Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

córkę wyrzucono ze szkoły.

Polecane posty

Gość gość

moją nastoletnią córkę wyrzucono ze szkoły zawodowej.właśnie dostałam list że szkoły że jest usunięta ze szkoły za wagarowanie ..wiedziałam ze nastąpi ta chwila . co teraz?hufiec pracy?

Gość gość
bajki jakieś. To tak nie działa

Gość gość
Skoro nie chce się uczyć to tylko do kamieniołomów.Na Twoim miejscu nie dala bym jeść i zagoniła do pracy.

Gość gość
dzwoniono do mnie już z informacją że córka zostanie skreslona z listy uczniów bo nie chodzi wogle do szkoły.

Gość gość
jak jest matołem to do pracy fizycznej

Gość gość
albo na trasę szybkiego ruchu..

Gość gość
No to nie ma co się dziwić. Jaki to uczeń skoro w szkole nie bywa. Weź ją w obroty. Co chce robic bez szkoły???? Jest z tych co mysli że sponsora znajdzie?

Gość gość
na trasę szybkiego ruchu trzeba mieć jeszcze jakieś atrybuty a jak to jest spaślak to nie nada się na trasę

Gość gość
Wróże córce, że niedługo zajdzie w ciążę, to pozwoli jej usidlić kogoś, kto w imię dobra dziecka będzie żywił i ją.

Gość gość
zo z ciebie za matka która nie potrafi wychować dziecka?? TO TWOJA WINA

Gość gość
chciałabym żeby chodziła chociaż na same praktyki- tz Przyłuczenie do zawodu ale co tam, ona ma to gdzieś. błąka się ciągle , niewiadomo gdzie.

Gość gość
z zawodówki ? Tam chodzi margines społeczny. Jest ostatnim matołem.

Gość gość
Mleko się rozlało. Zagoń do pracy lesera. A we wrześniu od nowa szkoła. Coś źle wasza rodzina funkcjonuje, może jakaś terapia rodzinna. Takie sytuacje mają źródło w domu, trzeba popracować nad uzdrowieniem waszej rodziny. To nie jest normalne, że matka dowiaduje się o wyrzuceniu ze szkoły dziecka dopiero po fakcie z listu.

Gość Wakolek
G***o prawda, że autorki wina :o Mam troje rodzeństwa, wszyscy po studiach, a bracholek drugi w kolejności, zdolny tak samo jak my, najpierw został wywalony z technikum, potem z zawodówki i nic nie dawalo żadne przekonywanie. Matka z ojcem autem zawozili go pod szkołę i nawet do klasy zaprowadzali, i tak nawiewał. A wychowani byliśmy jednakowo. Druga sprawa, że teraz brat bez szkoly siedzi w Holandii i zarabia lepiej niż my.

Gość gość
do niemieckiego burdelu ja wyślij

Gość gość
dzwoniono do mnie z chyba z urzędu gminy-nie wiem. otrzymali ze szkoły pismo że córka nie kontynuje nauki a musi do 18 roku zycia. mam tak przyjechać i napisać jakieś oświadczenie- nie wiem co teraz będzie. będę płaciła jakoś kare?