Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypisujcie najbardziej prestizowe zawody

Polecane posty

Gość gość

miejsca pracy wedlug was, 5 przykladow w kolejnosci od najlepszego.

Gość gość
Prostytutka, utrzymanka, czyli niepracująca Matka-Polka, medialna d****** czyli celebryta, kłamliwa k****, czyli polityk. Wychodzi na to, że jednak prostytutka to najbardziej prestiżowe zajęcie- wie, że jest d***** i nie próbuje dorabiać do tego ideologii.

Gość awsertyuio
lekarze prawnicy pracownicy naukowi (uniwersyteccy/politechniki) w stopniu profesorskim urzędnicy wyższego szczebla

Gość prawictwo pospolite128
modelki victoria secret Kardiochirurdzy naukowcy pracujący przy projektach typu CERN, NASA, Europejska agencja kosmiczna i innych kluczowych projektach z dziedziny nowych technologi ten kto napisał prawnicy to sobie jaja robi .. Prawnik to nie jest prestiżowy zawód

Gość gość
chodzi mi o prestiz. A ile zarabiaja np Ci od IT albo lekarze?

Gość awsertyuio
mój kolega anastezjolog wyciąga 20 tys netto miesięcznie .I dziękuje kolegom, którzy uciekli za granicę. :)

Gość fdfgdc
teraz prawników to dużo jest . Nawet mój sąsiad jest prawnikiem Lekarzy specjalistów mamy coraz mniej Za komuny było więcej

Gość awsertyuio
Prawnicy są prestiżowi. Pamiętaj, ze to szeroka grupa zawodowa. Coraz więcej ludzi uważa, że zawód sędziego za moment bedzie ukoronowaniem zawodu prawnika.

Gość fdfgdc
prawnicy są prestizowi na wsi w miescie ludzie wiedza ze prawnik to kawał c***a który wyciaga kase od biednego kargula i pawlaka , którzy kłocą sie o byle co .

Gość fdfgdc
prawnicy są prestizowi na wsi w miescie ludzie wiedza ze prawnik to kawał ciulla który wyciaga kase od biednego prostego kargula i pawlaka , którzy kłocą sie o byle co

Gość gość
Dobrze to uporzadkujcie mi te zawody od najbardziej prestizowego do najmniej prestizowego (wedlug Was); lekarz, prawnik, tlumacz przysiegly, tlumacz, nauczyciel, robotnik wykwalifikowany, strazak, ksiegowy, pracownik biurowy, przedstawiciel handlowy, agent ubezpieczeniowy, inzynier

Gość gość
kosmiczne pieniadze to ile na miesiac?

Gość gość
Trochę wyczucia by Ci przydało... Tych 4 gośc***ewnie czyta kafeterię i jest im przykro po przeczytaniu tego co napisałaś/ -eś

Gość gość
pedofil

Gość gość
1. Wspolnik duzej kancelarii adwokackiej w Warszawie 2. Ordynator oddzialu kardiologii duzego szpitala 3. Czlonek zarzadu znanego banku

Gość gość
lekarz nie jest dla mnie prestiżowym zawodem bo to ludzie lecący tylko na kasę mający w d***e człowieka w sytuacji kiedy najwięcej o tym człowieku wiedzą i mogą pomóc,ale pomagają tylko tym na których moga zarobić. Moim zdaniem nie ma w Polsce prestiżowych zawodów, bo każdy specjalista leci na kasę. a to żaden prestiż hydraulik też wybiera tego co mu lepiej zapłaci..jak jest dobrym gydraulikiem :-)

Gość awsertyuio
czyli jednak prawnicy i lekarze. Doszedl finansista. :)

Gość gość
Uporzadkujcie mi te zawody, ktore podalam. prosze:)

Gość awsertyuio
Wracając do prezesa banku - tu bym się chba nie zgodzila, że to zawód. to raczej funkcja/stanowisko zajmowane czasowo. Więc raz jest a raz nie jest prezesem.

Gość gość
Pielęgniarka

Gość gość
Wiem, ze ogolne, ale uporzadkuj mi. :) Prosze. :)

Gość gość
komornik

Gość gość
dobry informatyk . doświadczony ,uczciwy lekarz bankier lotnik stewardesa matka Polka !

Gość gość
Przedstawiciel handlowy wyzej tlumacza? przeciez na przedstawiciela biora kazdego.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
komornik nie łączy się z prestiżem, tylko z pieniędzmi. Większość z Was nie wie co to prestiż :) Myli pieniadze z prestiżem.

Gość gość
dla mnie komornik to prestiż

Gość gość
nnnn to daj swoja liste

Gość gość
ieieie a Ty kim jestes?

Gość gość
zamiatacz ulic

Gość gość
najbardziej prestiżowe: piosenkarze i aktorzy z prawdziwego zdarzenia ( nie mówię tu o miernotach i celebrytach), utalentowani malarze, piloci samolotów pasażerskich, naukowcy pracujący nad nowymi lekami na choroby typu AIDS i rak, lekarze pracujący nad nowymi sposobami leczenia pacjentów - tacy utalentowani z prawdziwego zdarzenia a nie konowały, sportowcy zdobywający złote medale. Fizycy i chemicy wynalazcy. Najbardziej prestiżowe zawody to takie które poprawiają jakość i standard życia dla ludzi i zwierząt na ziemi. Reszta może się walić na drzewo