Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alledrogoo

JAK JA NIENAWIDZĘ ŻEBRAKÓW Z ALLEGRO!

Polecane posty

Gość alledrogoo

No k***a :O Wystawiam przedmiot z opcją "kup teraz" i dostaje pełno maili "nie mam tyle pieniędzy. Nie możesz spuścić ze sto złotych?" CO MNIE TO OBCHODZI ŻE KTOŚ NIE MA PIENIĘDZY?! NIE STAĆ CIĘ TO NIE KUPUJ! Nienawidzę żebraków :O. Najgorsze jest że często dostaję takie mejle i podnoszę sobie ciśnienie. Musiałam się wygadać. Uff...

Gość gość
up

Gość mironoma
jesteś bez serca

Gość gość
up!

Gość gość
dopisz "cena nietargowana", lub "cena sztywna".

Gość gość
hahhaaa tez o tym slyszalam. Ostatnio kolega wystawial czesc do samochodu za 1600. Dostal maila: kupie za 1000 czekam na odpowiedz szybko!!!

Gość wifigdańsk
oj tam.ludzie poprostu się targują. zaznacz ze CENA NIE PODLEGA NEGOCJACJI. i tyle.

Gość CzescIczolem
H*j ci w d**e, waflujesz sie tym, że zaraz nas tu ususzysz na wiór autorze... co za parówa z ciebie, a poza tym, sam to wymyśliłeś bo ci brakuje samooceny gnoju *****y

Gość CzescIczolem
ale taki męski i sprawdzony bo rock and roll na playliście i nogi same lecą, tylko, że, PIĆ SIĘ CHCĘ :D

Gość CzescIczolem
zresztą p*****le sztywniaki, idę po pomarańcze i sam zaimprowizuje, troche przypraw czy h*j wie czego, h*j wam w d**e sztywniaki, a dobre ludzie, dobrej zabawy! "i can schake rock and roll" ze słuchu haha

Gość CzescIczolem
K***A ZŁY TEMAT COOL!

Gość dobra i lepsza rada
do mnie tez czasem pisali że np "to jest warte najwyżej 150zł"... więc co niektórym odpisywałam "to idż i kup za 150, u mnie jest po 200".

Gość gość
skąpy fiutek

Dokładnie :o nie rozumiem jak można pisać takie maile i żebrać żeby to jeszcze o 100 złotych, ale zdarzało mi sie nawet, że ktoś wypisywał trzy razy dziennie błagalne wiadomości, żeby użebrać 3 złote :o Albo żądania, nie prośby a ŻĄDANIA po zakupie, żeby przedmmiot wysłać listem a nie paczką, kiedy takiej opcji w ogóle nie mam bo jak widzę, że przedmiot mógłby ulec zniszczeniu nie daję opcji wysyłki listem...ale oczywiście gdyby rzecz przyszła uszkodzona byłyby wielke pretensje do sprzedającego, no bo do kogo :p

Gość gość
a co sprzedajesz ze sie tak targowali?

A jak kiedyś kurtkę po dziecku kupioną za 560 sprzedawałam za 150, niezniszczoną w ogóle dostawałam maile z prośbą żeby sprzedać np za 30 i koszt wysyłki po mojej stronie, a jak odpisałam że nie, to mnie wyzwano mailowo, że stać mnie na szmatę za 500 a na biednych ludziach chcę sie dorobić :D

Gość poli30
o matko :D

Gość gość
Uroki handlu z polaczkami. Te kurtke kupiłby za 30, a sprzedał po swojej cenie, jeszcze ta gra psychologiczna "biednego człowieka" Najlepiej to za darmo co polaczki ?

Gość gość
Też jestem biedna ale nigdy bym nie żebrała. Jeśli czasem zajrze na allegro to interesują mnie tylko te oferty na które mnie stać. Jak nie stać to nie kupuje i czekam na inną okazje. Zauważyłam że targują się ci co na brak kasy nie narzekają. Bo prawdziwy biedak nigdy by się tak nie poniżał. Bogaci to chytrusy nieraz udowodnione

Gość alledrogo
no k***a i znowu do mnie ta sama osoba po raz 5 pisze, że nie ma tyle i żebym jej spuścila z ceny :O. Jak można się tak poniżać?! Ja rozumiem jak człowiek nie ma na chleb dla siebie i dzieci i żebrze o pomoc. Ale o żebrania o rzeczy które nie są niezbędne do przeżycia? nie rozumiem tego :O. Zreszta wystawiając przedmiot z opcją "kup teraz" jest oczywiste że nie zamierzam się z nikim targowac i nie toleruję licytacji :O.