Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czateria.interia BAN

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dzisiaj dostałem BAn który chciałem obejśc jak sie okazało mimo zmiennego IP Ban działa nadal(zmieniłem IP) nie pomaga także wyczyszczenie przegladarki, reset hosta, nie pomagają także programy typu HIdeMyass i servery proxy. Na co został nałozony BAN i jak go obejść? Inne pokoje działaja normalnie

Gość gość
może na cała maske sieci?

Gość gość
nie mozesz normalnie przez proxy?

Gość gość
sorka nie doczytalam

Gość gość
bramki proxy mogą być poblokowane przez adminów, pozatym one mają problemy z javą... widocznie dostales bana na adres MAC, poczytaj se w necie jak go zmienic

Gość gość
MAC zmieniłem i BAN nadal jest, na drugim komputerze który chodzi na tym samym modemie internet działa

Gość gość
masz jeszcze inne przeglądarki na kompie?

Gość gość
to zainstaluj inna przegladarke, tak jak kolega wyzej radzi

Gość gość
Sa 3 rózne i na każdej jest ban.. modem zewnetrzny jest ok bo podpinam lapka i bana nie ma takze dostałem BAN na cos co jest w moim kompie adres MAC sie zmienił bo sprawdziłem.

Gość gość
kompa restartowałeś?

Gość gość
czateria banuje nr. twojej kamerki internetowej, wygoogluj se wiecej informacji

Gość gość
trzeba bylo nie siedziec z pindolem na wierzchu:D

Gość gość
nie pokazywąłem pindola ani nic z tych rzeczy, napisałem adminowi z ema zone a mizdzy ryja do d**eczek na kamerkach k*****arz jeden skończony. Z kamerka to wiem.. nie uzywałem kamerki sproboje jeszcze z proxy

Gość gość
znaleźć działające proxy to jakas masakra.. dotychczasowo każde nie działa niestety(wogóle nie ma internetu) A może idac krokiem bana na kamerke czateria poprostu wpisuje w formacie MD5 numery seryjne np procka, dysku etc i na to daj****N?

Gość gość
i co wymysliliście coś?

Gość gość
nadal nic, macie jakies pomysły:D?

Gość gość
w folderze temp uzytkownika aplet zapisywał informacje,

Gość gość
aplet zapisuje coś na dysku albo w rejestrze, bo wystarczy zmienic albo przywrocic punkt zapisu systemu i ban schodzi

Gość gość
Usuń głąbie ciasteczka w przeglądarce. :D

Gość gość
usunięcie ciasteczek nic nie daje.

Gość gość
załóż sobie nowe konto użytkownika w windowsie albo włącz konto gość i zaloguj się nie bedziesz miał bana

Gość JLB_BRAT_URSYNOW
w cookies jest jakis plik ktory blokuje wejscie na czaterie ja zmienilem ip wyczyscilem ccleanerem caly dysk i nadal mialem bana musicie stworzyc nowego uzytkownika w windowskie np goscia i z nowego profilu mozna wejsc bez problemu na czaterie mysle ze pomoglem pozdrawiam

Gość gość
nie prawda z konta goscia nie da sie wejsc ta metoda nie dziala w windows 8

Gość gość
dolacze się, jakies inne pomysły ?

Gość gość
czlowieku a slyszales o czyms takim jak vpn

Gość przerost tresci nad forma
po co debilom radzicie jak bana omijac za darmo go nie maja. tunelowanie na pewno bedzie blokowane poza tym. juz mu zreszta napisali w czym tkwi problem ale nie zajarzyl. to nie jest zainstalkowane cos przez aplet raz ze w polsce to nielegalne dwa po podlaczeniu laptopa ban bylby nadal bo aplet by wykryl ze to ta sama lokalizacja tylko inny komputer. takei cos stosuja bukmacherzy ktorzy i tak dzialaja nielegalnie.

Gość gość
do gościa.: zainstaluj sobie VPn-a i jak się polaczysz to ci pogratuluje. do formy: udajesz kogos a ale zero konkretów a powielasz to co było wyżej z czego nic nie wychodzi. Skoro nie chcesz pomoc nie zaśmiecaj, a jak chcesz nie za darmo to słucham za ile ? Skoro uwaszasz ze ban jest nielegalny to nie mamy o czym pisać i proponuje się odedukowac. I nie zawsze chodzi o ominiecie a o sama wiedze co gdzie i jak. Dodam ze globalnego potrafie obejść ale nie bana na jeden pokoj z niezarejestrowanego nicka. Wiem tez, ze wina lezy po stronie javy lub rejestru ale nie wiem dokładnie gdzie.

Gość przerost tresci nad forma
nie dziwie sie ze bana dostales skoro prostych zdan nie rozumiesz nielegalne jest instalowanie wbrew wiedzy i zgodzie uzytkownika aplikacji ktore dzialaja inaczej niz jest wymienione czyli nielegalne jest oprogramownaie ktore instaluje jakis portal do szpiegowania skad sie laczysz jaki masz numer windowsa etc. oprogrwamoanie nie pisze o cookies sa portale ktore instaluja aplikacje pod roznymi pretekstami, mozna sobie z zew. sieci sprawdzac adresy np. mac etc. ale nie mozna tego robic za pomoca oprogramowania instalowaneog przez uzytkownika a tym bardziej gromadzic te dane aby pozniej porownac czy nowy uzytkownik jest kims z bazy. nie mozesz miec w zadnym rejestrze bana. aplikacja widzi ze ty to ty ja stawiam ze juz ci tu powiedzieli o co chodzi tylko ty nie umiesz tego zmienic. pomagac nie zamierzam bo juz napisalme za darmo bana nie masz i psycholom pomagac sie nie powinno.

Gość gość
Incesable: taa na IP :) Forma: dyskusja z toba nie ma sensu, bo mało rzeczy jeszcze wiesz i nie rozumiesz podstawowego pojęcia jakim jest slowo regulamin. A skoro nikt stad na podstawie tego co jest tu napisane nie potrafi go obejść to jak możesz pisać ze jest wyżej napisane. Na tym koncze polemikę z toba i poczekam na kogos racjonalnego, kogos kto nie wid******ażdym psychopaty. Bo jak to ujales żeby nazwac kogos debilem lub jw. psychopata najpierw trzeba być nim samemu.