Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam siły się umyć

Polecane posty

Gość gość

:o

Gość gość
Depresja?

Gość gość
dziś nie ale już idę

Gość Bo ten lis to był Tomasz
To sie nie myj :D w czym problem ?

Gość gość
Zrób sobie gorąca czekoladę, weź prysznic obejrzyj dobry film :-)

Gość gość
już wróciłam po prysznicu :)

Gość gość
teraz mi się nie chce,w pracy byłam już na 6 i do 19 stej,zjadłam(tj.wypiłam maślankę)odpaliłam kompa i nie mam sił na kąpiel,ale muszę,bo capię i chyba smakuję psu,bo liże mnie po łydce fuj.A w kuchni chyba tornado przeszło,ale córka jak mnie zobaczyła stwierdziła,że dziś ona posprząta,i pranie nastawię,bo i tak spała nie będę...ten księżyc.

Gość gość
od 6 do 19 w pracy? Ty w Biedronce pracujesz?

Gość gość
nie,w firmie produkcyjnej,jak wychodzi nowy produkt do nowego klienta to jest jazda jeszcze jak prototyp...czasem siedzę do 22giej

Gość gość
A za godziwą kasę tak siedzisz?

Gość biZ0n
ile godzin może wytrzymać kobieta z kuupą w pampersie w czasie godzin pracy ?

Gość Onajedynka
Hahaha :D

Gość gość
ORANGE. Nie mam juz do nich sił! Opozniaja aktualizacje, robią problemy, nikt nic nie wie u nich! Jesli jestescie wkurzeni tak samo jak ja to zajrzyjcie na strone Facebook wpisując w wyszukiwaniu: Orange operator z najwolniejszą aktualizacją Androida i polubie ten fanpejdz. Moze jak bedzie nas wiecej to wywrzemy jakąs presje na tego operatora z d**y! :( www.facebook.com/pages/Orange-operator-z-najwolniejszą-aktualizacją-Androida/1443255415906038

Gość gość
no za godziwą jak na polskie warunki i jak na kobietę na męskim stanowisku(mówią ,że kobiety na takich stanowiskach dostają mniej niż faceci,nie wiem)ale na finanse nie narzekam,czasem na zmęczenie,ostatnio coraz częściej,ale weekend,można odespać.

Gość draska
a co się śmiejecie znam osobiście taką kobietę, którą bus przywoził do pracy każdego dnia i przy okazji kilka dziewczyn do marketu , ok. 20 km. jechały busem do pracy na godzinę siódmą żadnych majtek pod sukienkami nie zakładały , żadnych rajstop, zadki miały zwyczajnie odparzone od pampersów , market otwierali o godz. ósmej i przy kasie siedziała do godz. osiemnastej dziesięć godzin pracy przy kasie w markecie w pampersach i tylko chwila na wodę mineralną , gdy nie było klienta , po dziesięciu godzinach pracy przy kasie wszystko poprzyklejane do duupy , smród i zgnilizna i awaria prysznica i wody brak , duupa swędzi z brudu a rano znowu do pracy trzeba jechać

Gość gość
po raz kolejny fantazja cię ponosi

Gość draska
zapytaj dziewczyny pracujące na kasie w markecie jak jest w realu

Gość gość
kiedyś stojąc do kasy słyszę jak kasjerka dzwoni gdzieś,że musi zejść na chwilę i by ktoś tam ją zastąpił ten ktoś chyba odmówił,aż jej oczy się zeszkliły,ja miałam pełny wózek i moja mama też nadeszła moja kolejka i mówię do tej baby,że będę powoli wykładać na taśmę jeśli może i chce do ubikacji to niech biegnie,zakluczyła kasę(chyba),zawołała ochroniarza co stał na wylocie z kasy i poleciała wróciła szybko podziękowała i nikt z klientów pretensji nie miał.

Gość gość
w realu? teraz w Auchan

Gość gość
gdyby rzeczywiście srały w pieluchy to by śmierdziało

Gość biZ0n
rozumiem te dziewczyny siedzące przy kasach, że ma problem i nie może odejść od kasy , pomimo że oczy ma łzami płynące i szambo się wylewa na podłogę a smród jest odczuwalny na kilometr od marketu

Gość gość
gdyby śmierdziało to wszyscy klienci by uciekli w którym markecie czuć smród g***a przy kasie ?

Gość gość
a mi się wydaję że to domorosłe marketowe kierowniczki tak te babki na siłę na kasach trzymały bo się klient wkurzy,ze kasa zamknięta i to też wina nas klientów bo wielce narzekamy jak w kolejce mamy stać,ale chyba już tak źle nie jest,żeby siku w pampersy musiały robić,to zależy od ludzi.