Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Szpindl

czy zerkacie na meskie genitalia ?

Polecane posty

Gość gość
latynosem nie jestem ale posladki jędrne wydatne mnie powalają biust dla mnie jest aseksualny

Gość ktlumaczka
I ja sie przyznam, ze jak posladki piekne, to i ja sie czasem obejrze. Nawet czesto jesli jest za czym. ;) a czy w takim razie mezczyzni tez zwracaja uwage na erekcje w spodniach innych mezczyzn?

Gość Piotrek Szpindl
nie :)

Gość ktlumaczka
A teraz w druga strone. Czy wgapiacie sie czasami w jakas czesc ciala u kobiety? Nie mowie tu o kochankach, zonach, czy dziewczynach, mowie raczej o kobietach spotkanych, na ulicy, w autobusie, parku. Czy czasem zdarza sie wam podejsc i szczerze skomplementowac jej urode?

Gość Piotrek Szpindl
najczesciej pupa i nogi ;) nie musze chyba nic mowic jesli laska widzi , ze nie moge oderwac oczu od jej nóg albo pupy :)

Gość gość
patrze na krocze tyłek i nogi

Gość ktlumaczka
Nie musisz duzo mowic, ale mozesz. Zawsze kobiecie jest milo jesli powiesz jej jakis komplement. A pewnie przy okazji sobie troche poflirtujecie. Co ci szkodzi? A poczuje sie piekna, jesli komplement byl prawdziwy. Sama slysze duzo komplementow, ale to wynika z temperamentu moich znajomych, albo z tego, ze ktos ma ochote lepiej mnie poznac. Rzadko komplement jest na tyle trafiony, ze moge byc pewna, ze na przyklad mam ladne nogi. :)

Gość Piotrek Szpindl
a masz ładne nogi ? :)

Gość ktlumaczka
Nie jestem obiektywna we wlasnej sprawie. :) chodzilo mi raczej o to, ze mezczyzni sa w stanie powiedziec ci wszystko, zeby pojsc z toba do lozka i finalnie rzecz biorac nie wiesz, czy faktycznie masz ladne te nogi, mimo ze juz kilka razy to slyszalas. :p

Gość latowy postrzegacz
uwielbiam lato wtedy można sie napatrzeć,a już o plażach nie pomnę

Gość Piotrek Szpindl
chyba temat erekcji w bokserkach na waszych oczach sie wyczerpał - liczyłem na wieksze zainteresowanie hehe no nic poprezentuje się jeszcze troszke mojej znajomej :) dla mnie to przyjemność:) a ze lubie miec erekcje na oczach kobiet wiec pobawie sie jeszcze jakis czas ;)

Gość gość
Kto normalny dąży do erekcji w miejscu publicznym...

Gość Piotrek Szpindl
a kto mowi o miejscu publicznym ? mowie o wlasnym domku i kolezance mojej wspolokatorki, która coraz czesciej ukradkiem zerka na moje krocze . . .

Gość gość
Byla tu mowa o eksponowaniu genitaliow w miejscach publicznych. Jaki jest sens uwidaczniac penisa w stanie spoczynku skoro ta dlugosc nijak sie ma do dlugosci w stanie wzwodu.

Gość gość
A ja czasami zerkam na prąciaki :-) choć nigdy nie miałam okazji spotkać faceta, który eksponował by swój sprzęt dla mnie. Ale gdyby tak było zerkalabym na 100 procent ;-)

Gość Oczkoooooo
Tylko twarde i we wywodzie to mogę patrzeć. Szczególnie gdy jest ubrany w coś obcislego . Flaczek nic szczególnego i nie przyciągnie mego wzroku

Gość Fygygtfyguhj
Gdybyście miały szanse widzieć jak fajnemu facetowi staje albo jak sobie robi dobrze obserwowalybyscie czy odwrocilybyscie wzrok albo wyszły. Mam na myśli , ze facet nie wie iż go widzicie lub myśli ze nie wiecie co robi .

Gość gość
nie chciałabym go wtedy widzieć, obrzydził by mnie. Lubię facetów z klasą :D

Gość DLACZEGO AKURAT NOGI
O co właściwie chodzi z tymi nogami, że tak lubicie na nie patrzeć?? Dlaczego one bardziej Was kręcą niż inne części ciała? Ja tego nie mogę pojąć, bo tyle się mówi o wiadomych dwóch częściach, że bardzo dziwi mnie ten ewenement.