Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dom z wisielcem

dom z wisielcem

Polecane posty

Gość Dom z wisielcem

Mam małe pytanko jeżeli właściciel tydzień przed przeprowadzką się powiesił w garażu to i w domu też będzie straszył , jak mam na to reagować nawet mój pies chowa się do szafy i okno się otworzyło a przed tym właścicielem czyli tym gościem mieszkał ojciec który był ormowcem i i nie chcę tam mieszkać ale mój dziadek zakupił ten dom ale przed powieszeniem się tego gościa i boję się jechać do nich a co dopiero mieszkać.Właściciel domu stracił rodziców w wieku 16 lat i mieszkał tam do chwili obecnej za dziecka w kłótni z ojcem lub awantur bardzo często siedział w garażu a ojciec wszędzie nawet w kurniku wywiesił krzyże i święte obrazki itp. Wybudował się gdzie indziej to dlaczego tam się nie powiesił ? dlaczego teraz tam żona nie chce mieszkać . A jeszcze co do tego domu to ten ojciec wybudował kapliczkę i żona właściciela opowiadała że gdy chciała zburzyć tą kapliczkę wszystko jej z rąk spadało oraz stała się nerwowa i działy się dziwne rzeczy lub jej się coś nie udawało , wszystko stało się ustąpiło kiedy kapliczka z powrotem na miejsce a jej siostra powiedziała moim dziadkom że mają rozwalić to wszystko i spalić . Jeszcze jedną rzecz gdy właściciel chciał zostawić kury mojemu dziadkowi to w tą noc przyszedł lis a rano było dużo krwi to dlaczego lis przechodził przez podwórko ?

Gość gość
Lis przechodził prze podwórko bo chciałprzejść na drugą stronę. Ale wymyślna bajka. Ha...ha...ha... Duchów nie ma. Nie było i nie będzie, chyba że ktoś cierpi na choroby neurologiczne. Wtedy nawet i bóg istnieje.

Gość Bo ten lis to był Tomasz
No tak

Gość gość
czekam na mądrą odpowiedź może ktoś miał coś podobnego a co do tego lisa to dlaczego nie z tyło ogrodu ?

Gość gość
dziwi mnie jak chce Ci sie wymyalac tyle tematow