha o tym że zrobicie pijaczke ze mnie to przewidziałam ale tego że pisze z innego konta... zagięłyście mnie :D

Gość gość
A kto robi z ciebie pijaczkę ? czytać nie umiesz? Swoja droga ta twoja ciotka to beznadziejna położna skoro takie "rady " udziela ciężarnym.

Gość gość
Durne to takie... Ale naprawdę się nie zawiodlam, pierwszy watek i jak zawsze te p******nce maja nowe pomysly. Kto jest kim, kto pije, kto pali, kto nie istnieje i tak dalej :D

Gość gość
Literki - rozumiem ze ty popierasz palenie w ciazy ?

Gość gość
lady_margarett sama z siebie robisz idiotke w tym temacie. Piszą takie glupstwa ze juz lepiej truc dziecko substancjami smolistymi niz batonika zjesc to jest tak samo jakbys pisala ze lepiej wypic wodke zamiast coli Twoja teoria na temat zdrowia dziecka w brzuc*****est tak oslabiająca ,ze ja sądze iz jestes troolem i za chiny ludowe w ciąży nie bylas piszac takie bzdury

p********e sobie co chcecie, ja glupia byłam ale chociaż zabrałam swoje dziecko z tego szmatławca jakim jest Polska. w Polsce wasze dzieci będą żyć wg p******ego system szkolnictwa i ogólnie w poronionym systemie gdzie normalnego człowieka się wykorzystuje i okrada. Która nie mieszkała za granicą niech się nie odzywa bo w życiu w Polsce nie będzie tak jak tutaj gdzie moje dziecko będzie miało normalne naczanie i godziwy start w życie

Gość gość
Lady blagam cie podaj nazwe szpitala i miasto gdzie takie polozne pracują, jak najdalej chcę sie trzymac od takich złotych rad. To są jakieś kpiny Nawet szamani nie pozwalaja kobiecie przebywac obok nich kiedy palą rozne substancje, a co dopiero mowic pracownice szptala w Europie ,tzn w Polsce .Najwyrazniej daleko za murzynami jeszcze jestesmy w medycynie i zdrowiu kobiet w ciązy.Malo too statnio sluchac jak dzieci umierają w brzuchu kobiet?ot taka opieka

Gość gość
"ady_margarett zapalić w ciaży wstyd ale podac noworodkowi końską dawke toksyn i metali ciężkich w pierwszej dobie życia w postaci szczepionki na gruźlice to już nie jest wstyd 14.02.14 [zgłoś do usunięcia] lady_margarett ja absolutnie nie pochwalam palenia w ciąży ale jest róznica między paleniem a podpalaniem to raz. dwa nagłe rzucenie palenia przysparza wielu nerwów co dla dziecka też nie jest zdrowe. po trzecie matki nieświadomie dżo gorzej trują własne dzieci"

21:23 ty chyba dopiero głupia jesteś jak myślisz że ci napisze bo ty chcesz bo robisz afere jak bo to położna razem z witaminami zaleciła

Gość gość
lady_margarett nie pluj sie tak bo ci żyłka w d***e pęknie hehe

Gość gość
O co ci chodzi w twoim poscie z 22:22? co to ma do tematu palenia w ciąży? Moze to ,ze najwyrazniej w Polskiej sluzbie zdrowia pracują takie kretynki jak twoja ciotka a ty tez taki Pelikan,że łykasz takie bzdury ? Na temat edukacji to faktyczniue sie nie wypowiadaj.Moje dziecko w 4 podst. mialo mowione ze palenie i picie w ciązy jma negatywne oddzialywanie, ja nie wiem w jakim bunkrze ty sie edukowalas, ale masz racje trzymaj wlasne dziecko z dala od takich nauczycieli i kadry szpitalnej w ktorej ciocia pracuje

krde myślałam że smienia nie mam a okazało się że jednak mam i znalazłam na kafe bo pierdzieli jak potłczone:D

Gość gość
Lady jak sie zlosci to zaczyna wyzywać wszystkich od najgorszych i cos tam bredzi bezsensu.

Gość gość
Idz gwiaazdo stąd z tego tematu ,bo widac ze ty i ciocia polozna to jedno durnoctwo Po rodzinie nic nie zgnie :/ Palenie NIE JEST DOPUSZCZALNE,nie bylo i NIE BEDZIE Nie pierdool bredni ze jest

bo jak inaczej nazwac? przeciez pisałam że paliłam a potem przestałam i już wogóle nie paliłam. to chyba k***a nie posłuchałam tej ciotki, rozmiecie??? więc o co wam chodzi?????

Gość gość
Czepiacie się tej lady a ona się przyznała, że głupio robiła. Kurcze blade, wy jesteście tak zawistne... aż strach pomyśleć, że wasze dzieci wychowujecie w takim stylu. Wyluzujcie trochę i dajcie żyć innym.

Gość mamamiaja
Niektóre położne są tak naprawdę nic nie warta taka prawda, praktykują różne p*****lniete pomysły typu: podawanie noworodkowi wody żródlanej bez przegotowania, podawanie PUSTEJ butelki ( a dziecko ją ssie) itp. tak wiec tekst o paleniu mnie nie dziwi wcale 🖐️

Gość gość
Ale po jaką cholere Lady zaczyna usprawiedliwiac sie pop********ną ciotką, ktora naprawde totalne glupstwa gada?Poprzez takie idiotki polozne az strach korzystac z sluzby zdrowia Po co Ona sie powoluje na ciotke polozną twierdząc ze papierosy są dopuszczalne? po c***ja takie rzeczy wypisuje? Jeszcze teksty ze palenie papierosow jest lepsze niz zjedzenie cos slodkie No rece opadają jak takie argumenty sie czyta

Gość gość
Lady nie odpowiadaj im, bo one wtedy odczuwają chyba jakąś chorą przyjemność :D

Gość gość
o co nam chodzi? o twoje wpisy jakie tutaj mozna wyczytac zalecając palenie zamiast zjedzenie fast fooda czy slodycza O twoje wpisy twierdząc ,ze papierosy dla kobiety w ciązy są dopuszczalne Po co to wszystko piszesz?

Gość gość
Niech już nie odpowiada najlepiej nic, bo co wpis to co raz wieksze bzdety zaczyna wypisywac nie wiem z jakiego zrodla bierze tą wiedze

ale ja nie pisze że ja tak uważam tylko że mi tak ktoś powiedział. nie twierdze że to prawda więc to wy czytać ze zrozumieniem nie umiecie. przecież nie paliłam przez całą ciąże nie dociera to do was?

Gość gość
Wasze komentarze też często są durne dla innych. Moje pewnie też :p ale tych wyzwisk nie da się czytać. To waszym zdaniem jest ok, normalne i w ogóle super. Spójrzcie na siebie czasem i wdech i wydech do skutku.

Gość gość
Temat porazka jednym slowy jakie mozna wyczytac newsy na temat palenia , o zgrozo pozytywy co potrafi bardziej szkodzic. Nie chce mi sie tego komentowac

Gość D25D
Jednak musze jeszcze wtrącić słówko. Daga-jaga 'mowiłaś' ze piłas nie wiedząc ze jestes w ciazy, a kiedy sie dowiedzialas to oczywiscie przestałaś. Ale czy ty nie wiesz w jaki sposób się zachodzi w ciąże ze nie nie wiedziałaś ze jest taka możliwość? Ja bynajmniej jak tylko odstawiłam zabezpiecznie to juz od tej chwili nie tknełam alkoholu bo zdawałam sobie sprawę, ze istnieje taka możliwość mimo że jeszcze nie ma objawów. A ty co? Nastolatka jesteś i nie wiedziałaś jak to się stało że zaszłaś? W zasadzie to jak mozna pic alkohol kiedy sie nie zbezpiecza. Przeciez logicznym jest ze mozna zajść. No chyba że to była wpadka taka z prawdziwego zdarzenia czyli mimo zabezpieczeń.

Gość gość
Naucz sie najpierw zakresu pojeciowego slowa BYNAJMNIEJ.

Gość D25D
nagadałaś mi, chyba się zamkne w sobie i nigdy nie otworze. zrujnowałas mi życie.

Gość gość
To po co uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz?