Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Szpindl

czy zerkacie na meskie genitalia ?

Polecane posty

Gość Piotrek Szpindl

Drogie Panie, czy widząc kolegę, znajomego, przyjaciela, faceta Waszej koleżanki itp np w bokserkach lub obcisłej bieliżnie zerkacie na jego przyrodzenie ? Jeśli tak to czy to jest dla Was interesujące czy raczej odrażające. Bywam ostatnio w takich sytuacjach i zauważyłem, że dziewczyna, która odwiedza moją współlpkatorkę często ukradkiem zerka w okolice mojego krocza. Zaistniała nawet sytuacja , gdy przyszła do mojej nieobecnej akurat wspóllokatorki a ja się masturbowałem więc otwierając jej po chwili drzwi w bokserkach widać było, że mam erekcję - zuważyłą to odrazu - było mi głupio i chyba się zaczerwieniłęm ;) . . . jak Wy postępujecie widząc facetów w bieliznie . . . Pozdrawiam serdecznie :) P.

Gość gość
Phi...:D jasne,ze lookamy hehe. Na siłce, też są fajne, zadbane tyłeczki:D

Gość gość
Ja specjalnie nosze takie obcisle bokserki zeby ladnie ywlo widac pupe i penisa. Lubie jak dziewczyny zerkaja na to :)

Gość Piorek szpindl
:) pewnie - ale zastanawiam się czy kontynuuować ten zwyczaj przyjmowanie koleżanki mojej współlokatorki w obcisłych bokserkach czy jest to dla Was Pań widok średnio ceikawy ? . . .

Gość gość
w za obcisłych wszystko jest spłaszczone

Gość gość
w obcislych bokserkach wszystko jest uwypuklone, bardziej widoczne. Np u mnie widac nawet glowke penisa. To dziala na wyobraznie :D

Gość gość
to z czego ty nosisz te gacie jak ci nawet łepyszek widać

Gość gość
No bez przesady, zaczniesz tańczyc w tych bokserkach , to sie w końcu domysli:D a ja wtedy to umarłabym ze smiechu:D

Gość gość
mi tam spłaszczaja wszystko,a nie podkreślaja

Gość ktlumaczka
Lubie kiedy mezczyzni chodza w dresach (np. takich szarych z materialu) albo w obcislych w kroku jeansach. Wtedy mozna dokladniej sie przyjrzec, szczegolnie jesli jest czemu. :) tylko raz mialam jednak taka sytuacje, ze nie moglam sie skupic przy moim trenerze. Nie nawiazalismy zbyt rozleglej znajomosci jednak. :p

Gość Piorek szpindl
a erekcja w bieliznie (taka ułożona na bok a nie stercząca ;-)) ? Przykuwa Waszą uwagę ? Bedziecie zerkały czy będziecie udawały ze nie zauważyłyście ? ;P

Gość gość
ja mam małego to mi na szczęscie nic nie widać

Gość ktlumaczka
Ja bede zerkala i bede sie usmiechala, ale wciaz udawala, ze nie zerkam. Tak jak kobiety, mezczyzni powinni nauczyc sie "eksponowac" swoje atuty. Wtedy kobiety czesciej by sie usmiechaly i nie bralyby kota w worku. Poza tym to napedza zainteresowanie mezczyzna.

Gość gość
Ha ha, no nie da się inaczej jak zerknąć:D pewnie bym sie spojrzała, i zrobiła czerwona jak burak:D

Gość gość
ja bym zerknęła ale bym się zaczerwieniła. Jednak gdyby to był mój facet to bym się gapiła non stop...takie moje zboczenie.

Gość ktlumaczka
Ale to dziala w dwie strony, przeciez i u kobiet to co moze byc push upem i sterczec, moze byc w rzeczywistosci juz nie do konca takie jedrne, co wiecej, moze tego nie byc. :p

Gość Piorek szpindl
:) jestem w takim wieku , że jest i działa :) a taka sytuacja, że siedzicie kilka metrów ode mnie a ja lezac na kanapie oglądam cos na laptopie ale nie widzicie co i mam mega erekcję - ja oczywiscie patrzę w laptopa więc nie widzę czy zerkacie czy nie ? co robicie wówczas ? :))))

Gość ktlumaczka
Nie zerkam, bo wiem co oglada. ;) a jesli ja jestem w tym pokoju i to nie ja jestem powodem dlaczego mezczyzna ma erekcje. To mowie powaznie, trace zainteresowanie nim i to na stale.

Gość Piotrek Szpindl
haaaaaaaa a moze jestes w błedzie :) może ja w takiej sytuacji miałbym tą erekcję dla Ciebie i po to abyś Ty widziała i to mnie podnieca ze zerkasz Ty - dodam tylko, ze z tą koleżanką mojej znajomej ,o której pisałem wczesniej ,być nie mogę ani seksulanie ani mentalnie (nie będe pisał dlaczego) - więc jedyne co mogę zrobić to prezentować się jej w bieliźnie :P - a zauważyłem , że to nawet dostarcza mi dreszczyk emocji i podoba mi się jak zerkacie na interes :P to jeszcze bardziej podkreca i dodaje twardości hehe

Gość gość
:D No to kochany, myk i leżysz obok mnie, a nie z laptopem:) Pewnie powiedziałabym cos w deseń, starczy mały, teraz ja:)

Gość ktlumaczka
Tylko pewna prawidlowosc sie sprawdza. Jesli mezczyzna podoba mi sie (jako caloksztalt) wtedy jego erekcja jest dla mnie przyjemnoscia. Jesli natomiast, nie jest on dla mnie atrakcyjny, albo w jakis sposob mnie odrzuca, kazda jego czesc bedzie na mnie dzialala obrzydzajaco. A jak jest z biustami u kobiet, czy odczuwacie to tak samo?

Gość gość
dla mnie biust może nie istnieć nie interesuje mnie

Gość ktlumaczka
To co cie interesuje u kobiet? Jaka czesc ciala?

Gość Piotrek Szpindl
biust jesli dobrze wyekponowany to bede sie gapił nawet na laskę , która mi sie nie podoba - ale jesli cycki fajne to bede zerkał :) to w takim razie miłe Panie podopowiadajcie jak sie wyeksponowac abyscie mogły zerkac ukradkiem i nie czułu sie zakłopotane - bokserki z erekcją , spodnie dresowe, slipki . . . ??? jak ??????? :)

Gość gość
twarz,włosy,tyłek i nogi głównie to tyłek i nogi

Gość ktlumaczka
Spodnie dresowe, obcisle jeansy (ale nie jesli jestes chuderlakiem, bo wtedy zamiast mesko bedziesz wygladal chlopieco), zadnych dlugich swetrow. Na kobiety (przynajmniej na mnie) dziala widok erekcji tak samo jak widok miesni. Jedno mozna nadrobic drugim. ;)

Gość gość
Męskie genitalia, to chyba najbardziej żenujący i groteskowy widok. Dobrze jak są zakryte luźnym ubraniem, ale wyeksponowane jak u tancerzy w balecie klasycznym czy za pomocą obcisłej bielizny, to już kompletnie budzą niesmak...ewnetualnie rozbawienie...:D Taki dziwoląg ludzkiej anatomii, żadnej w tym harmonii jeśli chodzi o kształt w porównaniu z damskim biustem np. Fuj! :P

Gość ktlumaczka
Duzy, maly tyleczek? Pytam, bo z tego co mi wiadomo, to mezczyzni dziela sie na zwolennikow posladkow, albo biustow. Na codzien duzo przebywam z latynosami i wiem, ze ci glownie zwracaja uwage na posladki. Nawet jesli dziewczyna nie olsniewa uroda.

Gość ktlumaczka
Widocznie ile ludzi tyle opini. Kobiety nie szlyby do lozek z mezczyznami, jesli nie lubilyby ich cial. Ludzie robia to dla przyjemnosci przeciez. :)

Gość Piotrek Szpindl
tyłeczek mały badz sredni - osobiscie nie lubie bardzo "kobiecych" kształtów - lubie zgrabne dziwczyny :) ale to moj gust - kazdy facet zapewne ma swój ideał damskich kształtów . . .