Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady_margarett paliłaś w ciazy

Polecane posty

Gość gość
No prosze idealna lady_margarett która wyzywa inne matki od najgorszych swiadomie truła własne dziecko :)

''neguje szczepionki a dymu papierosowego nie. i to jest hipokryzja!'' No to teraz spojrz pare postow wyzej, gdzie wyraznie napisala, ze byla glupia z tym paleniem. Owszem, jesli wyzywa palace ciezarne, to hipokryzja. Ale jesli tylko stwierdza oczywisty fakt, ze palenie w ciazy jest niezdrowe, zarzucanie jej hipokryzji to ignorancja :)

Gość gość
jak można palić w ciazy potem dziecko może mieć ASTMĘ niską wagę urodzeniową co za wyrodna matka nie tego nie można nazwać matką! Współczuje dziecku

Gość gość
a czy to prawda z tą daga jagą, że chlała w ciąży?

Gość D25D
i juz przekrecacie. przeciez napisala ze piła nie majac pojęcia ze jest w ciazy! czytac nie umiecie? rozumiecie tak zeby wam pasowało. byle bylo o czym gadac.

Gość gość
Czy ty gościu umiesz czytać ze zrozumieniem? wróć do pierwszej strony i sobie przesylabuj co napisała. Chyba, że dalej szukasz sensacji i nie obchodzi cię prawda tylko czekasz na ploty od bandy idiotek z kafeterii :P

Gość gość
ale coś w tym jest skoro ileś osób napisało, że popijała jak była w ciąży

Gość D25D
następna ciotka. popijała w ciązy... kuźwa PIŁA NIEWIEDZĄC ŻE W NIEJ JEST. potem na pewno przestała. dotrze to do was pustaki?

Gość gość
"""""moja ciotka jest doświadczoną położną i mi mówiła, że trzy bardzo słabe papierosy w długich odstępach czasu są dopszczalne" """" Dziewczyno wez nie pogrążaj swojej rodziny ,ani jeszcze bardziej kadru szpitalnej jaka u nas w polsce pracuje, co nawet porodu zwyklego nie potrafią odebrac i dzieci umierają w łonie matek poprzez te ich dosiwdzcenie ZADNA DOSWIADCZONA POLOZNA O ZDROWYM UMYSLE NIGDY,NIGDY,NIGDY by nie powiedziala ze palenie w ciązy jest dopuszczalne i zdrowe . Twoja ciotka to taka ma nie rowno pod mozgiem

Gość gość
tez sie bardzo zdziwiłam jak doswiadczona polozna moze takie dyrdymaly mowic na temat palenia ze to nie szkodzi. Nonsens albo lady to mitomanka

Gość gość
Co z tą jagą w końcu patola czy nie?

Tak skoro ileś anonimowych osób nieznających mnie prywatnie pisało, że "chlałam" w ciąży to coś w tym jest! :P :P oczywiście, że nie tknęłam alkoholu odkąd się dowiedziałam, poza tym to było taz kilka drinków, raz ze dwie lampki wina, a nie chlanie na umór jak mi tu sugerujecie (oczywiście żadnej kafe-mamie idealnej kobiecie nie zdarzyło się wypić gdy nie wiedziała o ciąży, bo cudowne anioły jej zayebistości i pozytywne wibracje idealności czuwały nad nią) a teraz się dowiaduję, że byłam w ciąży.... hahaha, ciekawe co ten dzieciak jeszcze we mnie robi? no ale pewnie sobie wmawiam, bo skoro ileś osób na kafe twierdzi, że już urodziłam to musi być prawda...

Gość gość
ta,tak,lady uwaza ze ciotka polozna popiera palenie w ciązy tak wiec ciotka nieomylna polozna ma racje buaahahhahhaah Personel szpitalny coraz bardziej sie pogrąża kogo przyjmują do pracy

nie poparła do k***y nędzy tylko powiedziała że jak nie dam rady odstawić od razu bo to w końcu nałóg to jak sobie te trzy dziennie jakieś słabiutkie zapali to takiej strasznej tragedii nie zrobię. Jak ma się wkurzać i zapychać słodyczami czy fast foodami to lepiej żebym sobie zapaliła. Jak któraś pali i nie odrzciło jej w ciąży to chyba mnie zrozumie. mnie szlak trafiał bez fajki tym bardziej że wszyscy palili z mojego otoczenia. przecież nie powiedziała kochanie pal bo to zdrowe!!!

Gość gość
k***aaa pierdoolnee top teraz ja. Jak doswiadczona polozna moze powiedziec kobiecie w ciązy ze pelenie papierosow codziennie to nci starsznego?? Ktos wyzej nabijal sie z polskeij kadry szpitalnej, naprawde zaczynam wątpic w ich wiedze , sto lat za murzynami takie jak twoja ciotka

Gość gość
"""Jak ma się wkurzać i zapychać słodyczami czy fast foodami to lepiej żebym sobie zapaliła. "" no jasne, bo polozna tak stwierdzila ze substancje smoliste lepsze dla dziecka w brzuchu niz batonik? umieram co ty wypisujesz

Gość gość
Nie wchodzilam tu parę dni. Steskniona otwieram kafe, pierwszy temat i się nie zawiodlam :D

Gość gość
Autentycznie dla dziecka są zdrowsze papierosy niz zjedzenie fastoofu czy łakocia będąc w ciąży?? kto ci takich bzdur naopowiadal? tylko nie mow ,ze ciocia, bo ona jest dla mnie dnem z wiedzy medycznej Lady na boga pogrązasz sie z kazdym wpisem co ty tu cudujesz!! Jak fajki mogą byc lepsze od frytek ,czy czekolady?

Gość gość
lady_margarett w tym temacie udowodnilas,że twoja wiedzac na temat co zdrowe a co nie legła w gruzach Jeszcze napisz mi ,ze lepiej wypic pol litra żubrowki zamiast coli :/

Gość gość
Jasne, że lepiej. Ja łoję co dzień!

Gość gość
Led ze chce ci się ciągle nowe wcielenia tworzyć :)

Gość gość
...."""Jak ma się wkurzać i zapychać słodyczami czy fast foodami to lepiej żebym sobie zapaliła. "" ...... Oczywiscie tak powiedziala tobie polozna z wieloletnim doswiadczeniem, dobre sobie. Ile ma na koncie martwych plodow i chorych dzieci poprzez takie glupie porady? Taką osobe to szpital z m,arszu powinien zwolnic

Gość gość
Lady ale ty jesteś głupiutka hehehe Paliłaś w ciazy i jeszcze uwazasz ze to lepsze niz jedzenie batonika hahahah

Gość gość
Lady zapomnialas sie z przelogowac z Literki znow na Lady Logini ci sie pp********ily :D Jak pytac sie cos kierując pytanie do niku Lady to odpowiadaj z niku Lady a nie z LITERKI wielonikowko :D

Gość gość
Lady podaj szpital w ktorym twoja muundra cioteczka pracuje, ja z wielką chęcią napisze tez do szpitala jakich pracownikow mają u siebie

Gość gość
Babony, wy macię z głową coś :D Czesc lady, milo mi, bo ja to ty :D

Gość gość
No widzisz lady jak ty jedziesz po innych to jest ok ale jak tobie ktos napisze kilka slow prawdy to plujesz sie jak głupia .