Aga 22222 0 Napisano Luty 14, 2014 niestety sama najlepiej wiem co czujecie iż równiez mam borderline.furia, euforia,uczucie pustki,straszna chustawka nastrojów.ale nawet nas ludzi chorych nie do końca usprawiedliwia wyrzywanie oczywiscie mam na myśli te świadome na innych.oni sa niewinni tak jak my bo my nie robimy tego specjalnie tylko z choroby.a oni badźmy szczerze niewinnie cierpią wybacza nam tylko musimy się naprawić.sama dla siebie jestem jednym wielkim polem minowym.do nie dawana życie ze mną było jednym wielkim piekłem.no trochę wyolbrzymiłam ale napewno nie było przyjemnoscią.męcze się strasznie ze sobą czuje sie jakbym była w piekle.chodź jest lepiej niż ponad 3 lata temu poniewaz zaczełam uczęśzczać na psychoterapie biorę leki,rodzina,przyjaciele i nauczyciele strasznie mnie wspierali/ją.wierz cie mi przeszłam taki progres że gdyby mi to ktoś powiedział 3 lata temu to bym go wyśmiała.najwazniejsze aby poprosić o pomoc,nie zadręczajcie sie wyrzutami sumienia.borderline własnie na tym,polega najpierw robisz później myślisz i masz okropne wyrzuty.wazne aby nad sobą pracować i sie starać a napewno bedzie git.cytując antoniego kępińskiego;nic co robimy nie jest dobre czy złe jest po prostu ludzkie.polecam wam rówiez ksiązki mojego niesamowitego mentora chucka sppezanno;kochac całym sercem w której opisane są wszystkie mechanizmy psychiki ludzkiej.dlaczego dochodzi do morderstw,g***tów,aborcji poronień itd.chuck twierdzi iż każdy nawet największy zbrodniarz zasługuje na szczęście poniewaz cytując go; wszyscy jestesmy dziećmi boga i zasługujemy na wszystko.to ksiązki napisane prostym językiem zrozumiałe dla wszystkich,odmieniły życie moje i milionów ludzi na całym świecie.dzieki nim wszystko można zrozumieć, uzdrowić i wybaczyc :) pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki <3<3<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach